www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Stricu sve najbolje
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 56

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 17, 2004 9:05 pm    Naslov poruke: Stricu sve najbolje Na vrh strane Na dno strane

Nas Roberto je danas postao STRIC pa zelim da mu u ime svih nas cestitam i pozelim sve najbolje, a malom kuronji sve najbolje u zivotu i da ga zdravlje i sreca prati Wink

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

rain-man
* EXITovac *
* EXITovac *

Godine: 42

Datum registracije: 30 Jul 2004
Mesto: 44°49'14" / 20°27'44"

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 17, 2004 9:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam Robi,nek' je ziv i zdrav,nego, imas obavezu sad da ga naucis sta je prava mjuza..... Wink

...lagano umire:
onaj koji ne menja život kad nije zadovoljan svojim poslom ili svojom ljubavlju,onaj koji se ne želi odreći svoje sigurnosti, radi nesigurnosti,
i koji ne ide za svojim snovima...
:glasses2:

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 17, 2004 9:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam Roberteeeeeeee!!! Sve najlepse od mene i tebi i tvom bratancu,neka je ziv i zdrav i puno srece i para ostalo ce lako Mr. Green

SrebrnaTresnjica011
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 40

Datum registracije: 14 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 17, 2004 9:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najlepse zelje i od nas dvoje !!!

Darka
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 43

Datum registracije: 23 Jul 2004
Mesto: tude-vude,kojekude

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 17, 2004 9:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:drinking: paaaaaa..cestitke mezimce mojeeeeeeee...nek je mali ziv i zdrav i nek izraste u pravo lepotance(pa recimo nek lici na strica i nema da brine),a sve cure nek luduju za njim!!!!!!!! Ljubac mezimce i sta rece kad se ono bese casti??????? :drinking:

Ne mislim da mislim da ne mislim!!!!!!!

DayLo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 12 Dec 2004
Mesto: Novi Sad

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 17, 2004 10:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najlepše želje i od mene....neka je mali živ i zdrav, pametan i lep!!!

zvoncica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 05 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 18, 2004 12:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

O pa sve najboljeeeeee!!!! Very Happy Nek bude lep na striceka! Wink

p.s. a od strica,strica.....??? Wink

Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!!

Manhattan
Psycho Killer
Psycho Killer

Godine: 47

Datum registracije: 15 Jul 2004
Mesto: ...where the wild roses grow!

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 18, 2004 3:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Živeo bratanac godina 100! Stvarno, nek' bude dobar lik na tebe 8) , al' mojne i pamet da nasledi "sa tu stranu", leba ti Mr. Green .....

:p
Uzdravlje!

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

Datum registracije: 28 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 18, 2004 6:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE hvala ljudi........ja se inace malo pre vrno od burazera....pili smo celu noc pa mi malo nije dobro sada Shocked !!!
Posto ste mu vi vec pozeleli ono glavno i najbitnije.....ja cu malo u detalje hihi!

Ono sto bih ja pozeleo mom malom djavolu je da dok je mali, uzme na vreme da drnda neki od instrumenata jer deda nece vecno....i ode onda dodjavola porodicni bend! Druga stvar,da kad poraste malo,da ne skrene i ne postane homoseksualac i gilipter.....a kada bas bas poraste i postane svoj covek,da nadje tako divnu zenu kao sto mu je majka i bude srecan kao sto mu je sada otac.Na samom kraju...da dozivi lepu starost sa svojom bakom i unucicima....ma sve po redu sto vec treba!!

Ja njih sve jaaaaaako volim.....Ne,pardon OBOZAVAM i jedva cekam od nedelje da vidim malog kuronju Rolling Eyes Mr. Green !!!!!
Pozdrav i za sve vas.....sta se pije???!!!

daljina
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 06 Sep 2003
Mesto: USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 18, 2004 8:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitka od srca stricu, tati i mami !!!
Da poraste brzo a srikan da mu kupi PC i gitaru Wink...da dete krene u PRAVIM smeru! Very Happy

Yasmin
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 58

Datum registracije: 31 Avg 2004
Mesto: zemlja nedodjija

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 18, 2004 11:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma ne gitaru....bubnjeve bre.....pa da dize pritisak komsiluku Rolling Eyes Mr. Green

najlepse zelje za malog.....cestitamo stricek....... Very Happy

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 18, 2004 11:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke i od mene....mnadam se da ce kuronja da bude lep na strica Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Stricu sve najbolje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon