:: |
Autor |
Poruka |
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Need For Speed - Carbon
|
_________________ Master
Poslednja prepravka: Rile_Master on Uto Mar 18, 2008 3:33 pm; ukupno izmenjena 3 puta |
|
|
|
|
FatJoe Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Jul 2006 Poruke: 249 Mesto: Trebinje
|
|
Da li neko zna kada ce se pojaviti u prodaji kod nas?
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Tako je, igra ja izasla.Doduse, "pojavila" se jos pre 3 dana ali zvanicno ce se prodavati tek od sutra.
Ja sam je vec nabavio ali probacu je po podne...sada imam mnogo posla.
|
_________________ Master
Poslednja prepravka: Rile_Master datum Pon Nov 06, 2006 6:43 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
-=micky=- Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 16 Avg 2006 Poruke: 62
|
|
Jedva cekam da vidim novi deo NFS-a!!! Obrnuo sam Most wanted jos jednom iz dosade
|
_________________ -=micky=-
|
|
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
drift je katastrofa. ostalo je ok.
malo je previse arcadna igrica, ali nije losa uglavnom.
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
esmirtheboss Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 08 Jan 2006 Poruke: 93
|
|
e ovako. Ja sam igru nabavio prije par dana i vec sam je presao jer sam stvarno ljubitelj nfs serijala. Igra ne zahtjeva mnogo kao sto svi govore i igrao sam je sa 512mb rama bez problema ikakvih. Igra me nije bas odusevila kako sam je zamisljao poslije most wanteda ali je sve u svemu dobra. Samo su trebali napraviti da se mogu stavljati neonke ispod auta kao na underground ali eto sta je tu je
|
_________________ bolje izgubit trenutak u zivotu nego zivot u trenutku |
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
I meni se vise svidja Most Wanted nego Carbon...Ali u sustini je odlicna...
|
|
|
|
|
|
Dread Lord Upućeni član
|
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 378 Mesto: Novi Sad
|
|
Nabavio sam igru,igra nije losa,grafika je odlicna.
Igra je laka,i nije realna,mozes da se zaletis 250 km/h i u krivini bez problema da skrenes!
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Igra je...ono...tu i tamo...Rekao bih da je bolja od Most Wanted-a ali...ne znam...
Grafika je dobra, grad je lepo zamisljen i odradjen, prica je super (nastavlja se na Most Wanted) ali postoji nesto, ne znam ni ja sta je to, sto mi govori da je igra ipak malkice losa.
Izbor automobila je vrlo "bogat" i raznovrstan, zvuk je mozda malo losiji, a najbolje od svega je nova cica koja je fantasticna Ima i policije i nocna jurnjava po gradu je stvarno interesantna.
Malo sam je igrao, ali za igru kazu da nije preterano teska i da se vrlo brzo prelazi...Ovih dana cu se malo vise "baciti" na istu, pa cu videti sta nam je to EA priredio novo u NFS Carbonu-u
|
_________________ Master |
|
|
|
|
N_E_R_O_N Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 920 Mesto: B_E_O_G_R_A_D
|
|
Meni je igra cudna totalno.Nemam osecaj brzine dok vozim, sve je nekako sporo.Lepo je sve zamisljeno ali... Underground 2 mi je neprevazidjen. Bolji mi je i od Most Wanted-a
|
_________________ ...i tako dan za danom pred kockastim ekranom... |
|
|
|
|
colovic_vladan Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 371
|
|
Igrica je extra samo je previse zahtevna!
|
|
|
|
|
|
$dzoni$ Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Jun 2006 Poruke: 134 Mesto: Beograd
|
|
Igrica je vrhunska.Grafika extra,zvuk extra ma sve je Extra
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|