:: |
Autor |
Poruka |
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Ako ste ikada imali priliku biti s nekom osobom koja je druge nacionalnosti, je li bio/bila bolji u ljubljenju i/li seksu od one kojoj pripadate i sta je to bilo drukcije?
Meni je osobno ostao u posebnom sjecanju upravo jedan momak iz Austrije ciji su mi poljupci pomutili razum... a cula sam od cura da su bile odusevljene Brazilcima, Spanjolcima, Grcima, a momci Svedjankama, Ruskinjama, Japankama...
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
Poslednja prepravka: Moytsa datum Pon Okt 16, 2006 2:04 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
e pazi ovako ja sam do sada bio samo po jusu ....
Ali mislim da je najbolja nacija U ljubljenju i sexu Indijska.Zasto?Pa zato jer ipak su oni izmislili kamasutru koja govori o uzivanju u cinu spajanja 2 tela i posvecivanje paznji partnerovim erotskim zeljama i erogenim zonama...
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
To ne zavisi ni od rase ni od nacionalnosti vec od trenutnog raspolozenja,tvog i njenog.Ti se tripujes da je bolje zato sto je razlicito a to je ustvari individualno
|
|
|
|
|
|
RunnerSG Upućeni član
|
Datum registracije: 09 Jun 2006 Poruke: 426 Mesto: ...tamo gde ti nisi...
|
|
Nisam bio ni sa jednom koja je druge nacionalnosti.... ali mislim da su dobre u kreveru one iz anglo amerike!!!!
|
|
|
|
|
|
Jelena-hn Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 15 Avg 2006 Poruke: 82
|
|
Iz iskustva mogu reci da je sve to od osobe to osobe, nema tu veze nacionalnost... Iako sam se poljubila i sa Amerikancem i sa Italijanom, najvise mi je pamet pomutio jedan decko iz Dubrovnika koji zivi u Moskvi..
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
anabela je napisao/la sledeće: | Ma sve je to isto |
Nije nije Ruskinje su najbolje kad te ljube ili ko da će te sad proguta, a neke ko da ližu sladoled
|
|
|
svobodan Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 4203 Mesto: iz bgd jbt
|
|
italijanke su zakon
|
_________________ Volim Partizan kao oči svoje
|
|
|
|
|
LA*PERLA Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 02 Mar 2007 Poruke: 5670
|
|
Mislim, da nacija nema ništa sa tim...
|
_________________ Između moje moći da kažem
i tvoje da čuješ,
stanuje sam đavo. |
|
|
|
|
lazaruzic Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 2149 Mesto: Zaječar
|
|
Citat: | Mislim, da nacija nema ništa sa tim... |
sve zavisi od osobe sa kojom si,ja mnogo putujem bio sam sa zenama raznih nacionalnosti,i bilo je dobro,ili lose,bez obzira koje su nacionalnosti
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Nema tu parametra na osnovu koga se može reći ovi su najbolji ljubavnici, a ovi najgori.
To je glupost. Na primer Latini su najveći ljubavnici. Ja ne mislim tako, po čemu su to latini veći ljubavnici od nas Slovena, na primer. Sloveni su mnogo lepi ljudi, ako ne i najlepši.
Tim istim Italijanima i Špancima, pamet se pomuti kad vide kao izgledaju Čehinje, Rusjinje, Ukrajinke, Beogradjanke. Sednu na guza, da prostiš na izrazu, kad vide kako izgledaju. Masa njih sama priznaje da smo mi najlepši ljudi ( mislim na nas Slovene).
Ali, ti možeš živeti u hladnom Luksemburgu i od svih stanovnika koji žive tamo naleteti baš na neku devojku zbog koje ćeš reći da su Luksemburžanke najlepše i najvatrenije žene sveta.
Isto tako možeš od 50 i kusur miliona Italijana naleteti na takvog skota da stekneš takav utisak o njima kako su mlaki i nikakvi.
Ja sam spavao sa 2 strankinje, jednom sa Čehinjom i jednom sa Italijankom i...
Ne mogu se porediti, Čehinje su zakon za Žabarke.
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
srbima niko nije ravan!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|