:: |
Autor |
Poruka |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
rain-man * EXITovac *
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 2552 Mesto: 44°49'14" / 20°27'44"
|
|
Cestitam Robi,nek' je ziv i zdrav,nego, imas obavezu sad da ga naucis sta je prava mjuza.....
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Cestitam Roberteeeeeeee!!! Sve najlepse od mene i tebi i tvom bratancu,neka je ziv i zdrav i puno srece i para ostalo ce lako
|
|
|
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
Najlepse zelje i od nas dvoje !!!
|
|
|
|
|
|
Darka Odomaćeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Jul 2004 Poruke: 2720 Mesto: tude-vude,kojekude
|
|
:drinking: paaaaaa..cestitke mezimce mojeeeeeeee...nek je mali ziv i zdrav i nek izraste u pravo lepotance(pa recimo nek lici na strica i nema da brine),a sve cure nek luduju za njim!!!!!!!! Ljubac mezimce i sta rece kad se ono bese casti??????? :drinking:
|
|
|
|
DayLo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 5 Mesto: Novi Sad
|
|
Najlepše želje i od mene....neka je mali živ i zdrav, pametan i lep!!!
|
|
|
|
|
|
zvoncica Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 3839
|
|
O pa sve najboljeeeeee!!!! Nek bude lep na striceka!
p.s. a od strica,strica.....???
|
_________________ zvoncic@
Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!! |
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
Živeo bratanac godina 100! Stvarno, nek' bude dobar lik na tebe 8) , al' mojne i pamet da nasledi "sa tu stranu", leba ti .....
:p
Uzdravlje!
|
|
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE hvala ljudi........ja se inace malo pre vrno od burazera....pili smo celu noc pa mi malo nije dobro sada !!!
Posto ste mu vi vec pozeleli ono glavno i najbitnije.....ja cu malo u detalje hihi!
Ono sto bih ja pozeleo mom malom djavolu je da dok je mali, uzme na vreme da drnda neki od instrumenata jer deda nece vecno....i ode onda dodjavola porodicni bend! Druga stvar,da kad poraste malo,da ne skrene i ne postane homoseksualac i gilipter.....a kada bas bas poraste i postane svoj covek,da nadje tako divnu zenu kao sto mu je majka i bude srecan kao sto mu je sada otac.Na samom kraju...da dozivi lepu starost sa svojom bakom i unucicima....ma sve po redu sto vec treba!!
Ja njih sve jaaaaaako volim.....Ne,pardon OBOZAVAM i jedva cekam od nedelje da vidim malog kuronju !!!!!
Pozdrav i za sve vas.....sta se pije???!!!
|
|
|
|
|
|
daljina Odomaćeni član
|
Datum registracije: 06 Sep 2003 Poruke: 2748 Mesto: USA
|
|
Cestitka od srca stricu, tati i mami !!!
Da poraste brzo a srikan da mu kupi PC i gitaru ...da dete krene u PRAVIM smeru!
|
_________________ ponekad i daljina moze biti blizu |
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
ma ne gitaru....bubnjeve bre.....pa da dize pritisak komsiluku
najlepse zelje za malog.....cestitamo stricek.......
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Cestitke i od mene....mnadam se da ce kuronja da bude lep na strica
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|