:: |
Autor |
Poruka |
milos036 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 43
|
|
Instalirao sam SAM Broadcaster i SHOUTcast i sve radi besprekorno. Medjutim nikako ne mogu da podesim da mi SHOUTcast prikazuje pesmu koja se trenutno slusa na radiu. Koristim dsp encoder koji ide uz SAM. Skinuo sam ga sa www.spacialaudio.com . Da li neko ima iskustva sa ovim programom, da li neko zna kako da podesim da mi se u SHOUTcastu prikazuju imena pesama?
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Koliko sam te ja razumeo (a to je malo verovatno) tebi u playlisti ne pisu imena pesama? Ako je to problem imas desni klik pa Song Info i onda edituj svaku pesmu :S Ja sam bar tako sebi radio
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne ne ne... Ja kada pustim pesmu vidim kako se zove a onaj ko slusa u Winampu ne vidi jer u SHOUTcastu ne pise naziv pesme... A DSP plugin sam podesio kako treba... Jel neko razume ovo?
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Desktop B, pa u delu Encoders gde podesavas preko kog servera ce ici stream imas opciju za ShoutCast "Enable title streaming"... to je po defaultu ukljuceno ali mozda si slucajno iskljucio, tako da proveri da nije do toga...
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
|
|
|
Nije do toga to je ukljuceno... Svaki put i kada reinstaliram OS bude isto...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|