:: |
Autor |
Poruka |
S_o_n_y Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 18 Mesto: Belgrade
|
|
Imate li TREMU pred neki nastup,utakmicu i slicno...
Kako postupate,kako se boriste protiv toga ?
Neka diskusija pocne !
|
_________________ Sony member ! |
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Pa vidi ovako....krenuo sam sa zivim nastupima sa 7 godina kada sam prvi put nastupio na muzickom toboganu. Tada nisam verovatno ni imao pojma sta je trema hehe. Uglavnom...tremu se secam da sam imao samo jednom pred koncert neki jako mali ,to je bio prva moja svirka posle nekog vremena. Posle toga....trema kao da je zauvek nestala. Svirao sam vala svuda i za svakog...ali sam tremu ostavio izgleda u drugim pantalonama hihi!
Sto se fudbala tice....ne bih to nazvao tremom vec na neki nacin....uzbudjenje i visok stepen adrenalina u krvi . Pred utakmicu je najjaci ali cim sam stao na gol....ostala je samo koncentracija ja i lopta!!
|
|
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Imam trmu samo kada sam igrom slucajeva gost na nekoj od televizija....
A xtra imam tremu kad idem sa sestrom na koncerte pa me najavi pred punom dvoranom da odpevam neku pesmu...tad se gotovo neuserem od straha i panike...
A sto se tice fudbala nemam komentara
|
|
|
|
|
|
Ksenija_86 Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Avg 2004 Poruke: 1057 Mesto: Beograd-Medak
|
|
Pa znas kako imam pozitivnu tremu,malo mi je frka,al cim pocne to nesto,opustim se i to je to!al pred sam nastup ,nekoodgovaranje,ispit imam malo treme,vise frku,kako ce sve to da ispadne!
secam se sad skoro ,pred polaganje vozackog..uf...prvi put je bilo gadno,zaigrala mi je noga na kvacilu kad je usao pandur u kola....
a posle opustenoooo...
|
_________________ ...krijem te u uglu oka svog... |
|
|
|
|
beckham Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Okt 2004 Poruke: 124 Mesto: Pancevo
|
|
Obicno imam tremu pred utakmicu sa nekim jakim ekipama kao sto su Zvezda,Partizan,Beograd..,utakmice gde neko moze da te "snimi",samo razmisljam o tome kako cu da odigram,nemoj da napravim neku glupost,i da ne napravim neki nepromisljeni ispad(slab na zivcima-ne podnosim da me neko zajebava),posto sam tome sklon
I imam tremu na utakmicama sa prvim timom,prpa mi je zbog starijih igraca i njihovog napusavanja ako ne odradis nesto kako treba,a i od trenera zbog ispadanja iz ekipe-ali uglavnom najbolje odigram kada imam tremu!!!
|
|
|
|
|
|
stamenid Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN
|
|
Imao sam kada sam bio na takmicenju iz plivanja na 100 m
Bilo je ono kako cu skociti,oce biti bolje od drugih,ocu biti brzi...ma 1000 stvari se motalo po glavi....i sta je bilo nemam pojma...cini mi se da smo ja i drug diskvalifikovani ....ebiga...
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
|
kjovo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 15 Feb 2005 Poruke: 92
|
|
imam samo teremu kada se brorim sa hrvatima, bavim se amaterskim ultimate fight, kada dodje neki HRVOJE sa druge strane dunava onda me trta vata, ali inace se nebojim nikoga
|
_________________ UMRO JE DRUG TITO |
|
|
|
|
|
|
|
e lepo...aj se ti uvatri u kostac sa janom....ona vole sto i ti...ali ne da se bije....
ono sta ostale izbegavaju ona prima....
|
|
|
|
|
|
|
|
tebi izgleda treba jedan dobri macak, izgleda da te dugo vreme nitko nije prosetao
|
|
|
|
|
|
|
|
ja sam macak i imama macku....ali procitaj malo postove breeeee`
|
|
|
|
|
|
|
|
imas pravo, izpricavam se, maco
tebi moja maco,tebi moje srce pripada... druge ljubim lazno itd
|
|
|
|
|
|
|
|
mjauuuu
nemoj bre .si neki derpe....i dobices alergiju
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|