:: |
Autor |
Poruka |
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
Neznam koliko je poznata pobornicama ljepote maska za tijelo po imenu chokomint a sadrzava cokoladu u sebi Ja sam osobno luda za tim i taj miris mi je fenomenalan pomalo mi djeluje kao afrodizijak
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Nisam čuo za istu.
To se negde kupuje? Ili ima mikstura, pa da sami "smućkamo"?
Ako ima da se kupi - gde, koliko to stoji?
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
Ja sam uspela ovo da otkrijem.
Sadrzaj:
Ingredients: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Sodium Safflower Seedate, Sodium Cocoa Butterate, Sodium Almondate, Sodium Castorate, Water, Glycerin, Olive Oil, Coconut Oil, Safflower Oil, Cocoa Butter, Almond Oil, Fragrance, Iron Oxides
|
|
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
Svi sastojci su na mjestu, a to proizvodi afrodita pošto sam ja iz Hrvatske mogu reci da košta 200kn dakle nekih 30 eura. Ali pakiranje je poprilicno veliko i isplati se. Namazi sebe ili curu to se inace umasira i koza je super mekana i ima miris po čokoladi s mentolom i meni je fakat ko afrodizijak, a ja sam zena dakle kuzim se u takve stvari a naročito u afrodizijake
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|