www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

da li ste stalno doterane?
Strana 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 24, 2006 12:52 pm    Naslov poruke: da li ste stalno doterane? Na vrh strane Na dno strane

Crying or Very sad da li ste 24 sata doterane,nasminkane......

MISS_J
ELeCTRiC_ChiCK
ELeCTRiC_ChiCK

Datum registracije: 16 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 24, 2006 3:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne...Samo kad izlazim sam kao neshto "doterana"...Ali se nikad ne shminkam... Wink

*OpasnaMackica*
Banovan!

djavolce domaci.de
djavolce domaci.de

Godine: 70

Datum registracije: 22 Apr 2006
Mesto: novi sad

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 24, 2006 7:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam skoro uvek...kuci manje vise ...ali kad sidjem dole do prodavnice mene mama ceka da se nasminkam....imam taj kompleks da moram da budem sredjena...a za izlaska onda da nepricam

Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala

ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 24, 2006 7:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

boze sacuvaj...po kuci sam uvek ili u pidzami ili u trenerci...ja se moram osecati komotno u odeci ili ne mogu da funkcionisem...na fax idem u farmerkama i patikama i nekoj majici ili duksu...nemam komplekse i nije mi neophodno da se doterujem da bih sebi bila lepa...kada izlazim trudim se da se obucem tako da se uklapam u mesto na koje idem, ali cak ni to po cenu licnog komfora...moje drugarice su slicne meni...nesto ne lupamo glavu oko toga sta je koja obukla

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Poslednja prepravka: nastasenjka datum Ned Dec 16, 2007 11:24 pm; ukupno izmenjena 1 put

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 24, 2006 7:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim biti dotjerana zbog sebe, jer se tada bolje osjećam. Neću izaći bez šminke nigdje, pa ni do pekare. Bez šminke samo idem u krevet. Što se tiče oblačenja tu sam malo jednostavnija. Ne pratim modu, nosim samo ono što se meni sviđa i što mi stoji. Imam neke svoje boje koje stalno nosim i nije me briga što su u modi neke druge. Što se tiče frizure često mi je kosa raspuštena jer imam lijepe kovrče koje je teško ukrotiti pa kad zavežem rep to je sve samo ne rep
Ne volim vidjeti cure koje su stalno u štiklama s tonom šminke na licu. Takvih na mom faksu ima na izvoz. Ja ih zovem Cece Laughing

OdbojkAsicAAA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 09 Dec 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 25, 2006 4:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne,ali uglavnom jesam,pogotovo kad idem na fax i u grad....tada obavezno..

merymca
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 48

Datum registracije: 28 Jun 2005
Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 25, 2006 7:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne uvjek a i nevolim biti zategnuta 24h dnevno....volim biti opušteno,...

Alekssandra
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 31 Jul 2006
Mesto: Havaji

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 25, 2006 7:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne uvek ali trudim se da uvek budem pristojno obucena i nasminkana!

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 25, 2006 10:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kuci i na faxu - uvek opusteno...Farmerke, majice, patike. Od sminke samo maskara.
Za posao se oblacim zavisno od raspolozenja, ali uglavnom se trudim da budem malo poslovnije obucena. Sminka je obavezna ali ne preterano. Puder, maskara, krejon.
Za grad je vec druga pesma. Sminka je kompletna a garderoba prilagodjena mestima izlaska.

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 25, 2006 10:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Obično jesam... Ali, nema šanse da izadjem do prodavnice, a da nisam sredjena... Ne zbog nekog drugog, nego zbog sebe, ja se tako bolje osećam, a i uživam u tome...

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

thorn
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 30 Jul 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 26, 2006 4:00 am    Naslov poruke: Re: da li ste stalno doterane? Na vrh strane Na dno strane

sandricicak je napisao/la sledeće:
Crying or Very sad da li ste 24 sata doterane,nasminkane......

24 sata ne.......doterana sam shodno svakoj prilici......u kuci opusteno.....u office poslovno......na faksu sportski.......za izlazak sexy......nikad jednolicno 24 sata......... 8)

diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........

Mivanja
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 13 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 26, 2006 1:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne,preko dana sam u opuštenom sportskom fazonu,ali zato uvece...Uveče sam uvek doterana

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> da li ste stalno doterane? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  sledeća
Strana 1 od 12

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon