www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Idealne veze
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~
::  
Autor Poruka
teodoramala
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 28 Avg 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 05, 2005 12:51 am    Naslov poruke: Idealne veze Na vrh strane Na dno strane

Od 28. Novebra na TV Pink-u pocela je da se emituje nova serija pod nazivom "Idealne veze"...koliko su te veze "idealne"....i kakve su to uopste veze...

Da li ste gledali pomenutu seriju? Ima dosta glumaca..poznatih i manje poznatih...
pa pisite vas komentar.....

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 05, 2005 12:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gledala sam samo jednu epizodu i mogu samo da konstatujem da je blagi uzas...
i cudi me da su to svi poznati i kod nas cenjeni glumci pristali da snimaju tu nebulozu od serije...
mada i ne cudi me vise, sta sve pare rade.....a i od Pinka je.....dosta je... Rolling Eyes

" I know the way to fuck them all...."

*Jovana*
*Jugovićeva sekica*
*Jugovićeva sekica*

Godine: 38

Datum registracije: 25 Mar 2005
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 06, 2005 2:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I ja sam gledala samo jednu epizodu,i to onu kad dolazi onaj momak kod njih,koji tvrdi da je njegov sin Very Happy ,al sam objasnila Wink .I nije nista posebno,nervira me glavna glumica,stvarno ne znam njeno ime,ali onim govorom i ponasanjem me iritira Mad .Ne znam samo zasto je svi toliko hvale,cak su i neki stranci bili u Beogradu,pa su svratili u studio gde se snimala serija,i prosto su bili odusevljeni Question Question Question Question ,cime,to samo oni znaju.Mozda se nadalje ipak pokaze dobro,videcemo,jer kazu da traje dugo Exclamation Exclamation

banelazic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Mar 2005
Mesto: Belgrade

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 25, 2005 1:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

još jedan neuspeh RTV PINK-a da napravi ozbiljni seriju, ali su uspeli da zbune narod i da se zapitaju o čemu se radi u seriji...

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 20, 2009 12:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a jel to ona serija sto su je ukinuli posle samo par epizoda? Mr. Green

" I know the way to fuck them all...."

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> ~ TV i serijski program ~ -> Idealne veze Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon