www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

30 nominovanih za fudbalera godine
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~
::  
Autor Poruka
Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 51

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 13, 2006 8:16 am    Naslov poruke: 30 nominovanih za fudbalera godine Na vrh strane Na dno strane

12/10/2006 | Izvor: B92, Beta
30 nominovanih za fudbalera godine

Svetska fudbalska federacija objavila je listu od 30 igrača koji su nominovani za "fudbalera godine" i na kojoj se nalazi i bivši kapiten reprezentacije Francuske Zinedin Zidan. Zidan se nalazi na listi iako je završio karijeru kada je u finalu Svetskog prvenstva dobio "crveni karton" jer je udario glavom italijanskog fudbalera Marka Materacija.

Italijani Fabio Kanavaro i Andrea Pirlo takođe konkurišu za nagradu, kao i Brazilac Ronaldinjo - najbolji igrač sveta u prethodne dve godine.

U konkurenciji su još Francuz Tijeri Anri koji je dva puta bio drugi "na glasanju" i kome nedostaju tri gola da dostigne rekord Mišela Platinija u francuskoj reprezentaciji (41 gol), kao i kapiten Nemačke Mihael Balak, golman svetskih prvaka Đanluiđi Bufon i Englez Vejn Runi. Dobitnik ove nagrade biće izabran na svečanoj ceremoniji 18. decembra u Cirihu.

Prošle godine napadač Barselone Ronaldinjo pobedio je Engleza Frenka Lamparda i Kamerunca Samjela Etoa.

30 nominovanih fudbalera:

Adriano (Brazil, Inter Milan) Mihael Balak (Nemačka, Čelsi) Đanluiđi Bufon (Italija, Juventus) Fabio Kanavaro (Italija, Real Madrid) Kristijano Ronaldo (Portugal, Mančester Junajted) Peter Čeh (Češka, Čelsi) Deko (Portugal, Barselona) Didije Drogba (Obala Slonovače, Čelsi) Majkl Esijen (Gana, Čelsi) Samjuel Eto (Kamerun, Barselona) Luis Figo (Portugal, Inter Milan) Đenaro Gatuzo (Italija, Milan) Stiven Žerard (Engleska, Liverpul) Tijeri Anri (Francuska, Arsenal) Kaka (Brazil, Milan) Miroslav Klose (Nemačka, Verder Bremen) Filip Lam (Nemačka, Bajern Minhen) Frank Lampard (Engleska, Čelsi) Jens Leman (Nemačka, Arsenal) Alesandro Nesta (Italija, Milan) Andrea Pirlo (Italija, Milan) Frank Riberi (Francuska, Marselj) Huan Roman Rikelme (Argentina, Viljareal) Ronaldinjo (Brazil, Barcelona) Vejn Runi (Engleska, Mančester Junajted) Tomas Rosicki (Češka, Arsenal) Andrij Ševčenko (Ukrajina, Čelsi) Lilijan Turam (Francuska, Barselona) Patrik Vijera (Francuska, Inter Milan) Zinedin Zidan (Francuska, okončao karijeru)

ko je za vas Fudbaler Godine

za mene je Frank Riberi

markan_bbb
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 02 Jul 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 13, 2006 1:37 pm    Naslov poruke: as Na vrh strane Na dno strane

za mene je to Ronaldinho, bez ikakve diskusije

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 13, 2006 7:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja smatram da je Ronaldinjo najbolji, bez konkurencije.

pfckraljpfc
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 22 Jan 2006
Mesto: BP-NS Tu i tamo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 13, 2006 9:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Anri je bre zakon!

Tvoji verni GROBARI!

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 13, 2006 9:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bih volio da titulu dobije T. Henry.

Marlon Brando
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 08 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 14, 2006 12:08 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Od ovih ponuđenih, navijam za Adriana

KristinaNS
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 39

Datum registracije: 16 Feb 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 14, 2006 1:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Po meni Bufon treba da dobije tu titulu

$dzoni$
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Jun 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 15, 2006 12:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Adriano je najbolji

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 11:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Anri je moj izbor

needleboy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 1:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jos jedan za anrija

Gagi_84
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 07 Mar 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 20, 2006 12:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo mi nije jasno kako se figo nasao na tom spisku,koje to on igre pruza?moj favorit za ovu godinu je definitivno anri!!!!

labusinjo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 10 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 21, 2006 3:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni su najbolji Ronaldinho(mada se nesto raspao u zadnje vreme) i Anri

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~ -> 30 nominovanih za fudbalera godine Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon