:: |
Autor |
Poruka |
*OpasnaMackica* Banovan! djavolce domaci.de
|
Godine: 70
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 2171 Mesto: novi sad
|
|
licno se i ja nekad tako osetim...a vi
tuzne zene se smeju da prekriju tugu...a to niko nezna...i taj osmeh je skoro uvek lepsi jer je radjen trudom a ne osecanjima....
|
_________________ *OpasnaMackicaLara*
Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala
ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice
Poslednja prepravka: *OpasnaMackica* datum Čet Okt 26, 2006 5:26 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Pa, ne znam koliko sam dobro razumela, šta si htela time da kažeš, molim te, malo mi pojasni
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
slažem se jer iz osmjeha tužnih žena dolazi iskren osmjeh i sjaj u očima....tako kažu i meni da mi fali taj osmjeh koji čini moje lice i oči sjajnima...
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Pa mozda ima istine u tome...ali zene koje se cesto smeju ne znaci da uvek prikrivaju tugu...ja se uvek smejem....a nisam tako cesto tuzna...
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Aha, razumela... Ima osoba, koje se smeju i onda kada im nije do smeha, ili žele da sakriju tugu, da to niko ne vidi, ili je takva prilika... Priroda posla mi je da moram uvek biti raspoložena i nasmejana, a ponekad i nisam, što je normalno, i onda nabacim osmeh, i trudim se da tog trenutka ne razmišljam ni o čemu drugom osim o tome što moram da uradim... Mislim da je takav osmeh oličenje jačine osobe, ali ne i da je najlepši. Najlepši osmeh je prirodni osmeh, koji ti izlazi iz duše...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
Kada sam tuzna i kad se nasmejem kako ti kazes trudom ne verujem da je to najlepsi osmeh koji se moze videti na mom licu....ali kad sam tuzna i kada me npr moja ljubav uspe nasmejati i kada je iskren i od srca mislim da nema lepseg osmeha na svetu ...
|
|
|
Uniqa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 159
|
|
To je istina znam neke take osobe
[Edit by kumche: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
|
|
|
|
|
sestrep Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Jul 2005 Poruke: 248 Mesto: beograd
|
|
Ja stvarno ne znam kako se smejem kada sam tuzna ali sam skoro uvek u takvom stanju dobijala komplimente.Tipa:bas si slatka,kako su ti oci lepe....
|
_________________ zivot je lep |
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
ja mislim da je to istina,jer ja krecem od sebe...kada sam najvise tuzna,ja se trudim da se sto vise smejem....taj osmeh nije onaj vestacki,vec osmeh koji je nastao trudom i zeljom,a takvi su najlepsi...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
sandras Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 17 Apr 2005 Poruke: 596
|
|
slazem se, uz lazni osmeh sve se prikrije lako
|
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
LaNa83 je napisao/la sledeće: | Kada sam tuzna i kad se nasmejem kako ti kazes trudom ne verujem da je to najlepsi osmeh koji se moze videti na mom licu....ali kad sam tuzna i kada me npr moja ljubav uspe nasmejati i kada je iskren i od srca mislim da nema lepseg osmeha na svetu ... |
Slazem se!
|
|
|
|
|
|
smixy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Sep 2006 Poruke: 227
|
|
Ne salazem se. Po meni je lepsi osmeh kada je prouzrokovan emocijama, a ne glumom. Kad se covek smeje kada je zadovoljan mnogo je prirodnije i lepse. Ne volim glumu i ne volim izvestacenost.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|