:: |
Autor |
Poruka |
anabela Iskusni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860

|
|
Kako ste reagirali kad se saznali da ste trudni? Je li bilo planirano ili ne? Kome ste prvom rekli? Kako je reagirao vaš partner? Pričajte malo o tome
|
|
|
|
|
 |
Slejdž Gospodja Selektorka

|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica

|
|
Odusevila sam se jer je bilo planirano.
Muz je bio presrecan, odmah je rekao, sigurno je decak, i ako jeste, zvace se Nikola
I tako bas i ispalo na kraju.
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
 |
Bestijica Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 15 Apr 2005 Poruke: 190 Mesto: Melbourne

|
|
pa pokusavali jedno 2 godine i nije bas islo i taman kad sam trebala poceti ici na sve moguce testove trudna!
znala sam prije testa jer sam pocela jesti u ogromnim kolicinama
zato sam dobila 30kg hehehhehe
dobro je rijesila sam ih se opet sam stara
sve u svemu izuzetno fino osjecanje trebao bi svako makar jednom u zivotu jer ako cemo biti iskreni znamo mi kako to sve nastaje i raste ali jos uvijek kad se rodi izgleda kao cudo
|
|
|
|
|
 |
thorn Odomaćeni član

|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031

|
|
totalno planirano....... ........tesko je opisati sve osecaje koji su kroz mene prosli onog trenutka kada sam saznala da sam trudna prvi put.......ali samo trenutak porodjaja i prvi pogled na mog malog decaka, pa posle i drugog, mogu da zasene srecu koju sam osecala u trenutku kada sam saznala da sam trudna....... .......isto tako i moj muz.......prvih par nedelja je uvek pipkao moj stomak........a kad ga je beba prvi put sutnuo, mislila sam da ce se onesvestiti od srece.........
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
 |
UNAK Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Apr 2006 Poruke: 168

|
|
totalno planirano posto smo pokusavali oko godinu dana i nije islo.i kada se desilo bila sam malo je reci presrecna.najpre je saznao muz naravno i odmah je bilo ono e musko je i bice pavle.ali evo za dva meseca treba da se porodim i na ultrazvuku kazu da je devojcica i bice anastasija
|
|
|
|
|
 |
Cute Blondie * Belphegor's bitch *

|
Godine: 44
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd

|
|
Kad sam saznala da sam trudna nisam bila mnogo iznenadjena. Nismo planirali ono kao "e sad cemo da pravimo bebu", ali nismo se ni cuvali, a posto zivimo zajedno bilo je izvesno da ce nas zadesiti nekad, i kada sam saznala bilo mi je drago, jer mislim da nema nista lepse od toga da sa covekom kojeg volis i koji voli tebe iz ljubavi dobijes dete.
|
|
 |
dobra_devojka Fan Dragane Mirkovic

|
Datum registracije: 19 Jul 2006 Poruke: 1010

|
|
moja je bila planirana, i jako nas je obradovala. Prestala sam piti tablete u maju i pocetkom septembra sam zatrudnila. Test sam uradila 20.9, par dana nakon sto mi je kasnila menstruacija i pokazao je veliki plavi +.
|
|
|
|
|
 |
Bosancheros Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 26

|
|
i moja je bila planirana ha ha uskoro postajem tata 8)
|
|
|
|
|
 |
ivantop Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Dec 2006 Poruke: 6 Mesto: kragujevac

|
|
i ja uskoro postajem tata kada smo saznali to je bio najsrecniji trenutak u mom zivotu
|
|
|
|
|
 |
teodorinho Upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 01 Avg 2006 Poruke: 272

|
|
Moja je bila neplanirana... Slucajno se desilo, ali bili smo mnogo srecni kad smo otkrili... Ne znam zashto, ali pored mene i supruga, prva je saznala moja kuma... Osetila sam bas jak poriv da joj javim sta se desava...
|
|
 |
nadalina68 Dobro upućeni član

|
Godine: 57
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 623 Mesto: Bgd

|
|
planirana i bili srecni uspelo nam je iz prve prvo smo javili muzevljevoj sestri,mada se on nadao ceri ali...meni se ispunila zelja i rodio se sin
|
_________________ vera,ljubav,nada |
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
i kod mene je bilo planirano... prestala sam piti tabletice u septembru, a ostala trudna u novembu.. bili smo presrecni i njemu je ispunjena zelja da bude decak....
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
|