:: |
Autor |
Poruka |
stankowsky Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 460 Mesto: beograd
|
|
koja je prva miso koja vam padne na pament kada se to desi?
|
_________________ happy now? |
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
prva misao srce ubaci u stroj a ja ču da upalim,hahaha šalim se....oprala bi mu naravno..
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
stankowsky je napisao/la sledeće: | koja je prva miso koja vam padne na pament kada se to desi? |
moram se pohvalit da imam dečka kojem kućanski poslovi nisu strani i koji sam sebi izglača majicu, gače pa i opere. A uz to zna i kuhati...
Još me nije zamolio da mu nešto operem, a da me pita oprala bi mu...i ne bi pomislila ništa loše
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Oprala i mu....mada zavidim devojci iznad mene (Crno i zlatno)...volela bih i ja jednog takvog koji sve radi sam....
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Pa ne bih pomislila ništa loše, uradila bih to, bez nekog posebnog komentara...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
mišić Prijatelj foruma
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2006 Poruke: 3570 Mesto: zagreb
|
|
mene je moj vec molio.. i oprala sam...
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ha! da ne bih...pa ja ni svoje ne perem...za te stvari postoji ves masina...i uostalom...ko to ima samo jedan par gaca pa da ih mora prati svaki dan da bi imao sta da obuce? lepo kad se nakupi strpas sve u masinu i kraj price
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
sestrep Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 248 Mesto: beograd
|
|
Nista mi nije problem kada nekoga volim.Gace...to je nista sta sam sve cinila za coveka koga sam volela.
|
_________________ zivot je lep |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Maja S. je napisao/la sledeće: | Oprala i mu....mada zavidim devojci iznad mene (Crno i zlatno)...volela bih i ja jednog takvog koji sve radi sam.... |
I meni je drago što sam naletjela na takvog ali to je zapravo stvar kućnog odgoja. Ako njegova mama diže čarape i gače za njim i čisti ono što on zaprlja, naravno da će od cure očekivati isto. Ja sam imala jednog takvog, pravog maminog sina nije znao ni sendvič napraviti bez njezine pomoći kao da je nesposoban. Zato mi se sviđa majka od mog dečka i sviđa mi se kako ga je odgojila. Ja ne tražim od muškarca da svaki dan čisti i pere s kiselinama ali očekujem da zna nešto uraditi kad mene nema kod kuće te da nije baš nesposoban!
Sad ću vam ispričati jednu zgodu koja se dogodila mojoj prijateljici kad se udala Prala je njegove gače i čarape u lavoru s toplom vodom i tekućim sapunom. -Ali moja mama to tako ne pere!-rekao joj je. A ona će njemu: -E pa onda ti oženi tvoju mamu!-
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Sta bi mi palo na pamet? Udata sam, tako da ne znam sta to treba da mi padne na pamet i kako treba da se osecam?! Uostalom, on to meni ni ne govori, kao ni ja njemu. Masinu pali ko stigne, on ili ja, nebito totalno! Zivimo zajedno, delimo sve poslove, pa tako delimo i "pranje gaca"!
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Nije mi se to desilo do sada ali kad bi trazio mislim da bih oprala, nije to nista tako strasno i ne verujem da "boli"!
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
da on zeli ozbiljnu,ozbiljnu vezu.. razmisli malo.. ako te vec zaposljava u "kucnim" poslovima,znaci da zeli nesto vise od avanture..
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|