:: |
Autor |
Poruka |
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Dakle, kao sto vidite u naslovu, planiram da malo reorganizujem ovaj forum.
Ja vec imam neke zamisli ali voleo bih da cujem i neke vase ideje, predloge, savete...ako ih imate, naravno
Svaki predlog je dobrodosao i bice uzet na zajednicko razmatranje.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Kakva reorganizacija?
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
pa moglo bi da napravis podforume tj da se auto moto forum deli na par pod foruma ko sto je uradjeno s game delom ovog foruma.1. da bude za novitete,2. za obicne automobile(koje vecina moze da priusti) i dzipove,3. za superautomobile,4 za auto moto sport i eventualno 5. za kamione tako nesto .I da jos nesto imam 1 predlog za tebe rile i za sve moderatore da teme koje se zakljucaju u roku od par dana budu izbrisane ako ne i odmah da bi se smanjila baza podataka i da bi bilo manje tema(tj da bi bile preglednije),a i da se brisu teme koje su starije od npr 3meseca i koje nisu popularne i koje se nalaze na zadnjim stranama odredjenog foruma....Ako razumes sta hocu da kazem....
|
|
|
Vlada_R ///M
|
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | pa moglo bi da napravis podforume tj da se auto moto forum deli na par pod foruma ko sto je uradjeno s game delom ovog foruma.1. da bude za novitete,2. za obicne automobile(koje vecina moze da priusti) i dzipove,3. za superautomobile,4 za auto moto sport i eventualno 5. za kamione tako nesto .I da jos nesto imam 1 predlog za tebe rile i za sve moderatore da teme koje se zakljucaju u roku od par dana budu izbrisane ako ne i odmah da bi se smanjila baza podataka i da bi bilo manje tema(tj da bi bile preglednije),a i da se brisu teme koje su starije od npr 3meseca i koje nisu popularne i koje se nalaze na zadnjim stranama odredjenog foruma....Ako razumes sta hocu da kazem.... |
Ako je na taj nacin onda se slazem 200%. Uzeo si mi reci s jezika
Samo moram da dodam da tema auto-moto club domaci.de bi mogla da ostane, ostaje nam mesta za 'chat'
Moze i podforumi za evropska auta, japanska, americka itd. itd.
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
Vlada_R je napisao/la sledeće: | rizmal je napisao/la sledeće: | pa moglo bi da napravis podforume tj da se auto moto forum deli na par pod foruma ko sto je uradjeno s game delom ovog foruma.1. da bude za novitete,2. za obicne automobile(koje vecina moze da priusti) i dzipove,3. za superautomobile,4 za auto moto sport i eventualno 5. za kamione tako nesto .I da jos nesto imam 1 predlog za tebe rile i za sve moderatore da teme koje se zakljucaju u roku od par dana budu izbrisane ako ne i odmah da bi se smanjila baza podataka i da bi bilo manje tema(tj da bi bile preglednije),a i da se brisu teme koje su starije od npr 3meseca i koje nisu popularne i koje se nalaze na zadnjim stranama odredjenog foruma....Ako razumes sta hocu da kazem.... |
Ako je na taj nacin onda se slazem 200%. Uzeo si mi reci s jezika
Samo moram da dodam da tema auto-moto club domaci.de bi mogla da ostane, ostaje nam mesta za 'chat'
Moze i podforumi za evropska auta, japanska, americka itd. itd. | da mogao bi podforum o obicnim autima da se podeli na grane pod-podforuma za evropska,japanska i americka kola...Mada bi tad mozda za nekog bilo to suvise komplikovano pogotovo za novajlije na forumu...
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Hmm...zanimljivi su vam predlozi
I ja sam razmisljao o otvaranju nekih podforuma ali bice tesko odrediti ih...
Predlog da se otvore podforumi za evropska, japanska i americka vozila nije los ali to bi bilo previse podforuma, bilo bi malo "tesno" Isto vazi i za onaj rizmalov predlog...'Ajde da vidimo da se otvore neki opsti podforumi, pa da se u njima otvore teme za, npr, japanska vozila, evropska vozila, noviteti, superautomobili...itd...
Ja sam razmisljao da se otvore podforumi Automobili, Motocikli i neki forum za sva ostala vozila...npr...Razno ili tako nesto...
Sto se tice starih i neaktivnih tema, sve one ce biti obrisane...Bice to jedno veliko ciscenje Kada se neka tema zakluca, ona se "seli" u jedan deo foruma gde se razmatra njeno trajno brisanje...ali to nije toliko vazno.
Ima li jos nekih predloga...?
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
|
|
Ma mozda i ne treba da se brisu stare teme, mogao bi da ih smestis na jedno mesto. Neka ostanu... mozda mozemo da naucimo nesto iz njih hehe.
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Pa...mozda i ne bi trebalo ali...sta znam...Ne verujem da ce nam bas nekad trebati neka od njih...No dobro, razmotricemo i to ali prvo da se dogovorimo oko reorganizacije
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
da stare teme bi mozda trebalo staviti u arhivu....
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
To je jedna od zamisli ali o tome cemo na kraju.Jel ima neko jos neki predlog oko nekih podforuma...?
|
|
|
|
|
speedoje Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 358
|
|
Po meni ne bi bilo lose podeliti forum na novitete, polovnjake, sport i ostalo. Milsim da tako ne bi bilo previse podforuma, a i svima bi bilo lakse snalazenje, mozda i neki podforum za novu tehnologiju u atutomobilskom svetu i sad se setih pod forum za motore i motocikle
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
speedoje je napisao/la sledeće: | Po meni ne bi bilo lose podeliti forum na novitete, polovnjake, sport i ostalo. Milsim da tako ne bi bilo previse podforuma, a i svima bi bilo lakse snalazenje, mozda i neki podforum za novu tehnologiju u atutomobilskom svetu i sad se setih pod forum za motore i motocikle | bogami zar to nije malo povise podforuma???
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|