:: |
Autor |
Poruka |
vlado.m_BL Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 20 Okt 2006 Poruke: 2
|
|
Moze li neko da mi pomogne?
posto od doktora u proteklih 11mj. nisam imao nikakve pomoci.
Imam 22 godine. Vec vise od 11 mjeseci imam problema sa mokracnim kanalima.
Imam stalne bolove u donjem dijelu stomaka a ponekad su to jaki napadi, narocito nakon manje prehlade. Po nekada bolovi u testisima, poslije jace upale. Urino kultura je pokazala da nema balterije. Bio sam kod doktora i oni su mi rekli da je to upala mokracnih kanala i propisali su mi AMOXICLAV 1000 mg, uroloski caj i SPASMEX. Nakon nekoliko mjeseci BRUFEN, DOKSICIKLIN. To mi uopste nije pomoglo i simptomi su ostali isti.
U nalazu pise: Mokracni mjehur je normalne velicine i oblika, zadebljalog i raslojenog zida. Prostata je nesto veca, napete kapsule, manje ehogenosti sto odgovara upalnom procesu.
Hvala!
|
|
|
|
|
|
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
uzmi uvin caj pa pij...i idi na ultrazvuk da se vidi da li imas kamen, mozda ti to stvara probleme
|
|
|
|
|
|
schmekerica Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 546
|
|
I ja ti priporučujem uvin čaj, sama sam isto imala jako puno problema sa mjehurom i bubrezima, tablete mi nisu ništa pomogle i počela sam piti ogromne količine tog čaja i stanje se brzo popravilo.
|
_________________ fuck the cola, fuck the pizza all i need is schljivovitza!! ))))))) |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
za mokraćne kanale je najzdravija brusnica, ne kaže se uzalud da je prirodni antibiotik! Čaj od brusnice je prava stvar, a pomoći će ti i sokovi
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
carpe diem Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 09 Jan 2005 Poruke: 719 Mesto: Novi Sad
|
|
joj, te upale...najgore su! cim osetim mali nagovestaj da bi boj mogao da se pojavi skuvam 2 lite uvinog ili crvenog africkog caja (jo bolje) i ne odvajam se od termosa sve dok ne popijem i tako narednih nekoliko dana. antibiotici mi uopste nikada nisu pomogli. uvin caj je zakon!
|
_________________ Put do zvezda je samo etapa kruznog puta do sebe, i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne bato... Stigao si cim krenes...Cilj nosis skriven pod kaputom, istetovoran na grudima kao metu... |
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
pazi ovo je jako odvratno ali jako pomaze =)))
uzmi jedno liitru vode, iseckaj pershun i pershunovog lista puno stavi, stavi celer i jednu glavicu crnog luka...
kada provri skloni ga sa shporeta i pusti da odstoji dok ne bude mlako...
pi iz flashe da bi izbegao miris
uglavnom, to je odvratno ali ti je super lek
pomaze provereno.
sretjno!
|
|
|
|
|
|
CicaVestica Upućeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 347 Mesto: Cicilend
|
|
E,ovako..postoji jedna ceska ( mislim da je njihova) pasta ,Fitolizin. Extra je stvar. Potpuno je prirodan,napravljen od trava i vazelina,mislim. Razmuti se tri puta dnevno po kasika te paste u casi vode. Ima ukus mentola... Pije se nekih 5 dana za upalu besike a za razbijanje kamena i ostale probleme i do mesec dana. Ja sam ga kupovala u Rusiji. Ne znam da li ga ima na nasem trzistu,ali ako imas nekoga tamo,neka ti donese. Mene je izlecio. Pogledaj opet na netu...mozda ga ima i ovde
|
|
|
|
|
|
flekitza Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Avg 2006 Poruke: 18
|
|
ko vishe boluje od ovoga , mushkarci ili zene >?
|
|
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
zene
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
felipe007 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Dec 2006 Poruke: 207
|
|
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
|
felipe007 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Dec 2006 Poruke: 207
|
|
|
|
|
kerfija Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Mar 2007 Poruke: 37
|
|
Caj od pitom trn toe e so rozevi cvetcinja .
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|