:: |
Autor |
Poruka |
BIMIBUM Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 23 Okt 2006 Poruke: 3

|
|
Koliko god prosao u zivotu i uvek tezim putem isao da bih prikupio sto vise informacija i iskustva svede se na to da nista ne znam... koliko god pokusao da pronadjem literatura i saveta za odredjenu temu svatim da je to samo 10% od onoga sto bi trebao da znam ...
|
|
|
|
|
 |
Uniqa Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 159

|
|
U zivotu se mnogo uci pogotovo na greskama. . . Svidja mi se ova poslovica. . . .
|
|
|
|
|
 |
Samojedanput Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 44 Mesto: Beograd

|
|
Rekao si 10% ako ne i manje
|
_________________ Da potpis |
|
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
BIMIBUM je napisao/la sledeće: | Koliko god prosao u zivotu i uvek tezim putem isao da bih prikupio sto vise informacija i iskustva svede se na to da nista ne znam... koliko god pokusao da pronadjem literatura i saveta za odredjenu temu svatim da je to samo 10% od onoga sto bi trebao da znam ... |
Pa to je normalno...i ono što saznaš ionako brzo zaboraviš...ne opterećujem se tim
|
|
|
|
|
 |
nektarinica Upućeni član

|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum

|
|
The more you know-the less you know. Ziva istina,zar ne?
|
|
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Biću i ja poslovična -čovek se uči dok je živ
Meni naročito u poslednje vreme često pada na pamet ideja da mi treba barem još jedan život prvenstveno za čitanje knjiga i, uopšte, usvajanje još i još znanja... Toliko je toga što bih htela da saznam i naučim, a vreme me jede...
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
srna2422 Odomaćeni član

|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402

|
|
bas tako. the more you know, the less you know. a, pada mi o ovo na pamet "o, kako je lijepo biti glup!"
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
 |
tv Upućeni član

|
Datum registracije: 12 Maj 2005 Poruke: 428

|
|
bas nekako tako... sto vise mislis da znas na kraju skontas da to nije nista... znanje uvijek dobro dodje... zato naprijed. bacilo se na ucenje
|
|
|
|
|
 |
whitesnake1710 Dobro upućeni član

|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol

|
|
nektarinica je napisao/la sledeće: | The more you know-the less you know. Ziva istina,zar ne?  |
Slazem se! Ma podji samo od toga koliko poznajes sebe? Koliko puta si sam/sama sebe iznanadio/la nekim svojim postupcima?!
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
 |
duh_ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Avg 2006 Poruke: 3

|
|
takodje se slazem sa tim ! Sokrat je isao Rimom i govorio da zna da nista nezna a bio je jedan od najvecih umova svog vremena . Govorio bi to sa namjerom da ismije druge koji misle da sve znaju !
|
|
|
|
|
 |
noname21 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Sep 2006 Poruke: 28

|
|
pa nije samo bas on to govorio,nego i mnogi drugi pametni i mudri ljudi koji govore kako je to najvisi oblik svesti.ja sam cak dosao i sam jednom prilikom do tog zakljucka i verujte mi nije nimalo lep osecaj doci do toga da nista(ali u bukvalnom smislu te reci) ne znate.sva sreca zaboravio sam kako sam dosao do tog zakljucka... 8)
|
|
|
|
|
 |
vmirko Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd

|
|
Nije bitno znati sto vise. Nemoguce je znati sve. Ali je dobro da znas sta znas i da to koristis, a da u medjuvremenu naucis jos ponesto.
|
|
|
|
|
 |
|