:: |
Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Koje je za vas najbolji i najgori pevac nase estrade a i pevacica ?
Zasto vam se dopada kod njih a sta vam se uopste nesvidja ?
Da pocnem :
Ne dopada mi se Tina Ivanovic, mislim da joj pesme nemaju smisla. Zgodna je zena ali je vulgarna i provokatovna.
Svidja mi se ceca, kao prvo lepa je, ima bas divne pesme, skoro je svaka hit. elegantana zena, u svakom planu je sasvim ok.
Svidja mi se Zdravko Colic, covek uopste nije uobrazen.
Za mene je jedna od najboljih pevaca, prava je legenda, pesme su mu odlicne, covek je pametan, nemam reci...
Molim nase clanove da obrazloze svoje odgovore...svaki kratak odgovor ce biti obrisan.
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Hm...
*Svidja mi se Ceca, prava dama (jeste da je uspela bez odredjenog obrazovanja,a li to ne smeta njenim manirima), ima lepe pesme, u kojima svaka žena/devojka može da se pronadje. Volim kod nje to što je "žena borac", stvarno jaka osoba.
*Svidja mi se i Elma, ona je isto ženstvena, uvek odmereno obučena, ima lepe pesme, i zrači nekom pozitivnom energijom. Sva je fina, i ženstvena...
A, ko mi se ne svidja... Pa, ne znam... Recimo, ne svidja mi se Marija Mara... Ima par dobrih pesama, ali ne svidja mi se zato što je akcenat stavila na svoje telo (koje, moram biti bezobrazna i priznati, da nije nešto ), umesto na svoje vokalne sposobnosti.
Toliko... Ako se setim još nekoga, dodaću...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Sviđa mi se Lepa Brena jer je ona za mene čudo od žene! Treba stvarno bit genijalac da bi se toliko dugo zadržao na estradi i da te svi slušaju s jednakim žarom. Fascinira me kao osoba, kao borac koji neumorno radi i sviđa mi se sve što je postigla u životu, ali njene pjesme baš i ne volim jer su nekako sve na isti kalup.
Izdvojila bi Cecu i Stoju. Cecu zato što ima balade za rasplakat se, ima stila i uvijek je omiljena i slušana. Stoja mi se čini kao žena na mjestu, ima svoje ja i draga je. Osim toga je i zgodna i zna plesati.
Ne podnosim Jelenu Karleušu zato što je jako vulgarna i ružna. Uopće nema stila ili ima lošeg stilista! Grozna mi je.
Od pjevača obožavam Merlina, Hari Mata Harija i Halida Bešlića. Volim njihove pjesme i slušam ih. Volim sve pjevače Bijelog Dugmeta jer imaju specifične glasove i svaku pjesmu učine posebnom.
|
|
|
|
|
|
marijailuka Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 193
|
|
Najbolja Ceca, a najgora-Stoja!!!
|
|
|
|
|
|
A_Djema Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 13 Sep 2006 Poruke: 231 Mesto: Raskrsnica srca...
|
|
najbolji su mi svi stariji rokeri, i poneki noviji. A sto se ostalih pevaca tice volim aleksandru radovic, sergeja cetkovica, jelenu tomasevic, i ima ih jos dosta. Kriterijum je glas i pesme!!! A sto se najgorih tice uz duzno postovanje ljubiteljima narodne muzike, mnogi su mi krs
|
|
|
|
|
|
PEPPO Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 462 Mesto: ...
|
|
Najbolji su Viki, Ceca, Kemal
Najgori Stoja, Bora D,
|
|
|
|
|
|
Sekazauvek Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Maj 2006 Poruke: 169
|
|
Najbolji: Ceca,Goga Sekulic,Dragana,Seka,Dara,Viki
Najgori: Stoja,Sani,Marta Savic,Cana,Bina,Jelena Karleusa
|
|
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
zanima tko je "najjaci" tj najbolji muski izvodac u narodnoj muzici a tko zenski Osobno mi se tesko odluciti ali mislim da je Indira kraljica
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Pa što se tiče muškog glasa, to je Esad Plavi, volim njegovu čistinu u glasu (mada je retko ko čuo za njega), onda: Aca Lukas, Šako i Dado Polumenta... Halid Muslimović...
A, ženski glas: Ceca, Elma, Indira, Vesna Zmijanac...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Definitivno Stoja! Po meni ima bolji glas od Cece. Nije loša ni Brena mada je za moj ukus previše krištava.
Od pjevača bi se odlučila za Halida Bešlića.
|
|
|
|
|
|
serbiangel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 139
|
|
nojbolja peveacica- ceca
najgora- indy
|
|
|
|
|
|
boza_999 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 31 Maj 2006 Poruke: 115 Mesto: serbia
|
|
najbolji-Aca Lukas Ceca
najgori-Vlado Georgijev J.Karleusa
|
_________________ boza |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|