www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Need For Speed - Carbon
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~
::  
Autor Poruka
Rile_Master
*Master*
*Master*

Godine: 38

Datum registracije: 12 Feb 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 3:47 pm    Naslov poruke: Need For Speed - Carbon Na vrh strane Na dno strane

Need For Speed - Carbon

Poslednja prepravka: Rile_Master on Uto Mar 18, 2008 3:33 pm; ukupno izmenjena 3 puta

FatJoe
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 10 Jul 2006
Mesto: Trebinje

russia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 27, 2006 7:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da li neko zna kada ce se pojaviti u prodaji kod nas?

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 02, 2006 10:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tako je, igra ja izasla.Doduse, "pojavila" se jos pre 3 dana ali zvanicno ce se prodavati tek od sutra.
Ja sam je vec nabavio ali probacu je po podne...sada imam mnogo posla.

Poslednja prepravka: Rile_Master datum Pon Nov 06, 2006 6:43 pm; ukupno izmenjena 1 put

-=micky=-
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 16 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 04, 2006 1:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jedva cekam da vidim novi deo NFS-a!!! Very Happy Obrnuo sam Most wanted jos jednom iz dosade Wink

zmaster1911
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 19 Maj 2005
Mesto: Cape Town

southafrica.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 05, 2006 3:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

drift je katastrofa. ostalo je ok.
malo je previse arcadna igrica, ali nije losa uglavnom.

esmirtheboss
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 08 Jan 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 06, 2006 12:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

e ovako. Ja sam igru nabavio prije par dana i vec sam je presao jer sam stvarno ljubitelj nfs serijala. Igra ne zahtjeva mnogo kao sto svi govore i igrao sam je sa 512mb rama bez problema ikakvih. Igra me nije bas odusevila kako sam je zamisljao poslije most wanteda ali je sve u svemu dobra. Samo su trebali napraviti da se mogu stavljati neonke ispod auta kao na underground ali eto sta je tu je

MISS_J
ELeCTRiC_ChiCK
ELeCTRiC_ChiCK

Datum registracije: 16 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 06, 2006 2:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I meni se vise svidja Most Wanted nego Carbon...Ali u sustini je odlicna... Wink

Dread Lord
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 07, 2006 4:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nabavio sam igru,igra nije losa,grafika je odlicna.

Igra je laka,i nije realna,mozes da se zaletis 250 km/h i u krivini bez problema da skrenes!

Rile_Master
*Master*
*Master*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 07, 2006 11:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Igra je...ono...tu i tamo...Rekao bih da je bolja od Most Wanted-a ali...ne znam...
Grafika je dobra, grad je lepo zamisljen i odradjen, prica je super (nastavlja se na Most Wanted) ali postoji nesto, ne znam ni ja sta je to, sto mi govori da je igra ipak malkice losa.
Izbor automobila je vrlo "bogat" i raznovrstan, zvuk je mozda malo losiji, a najbolje od svega je nova cica koja je fantasticna Wink Ima i policije i nocna jurnjava po gradu je stvarno interesantna.
Malo sam je igrao, ali za igru kazu da nije preterano teska i da se vrlo brzo prelazi...Ovih dana cu se malo vise "baciti" na istu, pa cu videti sta nam je to EA priredio novo u NFS Carbonu-u Razz

N_E_R_O_N
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 44

Datum registracije: 09 Mar 2005
Mesto: B_E_O_G_R_A_D

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 08, 2006 11:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je igra cudna totalno.Nemam osecaj brzine dok vozim, sve je nekako sporo.Lepo je sve zamisljeno ali... Underground 2 mi je neprevazidjen. Bolji mi je i od Most Wanted-a

colovic_vladan
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 04 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 08, 2006 11:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Igrica je extra samo je previse zahtevna!

$dzoni$
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Jun 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 09, 2006 10:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Igrica je vrhunska.Grafika extra,zvuk extra ma sve je Extra

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~ -> Need For Speed - Carbon Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  sledeća
Strana 1 od 10

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon