:: |
Autor |
Poruka |
Alekssandra Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
Sta vi drage devojke radite,da se bolje osecate?
Kada ste prevarene,razocarane u prijatelje,momke,ljude...??
Kako lecite tugu???
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Ovisi što mi se dogodilo...najviše volim biti sama. No, kad sam prekinula burnu vezu od godinu i pol dana stalno sam izlazila s prijateljicama, sve su bile uz mene i to mi je jako pomoglo. Tada sam još izašla iz srednje škole, upoznala nove ljude, ušla u novu okolinu i sve mi je bilo drugačije. Osjećala sam se tako močno da me više ništa nije moglo slomiti!
|
|
|
|
|
|
Zwezdana89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 15 Okt 2006 Poruke: 77
|
|
Zavisi od toga sta se desilo, ali uglavnom veeelikom porcijom jagoda sa slagom, ili ako ih nema onda budem neko vreme sama, isplacem se i prodje me...
|
|
|
|
|
|
Mivanja Odomaćeni član
|
Datum registracije: 13 Avg 2005 Poruke: 1059
|
|
Plačem,vrištim,histerišem,a onda se naglo smirim,spremim,izađem u grad,ne mislim ni o čemu.Provodim vreme sa drugaricama,drugovima,nikako sama i nikako dosadjujuci se i prođe me.Najbitnije je u prvom trenutku izbaciti sve,iskakati,histerisati,samo ne zadržavati u sebi,tako je najbolje,i sve boli prolaze...
|
_________________ Nocas nisam spavala a jutro vec je tu,od kad je ljubav stradala i ptice strajkuju
sad nije vreme za pitanja ko je pogresio,sad samo jedan zagrljaj sve to bi resio.. |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Sve zavisi šta mi se desi, i od toga ko me je iznervirao... Ima mnogo toga, možda, ako kažeš šta ti se tačno desilo, mogu da pokušam da ti pomognem...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
ja_i_samo_ja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 104 Mesto: VELIKA GORICA
|
|
plačem... tone i tone suza završe na mom jastuku.. pustim si srcedrapateljsku mjuzu... pa plačem još malo... nakon toga krenem očajavat.. počnem se trest... i to tako traje tjednima... prestanem jest.. izgubim koju kilicu... pa očajavam još malo...
zapravo, jako teško podnosim takve situacije. i bolje da me nitko ne vidi kad sam takva... izgledam i osjećam se grozno tada... nije neki prizor...
|
_________________ "Više vrijedimo kad imamo žene kraj sebe, ne želimo biti nasilni jer, kad izgubimo žene, izgubili smo previše toga." |
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
Alekssandra vjeruj mi vrjeme lječi sve,s vremenom bičeš i bolje i nasmejana iako si sad izgubila povjerenje u sve ali ja sam skoro sve to prošla i danas je sve ljepše..
|
|
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
Prvo se zatvorim u sobu i placem,pricam sa drugaricama kukam.... a onda kad shvatim da od toga nemam bas nista spremam se najbolje sto znam,izlasci,zezanje..... Svaki dan natrpam obavezama da nemam vremena o tome da razmisljam. I naravno idem u shopping nove krpice to me uvek obraduje
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
medonja89 Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Apr 2006 Poruke: 322
|
|
Trcim pored dunava,ako mi se place isplacem se i sve bude ok
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Ne lecim je...cekam da sama prodje....i uvek prodje....
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
OdbojkAsicAAA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 09 Dec 2005 Poruke: 122
|
|
Joj,ja jedem i jedem i samo jedem...slatko,slano...sta god.....
|
|
|
Uniqa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 159
|
|
kako kad,nekad se odem zabaviti sa legicama,a nekad tugujem sama doma.a ne znam ni sama kako je najbolje...mozda neki llooooodi provod.ha da
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|