:: |
Autor |
Poruka |
Malena021 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 924 Mesto: Novi Sad
|
|
...polu gole pevacice, igracice "zecice".....mene bi licno bilo sramota od same sebe da zadrzim pogled na ekranu 2 sekunde kada im pocne SHOW...promenim kanal brzinom svetlosti, pritom se najezim, zaskljocam zubima.......
|
|
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
hehe..ja ih obozavam,uvek se slatko nasmejem kad ih vidim!
|
|
|
|
|
|
niko_kao_Bane Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 3231 Mesto: tako blizu, a tako daleko
|
|
o njima ne mislim, ali kada ih ugledam na ekranu smanjim ton do kraja gledam u ekran i umirem od smeha, ne zna se ko je smesniji, publika ili izvodjaci
|
|
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
...ni publika, ni "izvodjači"; najsmešniji su oni plastični voditelji koji svaku kreaturu (čitaj: karikaturu) bez sluha i stila najavljuju kao da je 'ebeni super star, šoumen svetskog glasa...kad stanu da cifraju "biografije" i 3,5 seoske tezge prevode kao koncerte decenije....mama!
|
|
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Ma pravi raj za papagaje, toliko sarenog perja, a tek krestanje...
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
Ktantonet Upućeni član
|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 285 Mesto: Israel/Srbija
|
|
A narod se uvek palio na te polu sta polu, golisave krestaljke cije ni dve reci ne mogu da se povezu, pa mi nikako nije jasno kako to izgleda kad "krvare musice" ijao mora da pljusti
|
|
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Malena021 je napisao/la sledeće: | ...polu gole pevacice, igracice "zecice".....mene bi licno bilo sramota od same sebe da zadrzim pogled na ekranu 2 sekunde kada im pocne SHOW...promenim kanal brzinom svetlosti, pritom se najezim, zaskljocam zubima....... |
Svako ima svoj stil bilo sta da je u pitanju...Ja Grand gledam iskljucivo zato sto mi sestra peva u Grandu i upoznala sam puno njih,svi su ok i ludi
Ali da ima seljacizma ima ga vala i previse!
|
|
|
|
|
|
powerserb Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jun 2004 Poruke: 14 Mesto: banjaluka
|
|
ma grand je jedan veliki cirkus. Samo malo drugacije upakovan.
Mislim, nema zivotinja i klovnova, ali se trude itekako da to postignu.
Ne razumijem samo ljude koji su zaludjeni tim.
|
|
|
|
|
|
Nestvarna Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 24 Jun 2004 Poruke: 83 Mesto: Pristina
|
|
Komercijala , propast narodna, majka moja jednom gledala audiciju, i dolazi jedna sa velikim grudima, i onaj Sasa joj kaze "dal' su prave", ta cura kaze da jesu, i mozete slobodno da pipnete, i ovaj reko valjda nekome od clanova zirija da pipne, i akze, prave su. BiiiiP te dokle je dosao ovaj svet, toliko nisko, pih!
|
|
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Pokusavaju da priblize balet obicnom narodu
|
|
|
|
|
|
jeter96 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Okt 2004 Poruke: 23
|
|
Ja volim da gledam samo kad su Zvezde Granda a onom policajcu bi zabranio da peva ako mislimo na istu emisiju !!
|
|
|
|
|
|
jazla Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 251
|
|
Dobro je sto su uveli te Zvezde granda. Ako budu svake godine stancali po 6 ovako dobrih pevaca, mora se priznati, to je jako dobra konkurencija za neke narikace i krestavce.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|