:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Evo - to je pitanje. Recimo cim vidite po prvi put neciji nick - to sto je ta osoba izabrala bas taj NICK - mozete li predpostaviti na osnovu nicka kakva bi ta osoba trebala biti.
Isto pitanje vrijedi za AVATAR.
Moj odgovor za sad.
Dameski - nick i avatar potpuno odgovaraju - bistra djevojka!
brza111 - njoj avatar bas odgovara.
rizmal - i nick i avatar cini mi se odgovaraju toj osobi i nacinu na koji odgovara
thorn - nick trn a avatar tattoo lav - A1 kombinacija a i slaze se s njenim postovima
MISS_J - jezi me njen avatar i mislim da joj ne stoji
knknpnkn - doima me kao da je bilo ono "koji nick sad da stavim???" pa onako lupne osam puta po tastaturi srednjim prstom i kaziprstom, ritmicno... eto ti nicka
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
Poslednja prepravka: aureliano datum Sre Okt 18, 2006 1:32 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
a vjerovatno govori ljudi s određenim imenima i avatarima žele privući pažnju većine, ali ne zamaram se time
|
|
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
...mozete li predpostaviti na osnovu nicka kakva bi ta osoba trebala biti...
ne bih ulazila u detalje(necu citirati ni analizirati nikoga)
ali mislim da izbor nicka i potpisa predstavljaju nasu licnost
na neki nacin
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
CatchTheWreck... da zna engleski
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | knknpnkn - doima me kao da je bilo ono "koji nick sad da stavim???" pa onako lupne osam puta po tastaturi srednjim prstom i kaziprstom, ritmicno... eto ti nicka |
Moj nik itekako ima znacenje, samo treba znati sta znaci!
Drugo, povezan je sa jednom mojom veoma dragom uspomenom, zato mi je poseban, zato mi je bas to nik, jer je poseban samo meni!
Na temu:
Necu nikoga da prozivam nikom ali ima tu par likova, iz cijeg avatara ili nika mozes da zakljucis koliko su originalni i posebni, kreativni i ne kopiraju.
Ima opet nikova, koji su "prepisani" iz necijeg imena, naziva, pseudonima.....totalno neoriginalni, sto je meni totalno bezveze, jer je to jednostavno prekopirano, a ja kopije ne volim.
Jako cenim originalnost i kreativnost kod ljudi. A iz ovih obicnih stvari "nick" i "avatar", to moze nekada sasvim lepo da se vidi!
|
|
|
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2
|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro
|
|
Iwankamaza ------> maza, umiljato detence
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Mislim da avatar i nick nemaju veze s osobom. Ja sam stavila avatar koji mi se baš i ne sviđa, ali tek toliko da imam neku sličicu, bolje od upitnika.
|
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
moj avatar nema ciste veze samnom cisto onako stoji tu
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
@aureliano, MISS_J - jezi me njen avatar i mislim da joj ne stoji
a ja mislim da cura slusa neki rock...metal. Taj utisak ostavlja na mene .
Ako je tako - respekt
|
|
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
slatka_sanerka je napisao/la sledeće: | moj avatar nema ciste veze samnom cisto onako stoji tu |
Edit by ***Srna***:E ovako ćemo, tema slična već postoji za objašnjavanje avatara i nick-a i zove se Zašto ste izabrali baš taj nick,avatar ili oba! Zato
Molim članove da pišu samo o tuđim avatarima i nick-ovima i bez vređanja! Hvala na razumevanju unapred!
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ja mislim da i nick i avatar itekeko opisuju osobu.
Mislim da je lanin avatarr bas za nju i da joj stoji...
i rile _master-ov jer ono kao ja sam moderator ako se zezas nastradace pa ima pistolj a avatar mu je u pozadini nekako zamucen i ko da izlazi iz npr ekrana ,tako da mu bas pristaje iako mislim da je ok decko jer smo razmenili par poruka.....al bas mu pristaje kao za moderatora....
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: | @aureliano, MISS_J - jezi me njen avatar i mislim da joj ne stoji
a ja mislim da cura slusa neki rock...metal. Taj utisak ostavlja na mene .
Ako je tako - respekt |
THNX!
Slusham rock (ne samo rock)...Metal slabo...A avatar zato sto volim zastrasujuce stvari...Filmove,knjige...
Postoje par avatara po kojima mogu da provalim clanove,ali po nekim avatarima ne mogu nista da zakljucim o toj osobi...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|