:: |
Autor |
Poruka |
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Puno cestitke od mene i samo tako nastavi Bravo
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Epa kolega ti je prvi cestitao he he, kasno sam stigla.
Drugarice zelim ti sve najbolje ovde ! da nam ostanes jos dugo, da se dugo druzimo !
Ostani takva kava jesi jer si bas ekstra !
Cokim te puno drugarice !!!!!
|
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
e bas vam hvala na iskrenim cestitkama, sa vama ovo docekala jer da nije vas ne bi bilo ni mene , hvala vam velika jos jednom i pusica , a mojoj drugarice velika pusa
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Lipa moja, nemogu virovat, pa ti već prešla već i 4. spratić. A ti ko speeedy, punom brzinom, nema šta. Ma svaka čast lipa, čestitam ti od srca i želin ti da i dalje tako nastaviš i da se još dugo dugo družimo. Ja te puno volin!! Ljubin te.
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
hvala lijepa drugarice vilo i ja tebe volim i da mi nije tebe mislim da ni mene ne bih bilo ovdje puno mi znacis, zelim i ja tebe svu srecu ovog svijeta iskreno, cokim te puno
|
|
|
|
|
|
slatka_sejtanka Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 01 Okt 2006 Poruke: 1520
|
|
rodice cestitam... samo tako nastavi... ) ma ti si to i zasluzila cmoKaaa
|
|
|
|
|
|
hvala rodice i ti samo tako pici dogurat cemo donekle pusica
|
|
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
|
|
|
|
|
|
hvala srnice sve najbolje
|
|
|
|
|
|
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2
|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro
|
|
hehehehe owaj nowi awatar i nowi potpis zaista deluju
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
|
|
|
|
CatchTheWreck je napisao/la sledeće: | hehehehe owaj nowi awatar i nowi potpis zaista deluju | na sta na moj spratic jesil to opet dosao da vidis imali kolaca salim se
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|