www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Brand iliti koja vam je omiljena marka odjece
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  

omiljena marka odjece
Naf naf
9%
 9%  [ 1 ]
Zara
63%
 63%  [ 7 ]
Sisley
0%
 0%  [ 0 ]
Beneton
27%
 27%  [ 3 ]
Ukupno glasova : 11

Autor Poruka
genius25
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 44

Datum registracije: 28 Sep 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 10:12 pm    Naslov poruke: Brand iliti koja vam je omiljena marka odjece Na vrh strane Na dno strane

Zanima me s obzirom da smo mi ljudi koji više od svega i više od drugih vole lijepo izgledati i lijepo se oblačiti sta misle o markiranoj odjeci i koju najvise vole i zašto.

malaplavano1
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 30 Apr 2006
Mesto: Osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 10:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja uglavnom nosim beneton, ali imam dosta stvari i s.oliver i esprit...

MISS_J
ELeCTRiC_ChiCK
ELeCTRiC_ChiCK

Datum registracije: 16 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 11:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne koristim neke posebne marke...Ali recimo da volim ponekad da kupim nesto markirano...Najvise kupujem MANGO.Ali u mom garderoberu mozete naci sve zive marke i "nemarke"....Ne patim od toga da kupujem markiranu odecu...

Countess
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 22 Avg 2006
Mesto: Ni na nebu ni na zemlji

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 20, 2006 6:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nista od navedenog. Najvise volim Sanel 8) ......naravno kad to mogucnosti dozvole.

pachule
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 06 Maj 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 20, 2006 7:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zara od navedenih, mada kupujem sve sto mi se svidja, kod kineza (sto je doduse retko Rolling Eyes ) ili u nekoj fensi radnji, nema veze, samo da mi se svidi

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 27, 2006 10:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

obozavam da nosim sportsku odecu recimo nike.a ovako volim da nosim disel. Wink

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 27, 2006 10:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Od navedenih Beneton zato što mi se sviđaju njihove cipele i majice. Uvijek nađem nešto za sebe, a i nije preskupo.
Inače nisam opsjednuta markama, pola mog ormara nije nikakva marka! Nosim ono što mi se sviđa i što mi stoji bez obzira na marku.

Maja S.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 28, 2006 10:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Volim la costa i diesel....ali nisam zavisna i ne mora uvek i bas ta marka da bude...
Kupujem i nemarkiranu robu ako mi se sidi. Meni je bitno da mi obuca bude kvalitetna, a garderoba manje-vise...

nevena_sh
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 18 Okt 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 28, 2006 11:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

od navedenih Benetton-dobre su im farmerke, a inače Lee Cooper, Mexx i Lacoste-sviđaju mi se njihove patike-cipele

ILIMAR
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 27 Jan 2006
Mesto: Najlepsi grad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 7:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sanjam o Armaniju

Mivanja
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 13 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 10:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nijedna od ponudjenih,najvise volim replay i miss sixty,a sto se sportskih stvari tice nike.

*OpasnaMackica*
Banovan!

djavolce domaci.de
djavolce domaci.de

Godine: 70

Datum registracije: 22 Apr 2006
Mesto: novi sad

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 29, 2006 10:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo armani, dior, d&g, Lv...

Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala

ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> Brand iliti koja vam je omiljena marka odjece Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon