:: |
Autor |
Poruka |
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Koji grad bivse Jugoslavije za vas vazi kao najlepsi i zasto ?
Da li zbog devojaka, svoje arhitekture, nocnog provoda ili za vas neceg posebnog otkrijte nam u ovoj temi...
Moj omoljeni grad bivse Jugoslavije je "Beograd" em zboh arhitekture, em zbog provoda. Prosto uzivam i njegovoj lepoti zaista je prelep.
Molim clanove da obrazloze svoje odgovore, svaki post u kojim ce biti jedna ili dve reci ce biti obrisan.
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Tesko mi je izdvojiti jedan.
Konkurenti: Zagreb, Sarajevo, Dubrovnik i Novi Sad.
Dubrovnik zbog naj maturalca i sve one silne ljepote. Novi Sad zbog cura. Sarajevo zbog toda sto nije samo grad nego kulturoloski shocking pojam. Zagreb - moj grad...
I pobjednik je...
ipak Zagreb.
Tamo sam se rodio, isao u skolu i sve to ali ne samo zbog toga. Najvise me lijepih sjecanja veze upravo za taj moj grad... Od prvih skolskih dana preko prvih ljubavi i prvih opijanja sve do odlaska iz njega. A grad je lijep ionako, sam po sebi.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Neka bude beograd jer uvek me vezu dobra secanja kad idem u srbiji...
|
|
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
Sarajevo bilo i ostalo , nema tu puno price
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Meni Beograd, zbog arhitekture. Uvik mi se svidja taj grad.
|
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
ja sam za sarajevo, nema ljepseg
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Da ponovim svoje reci...
Ivankamaza je napisao/la sledeće: | Koji grad bivse Jugoslavije za vas vazi kao najlepsi i zasto ?
Molim clanove da obrazloze svoje odgovore, svaki post u kojim ce biti jedna ili dve reci ce biti obrisan. |
Mislim da je ovo bilo jasno. Hvala
|
|
|
|
|
|
ikac86 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 5
|
|
Beograd je najlepši grad na celom Balkanu !!!
Arhitektura, izlasci, provod, devojke nikad lepše i mi likovi nikad veće face !
Samo za BGD !!!
[Edit by skorpijica: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je zabranjeno Pravilnik-om. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.]
|
|
|
|
|
|
Ok_cura Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 27 Avg 2006 Poruke: 193 Mesto: Sarajevo
|
|
Ma Sarajevo je najljepse,bilo i ostalo Ja sam Stvarno bila u dosta razlicitih gradova.. Uzice,Beograd, Novi Sad, sve su to zaista lijepi gadovi, ali Sarajevo je Sarajevo...
|
_________________ U_sVaKoM_SlUcAjU_Ok_CuRa |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Zagreb i Dubrovnik.
Zagreb zbog toga što mi tu nikad nije dosadno, što ima mnoštvo sadržaja i što se uvijek otvara nešto novo te zato što mogu birati gdje ću izaći vani.
Dubrovnik zbog svojih povijesnih i kulturnih ljepota, zbog savršene klime i najčišćeg i najljepšeg mora na svijetu. I zato što je specifičan.
|
|
|
|
|
|
OnioNessa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 07 Apr 2006 Poruke: 52 Mesto: Pancevo
|
|
Definitivno Dubrovnik, 8) ali tu mogu uci i ostali gradovi na jadranskom primorju, pre svega zbog svog izgleda, tj. taj tip grada je meni najprivlacniji! Svi su istog stila gradnje a opet razliciti... kamen je nesto posebno... i svi oni su najlepsi leti kada su puni ljudi
|
|
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
herceg novi--volim primorske gradove. herceg novi ima prirodnu ljepotu, nije prekrcat kao budva, a dovoljno je velik da pruzi lijep nocni zivot.
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|