:: |
Autor |
Poruka |
SINAKI21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 15 Okt 2006 Poruke: 75 Mesto: zagreb
|
|
... ste opsjednuti sexom?
I da li ste nervozni kada se dugo ne sexate i kako se liječite od toga?
|
_________________ BBB SU ZAKON |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Pa da sam opsednut nisam.A lecim se ako ga dugo nema setanjem jedonookog pitona ili igranjem dzepnog bilijara .Ali srecom cesto ga upraznjavam s mojoj ljubavi tako da nemam potrebe da setam pitona i da igram bilijar 8) 8) 8)
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Nisam opsjednuta seksom, a ne mogu ni bez njega
Kad se ne mogu seksati, a to je onih dana u mjesecu, malo sam razdražljiva, pogotovo ako smo zajedno u krevetu, a ja krvarim...ali tada mu pružim oralac. Ako ne možemo oboje uživati, nek barem on uživa...i ja uživam kad je on sretan. Obožavam ga vidjeti kako se grči od zadovoljstva odmah mi poraste samopouzdanje.
|
|
|
|
|
|
Jelena-hn Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 15 Avg 2006 Poruke: 82
|
|
Nisam opsjednuta sexom, niti mi je to neshto na shta mislim stalnooo, ali bogami ne mogu bez njega
Pogotovo kad stalno cekam decka posto nam je veza na daljinu, onda tek ne mogu bez sexa
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
Nisam opsednut ali ne mogu bez njega.Tacno je da sam nervozan i razdrazljiv kada dugo apstiniram i tada samo o tome razmisljam i jedva cekam susret sa devojkom.A onda tesko njoj
|
|
|
|
|
|
sasa_bajic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 26 Okt 2006 Poruke: 55
|
|
odem u grad i nadjem devojku
|
_________________ cao |
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Nisam opsjednuta sexom niti malo. Kad imam decka volim da spavam sa njim, iako ovaj moj dragi svaku vecer me napastuje. Kaze da nema mira kad je kraj mene i da ne moze ni sekundu biti miran. Hvala Bogu sto ne idemo negdje u sobu inace bi bila polumrtva od njega... Nekad zna 2-3h bez prestanka me napastovat. Moram malo uvesti reda tu...
|
|
|
|
|
*OpasnaMackica* Banovan! djavolce domaci.de
|
Godine: 70
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 2171 Mesto: novi sad
|
|
nisam opsednuta jer imam redovan sex
|
_________________ *OpasnaMackicaLara*
Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala
ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice |
|
|
|
|
ja_i_samo_ja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 104 Mesto: VELIKA GORICA
|
|
kaj ću ja bit jedna od onih par cura koja će reći da, opsjednuta sam sexom? da, reći ću to, jer jesam! volim sex, i fali mi već pola sata nakon zadnjeg sexa! a kaj ćete.. uživam u tome i nema smisla pravit se da nije tako!
|
_________________ "Više vrijedimo kad imamo žene kraj sebe, ne želimo biti nasilni jer, kad izgubimo žene, izgubili smo previše toga." |
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
ja_i_samo_ja je napisao/la sledeće: | kaj ću ja bit jedna od onih par cura koja će reći da, opsjednuta sam sexom? da, reći ću to, jer jesam! volim sex, i fali mi već pola sata nakon zadnjeg sexa! a kaj ćete.. uživam u tome i nema smisla pravit se da nije tako! | neces biti jedina hehe volim kad vodim ljubav sa mojim secerom i volim kad me dodiruje i kad me ljubi i tako kad mi svasta nesto radi i jedva cekam kad ce opet....makar to bilo i pre pola sata ja bih opet to isto
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Mogu ostati duze vreme bez sexa. A sad, dokle? Ne znam....
|
|
|
|
|
|
makaveli_blok70 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~
|
|
Nisam opsednut, ali ga obozavam ga !!
|
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|