:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Ko je po Vama najbolji fudbaler sa naseg prostora???
Obralozite Vas odgovor... (odgovore, gde samo napiste ime igraca, ce biti uklonjene sa strane moderatora)
Da pocnem:
Dragan Stojkovic
Zasto? I dan danas nema mu ravnog koji bi mogao da nosi dres sa 10 na ledjima, a i posle karijere je dosta za nas fudbal uradio i trudio se da svoj licni uspeh iskoristi za napredovanje naseg fudbala u svetu.
|
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Vladan Lukic. Iz jednog jedinog razloga. Propala mu karijera zbog ljubavi prema svojoj zemlji.
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Dejan Savićević
Čovjek je osvojio Ligu prvaka sa Milanom, bio jedan od glavnih igrača te velike generacije, naše reprezentacije i dr.
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
ja imam dilemu,ali se ipak odlucujem za Dragana Stojkovica Piksija!
Razlog-takvog igraca sredine terena nasa reprezentacija i dan danas nema, igraca sa takvom preciznoscu, pa on je u noge nalazio igraca na 50 m...Mislim da kompletnijeg igraca nismo imali,a i necemo skoro...
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
domacin99 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Feb 2006 Poruke: 116
|
|
dragan stojkovic piksi
covek je jednostavno kompletan igrac.i u zvezdi je pokrenuo stvari na bolje samo da tako nastavi
|
|
|
|
|
|
antun3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 05 Jul 2005 Poruke: 6 Mesto: Germany
|
|
Dragan S.
Bio je tada (1990) najboli igrac.
|
|
|
|
|
|
zdravkof Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 61
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 35
|
|
Sinisa Mihajlovic
Novine pisu da sprema oprostaj od profi fudbala . Negde u Avgustu u Novom Sadu .... dolazi svetska fudbalska elita .
Mora se priznati da je svaki njegov udarac iz prekida ..... za golmane strah , za gledaoce uzitak.
|
|
|
|
|
|
gary Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Jun 2005 Poruke: 244 Mesto: Apatin
|
|
Predrag Mijatovic
to je bio jako dobar igrac, igrao je za Real, osvojio ligu sampiona gde je i sam postigao pogodak u finalu! Ja mislim da je jedan od boljih igraca na ovim prostorima!
|
_________________ Gary |
|
|
|
|
Gagi_84 Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 328 Mesto: Beograd
|
|
Pa najvece uspehe je imao Predrag Mijatovic.doneo je Realu kup sampiona jedinim golom na utakmici,a i nama je sa puno golova doneo odlaske na EP i SP.On je moj izbor.
|
|
|
|
|
|
markan_bbb Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Jul 2006 Poruke: 100
|
|
po meni je najbolji nogometaš iz bivše Juge, Davor Šuker, Zlatna kopačka svjetskog prvenstva u Francuskoj
|
|
|
|
|
|
sale44 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Dec 2005 Poruke: 3 Mesto: Nis
|
|
Vladimir Jugovic i Predrag Mijatovic....
|
|
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Dejan Savicevic
Gledao sam skoro neka secanja na eurosportu i mao sam prilke da vidim kako je covek igrao za Milano. Nije ni cudo sto su ga zvali genije! Stvarno pravi majstor sa loptom!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|