:: |
Autor |
Poruka |
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Jeli itko gledao taj film? Gledala sam ga u kinu sa deckom(bas smo bili koncentrinarni ) i jako je bio zamoran u pocetku, dok sam shvatila sve, onda je jedno vrijeme prerastao u dosadu i na kraju je rasplet bio predobar. Sve u svemu - prosjecan film. Jaaako slatka Scarlet, jedino ona glumica sta je glumila "femme fatale" je nekako anoreksicna i bezveze. Ps...presladak Josh.
|
|
|
|
|
Pedjanbg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 229 Mesto: Novi Beograd
|
|
Ovaj film cu sigurno pogledati. Ne zato sto ocekujem nesto posebno, vec zato sto je pre dosta godina izasla igrica pod nazivom "Black Dahlia", i koja je imala isti zaplet kao i film. Igra je bila okarakterisana kao najteza avantura ikada (sa veoma kompleksnim mozgalicama), i isla je na 8 diskova (iz vremena Pentium-a 1).
Krivo mi je sto igru nisam igrao, ali kao sto rekoh, film necu propustiti (to sad kazem, ali verovatno ce me mrzeti ). Prikazuje se 2.11. na sinemaniji...
|
_________________ Life sucks. Then you die. |
|
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Ne znam kome je palo na pamet da snimi ovako dosadan i glup film.
Kao da je snimljen 60-tih samo je u bolji.
Uopste vam ne bi savetovala.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Najbolje u filmu - Josh Hartnett i zanimljivi kinematografski momenti Čak ni Josh nije uspeo da me održi budnom
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Film dosadan a knjiga jos dosadnija.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|