:: |
omiljena marka odjece |
Naf naf |
|
9% |
[ 1 ] |
Zara |
|
63% |
[ 7 ] |
Sisley |
|
0% |
[ 0 ] |
Beneton |
|
27% |
[ 3 ] |
|
Ukupno glasova : 11 |
|
Autor |
Poruka |
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
Zanima me s obzirom da smo mi ljudi koji više od svega i više od drugih vole lijepo izgledati i lijepo se oblačiti sta misle o markiranoj odjeci i koju najvise vole i zašto.
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
malaplavano1 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek
|
|
Ja uglavnom nosim beneton, ali imam dosta stvari i s.oliver i esprit...
|
|
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Ne koristim neke posebne marke...Ali recimo da volim ponekad da kupim nesto markirano...Najvise kupujem MANGO.Ali u mom garderoberu mozete naci sve zive marke i "nemarke"....Ne patim od toga da kupujem markiranu odecu...
|
|
|
|
|
|
Countess Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2006 Poruke: 45 Mesto: Ni na nebu ni na zemlji
|
|
Nista od navedenog. Najvise volim Sanel 8) ......naravno kad to mogucnosti dozvole.
|
_________________ Svet je lep kada sanjamo......... |
|
|
|
|
pachule Upućeni član
|
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 433
|
|
Zara od navedenih, mada kupujem sve sto mi se svidja, kod kineza (sto je doduse retko ) ili u nekoj fensi radnji, nema veze, samo da mi se svidi
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
obozavam da nosim sportsku odecu recimo nike.a ovako volim da nosim disel.
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Od navedenih Beneton zato što mi se sviđaju njihove cipele i majice. Uvijek nađem nešto za sebe, a i nije preskupo.
Inače nisam opsjednuta markama, pola mog ormara nije nikakva marka! Nosim ono što mi se sviđa i što mi stoji bez obzira na marku.
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Volim la costa i diesel....ali nisam zavisna i ne mora uvek i bas ta marka da bude...
Kupujem i nemarkiranu robu ako mi se sidi. Meni je bitno da mi obuca bude kvalitetna, a garderoba manje-vise...
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
nevena_sh Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 18 Okt 2005 Poruke: 477 Mesto: Beograd
|
|
od navedenih Benetton-dobre su im farmerke, a inače Lee Cooper, Mexx i Lacoste-sviđaju mi se njihove patike-cipele
|
|
|
|
|
|
ILIMAR Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 218 Mesto: Najlepsi grad
|
|
|
|
|
Mivanja Odomaćeni član
|
Datum registracije: 13 Avg 2005 Poruke: 1059
|
|
Nijedna od ponudjenih,najvise volim replay i miss sixty,a sto se sportskih stvari tice nike.
|
_________________ Nocas nisam spavala a jutro vec je tu,od kad je ljubav stradala i ptice strajkuju
sad nije vreme za pitanja ko je pogresio,sad samo jedan zagrljaj sve to bi resio.. |
|
|
|
|
*OpasnaMackica* Banovan! djavolce domaci.de
|
Godine: 70
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 2171 Mesto: novi sad
|
|
samo armani, dior, d&g, Lv...
|