www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

za ljubitelje americkih stafordskih terijera
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
orionx
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 02 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 05, 2006 8:30 pm    Naslov poruke: za ljubitelje americkih stafordskih terijera Na vrh strane Na dno strane

za mene su to najbolji psi,i psi koji neizmerno vole gazdu.
on je pas koji odaje utisak velike snage na osnovu svoje velicine.to je misicav,okretan i graciozan pas,koji veoma budno prati okolinu.izvanredno je hrabar.

maucetung
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sremski Karlovci

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 10, 2006 5:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam jednog kod komsije -koji kada pobegne dode kod mene na vrata i skace na bravu,....Jako su jaki i primetila sam da vecina ne voli vodu!

alexxxandar1602
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 09 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 09, 2007 10:23 am    Naslov poruke: fenomenalni Na vrh strane Na dno strane

super psi

kuhar
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 57

Datum registracije: 03 Jun 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 13, 2007 9:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neznam mene je malo strah vakih pasa imaju zeznutu facu

***LaNe***
~SpEEdy GonSaleS~
~SpEEdy GonSaleS~

Godine: 39

Datum registracije: 29 Mar 2006
Mesto: ***Sedmo Nebo***

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 17, 2007 4:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

...super pas!
Divan...Ima jedan u mome kvartu...Isprva sam ga se bojala, ali on je prava beba....DObar pas...

"Bojim se čovjeka koji je pročitao samo jednu knjigu."
"Soba bez knjiga je slična tijelu bez duše."

kiki1979
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 13 Mar 2006
Mesto: Bec

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 24, 2007 1:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

isto ljep al ljepsi su mi u drugoj boji

baxuz2001
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 05 Okt 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 28, 2007 9:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kao sto vec rece neko...imaju zajebanu facu,ali ima lepih...vise mi se svidja obican staford,a ima iste predispozicije kao i ovaj i verovatno cu ga uzeti kroz 2 meseca Smile

dzonisa
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 17 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 12, 2007 4:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lepi su to psi,ali ja vise volim pitove

palmal
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Feb 2007

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 30, 2007 1:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Strava psi puno lakši za odgajat nego pittovi al pittbull je pittbull, volio bi uzet engleskog bull terijera - PRAVI VRAG

slajad
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Nov 2006
Mesto: svinjarnik

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 24, 2007 5:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

super pas ali ja ga nebih drzo u kuci

djosavl
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 30 Avg 2007
Mesto: Vlasotince

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 06, 2007 11:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pre dva dana sam uzeo Staforda, zenkicu zove se Lea veoma je slatka!!! Stara 3 ipo meseci prava lutkica!!! Procenite i sami Smile

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 06, 2007 12:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovolika sa 3 i po meseci? Shocked

preslatka je Laughing

" I know the way to fuck them all...."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> za ljubitelje americkih stafordskih terijera Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon