:: |
Autor |
Poruka |
ZOca_mali Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 36 Mesto: Novi Sad
|
|
Mozda sam ja looood ali je Novi Sad smorio......
Sve je vise, nekadasnjih popularnih house kafica i klubova, koje extremno brzo pretvaraju u klubove gde se pusta domaca muzika, tj. narodnjaci.....
Nemam nista protiv, ali ko je iz Ns-a, zna o cemu pricam....
Prvo AQUARIUS, nekadasnji organizator after zurki transsplanta sada je....cccc..
. Pa sad i ..... Paradizzooooo!! Paradizo ljudi bwe... Pa jos nek sruse Mb (jer ce se graditi hotel probably), zatvore latino.... Piping radi samo zimi....
Sta reci....... Corecct me if I wrong....
POz ljudovima
|
_________________ Dodjoh, videh, pobedih... %) |
|
|
|
|
*OpasnaMackica* Banovan! djavolce domaci.de
|
Godine: 70
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 2171 Mesto: novi sad
|
|
ne slazem se bas s tobom ali ok ja sam rodjena u svajcarskoj i bila sam u ns ovog leta i odem po nekad nesecam se dobro imena mesta ali paradizo sam upamtila malo .....nije bila losa muzika ja isto slusam techno i house ali i narodno ali volim kad dodjem u ns da cujem narodnu malo jer mi dosta ovde strane....
|
_________________ *OpasnaMackicaLara*
Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala
ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice |
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
U potpunosti se slazem sa ZOca_mali, znaci sve je otislo u tri lepe. Contrast nekada prvo mesto sa tehno zvukom, sada prasi sa narodnjacima, Aquarius pretvoren u Club "Rich" samo ime kaze koje je BiiiiP, Paradizo prva diskoteka Novog Sada, kultno mesto pretvoreno je u folkoteku... Ostala mesta za izlaske su po meni jos samo, Latino #1, zatim Bastion, Baltazari jade MB bus, mada mi se tamo nikad nije nesto posebno svidjalo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vodkagirl pa ebi ga ... Slazem se da nekad treba izaci i napiti se u narodnu ziku,i meni je to skroz ok. Ali ne kontas sta sam hteo da kazem... . Kazem da sve klubove pretvaraju u folkoteke..E! Cela zemlja zna sta je paradisko!!! A vidi ga sad.. Latino je meni najjaci kafic u gradu. ista ostaje? Piping, mb, baltazar, bastion..i par lokala...
Beat! loooool za "Aquarius pretvoren u Club "Rich" samo ime kaze koje je BiiiiP" hahaha dobar si!!!!!! . kekekeke
Pravi naziv za ljude koji izlaze tamo.... POZzzzzzz 8)
|
|
|
|
|
*OpasnaMackica* Banovan! djavolce domaci.de
|
Godine: 70
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 2171 Mesto: novi sad
|
|
ma neznam ja dobro ns heheheh ja sam ovde rodjena bila sam u ns nekoliko putaa.,.,.jako lep grad predivan
|
_________________ *OpasnaMackicaLara*
Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala
ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice |
|
|
|
|
pfckraljpfc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jan 2006 Poruke: 248 Mesto: BP-NS Tu i tamo...
|
|
ZOca_mali je napisao/la sledeće: | Mozda sam ja looood ali je Novi Sad smorio......
Sve je vise, nekadasnjih popularnih house kafica i klubova, koje extremno brzo pretvaraju u klubove gde se pusta domaca muzika, tj. narodnjaci.....
Nemam nista protiv, ali ko je iz Ns-a, zna o cemu pricam....
Prvo AQUARIUS, nekadasnji organizator after zurki transsplanta sada je....cccc..
. Pa sad i ..... Paradizzooooo!! Paradizo ljudi bwe... Pa jos nek sruse Mb (jer ce se graditi hotel probably), zatvore latino.... Piping radi samo zimi....
Sta reci....... Corecct me if I wrong....
POz ljudovima |
Kako kome brate,sve zavisi kakva muzika kome odgovara.Evo sad u petak je recimo u ovom novom klubu shto je otvoren umesto paradiza(amnezija) bilo extra...Ja prvi kad chujem techno ili house smorim se ko zmaj,subota mi je propala zbog glupog techna.Gde god da odem techno...Izludeo sam,ali koliko muzika deluje na chovekovo raspolozenje to je strashno...
|
_________________ Partizane Partizane
Partizane jedini
Tebe vole,za te' ginu
Tvoji verni GROBARI! |
|
|
|
|
|
|
|
DA, ali ljudi ne kontate sta hoce pisac da vam kaze! )) . Ponovicu, house klubovi i tako dalje, se "pretvaraju" u folkoteke!!!
Ja, stvarno nemam protiv muzike narodne nista,niti ljudi koji je stalno slusaju,a ja sam recimo ponekad pustim neku narodnu pesmu,i nekad mogu da slusam.
Puno je onih koji kazu "a narodna fuj,kako mozes to da slusas i td."
A svi mi kad odemo na svadbu,igramo uz narodnu i pevamo!!" . Znaci nije problem u slusanju, vec u tome da je sve manje mesta za izlazak gde je strana muzika. Baltazar,trenutno glavno mesto, neeeemoze da primi 5000 ljudi!!! I? gde? To znaju ljudi koji su odavde... Latino, mb,imperija,bastion,piping(samo zimi radi).....
Jooj ruke me bole....od kuckanja.....
House rules!!!
|
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
|
|
Ma brate nemam ja nista protiv domace muzike, ustvari protiv ovih noviteta imam, pegla mi se od svih zvezda granda, jami, jasmin, veny, mendy..., ali znate sta meni smeta na mestima gde se pusta narodno, ne muzika, nego ljudi koji na takva mesta idu i nacin na koji se provode, ponapijaju se i njih pet stane oko stola i celo vece pevaju te pesme, dizu se na ramena, penju po stolovima, narucuju pesme, naravno tu je i kurcenje ko vishe ima para... U house klubovima toga nema, njabolje organizovan klub u NS po meni je Latino, ulaz se ne naplacuje, moze da udje ko hoce, bez obzira na godiste, kako je obucen, koliko ima para... Samo ima tu jedna caka, unutra nikad necete videti okorelu seljacinu, zato sto je njemu unutra lose i dosadno!
House rules (za izlaske)!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LoL... Beat my man, napisao si sve sto sam ja hteo! Nije da ga reklamiramo, ali je Latino najjaci ficka u gradu!!! To sto kazes, ne placa se ulaz dolazi starija masa,ima riba, nije da nije, ali da se ne lazemo,na narodnjacima si bolje cave!!! Sto jes jes...kekeke. Ali ovde kulturno sve lepo fino (imaju baje na vratima ).... i ebi ga..... To sto kaes, ziveo house (i hip-hop)!!! No heart feelings to narodnjacima, sve je ovo na naucnoj bazi..... kekekeke :crazyeyes:
naravno poz i za narodnjake u dusi.. kekekeke 8)
|
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
|
|
Citat: | ima riba, nije da nije, ali da se ne lazemo,na narodnjacima si bolje cave!!! |
Zavisi sta vise volis, po mom ukusu, u Latinu su mnogo puta bolje devojke, i fizicki, a o mentalnom da ne govorim!!!
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Zao mi je "Are" iako je bila rupa.
Zao mi je "Kapije".
Zao mi je "Kontrasta" sto je tako tuzno zavrsio.
Ne znam samo sta je sa klubom "NS time". Nisam bio vec odavno.
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
|
|
Kapija se izgleda ponovo otvara samo sa nekim novim imenom, "Are" ne znam ni sta je, a kontrast, stvarno strasno!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|