:: |
Autor |
Poruka |
teodoramala Odomaćeni član

|
Datum registracije: 28 Avg 2005 Poruke: 2833

|
|
Od 28. Novebra na TV Pink-u pocela je da se emituje nova serija pod nazivom "Idealne veze"...koliko su te veze "idealne"....i kakve su to uopste veze...
Da li ste gledali pomenutu seriju? Ima dosta glumaca..poznatih i manje poznatih...
pa pisite vas komentar.....
|
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
gledala sam samo jednu epizodu i mogu samo da konstatujem da je blagi uzas...
i cudi me da su to svi poznati i kod nas cenjeni glumci pristali da snimaju tu nebulozu od serije...
mada i ne cudi me vise, sta sve pare rade.....a i od Pinka je.....dosta je...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
*Jovana* *Jugovićeva sekica*

|
Godine: 38
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 3088 Mesto: Nis

|
|
I ja sam gledala samo jednu epizodu,i to onu kad dolazi onaj momak kod njih,koji tvrdi da je njegov sin ,al sam objasnila .I nije nista posebno,nervira me glavna glumica,stvarno ne znam njeno ime,ali onim govorom i ponasanjem me iritira .Ne znam samo zasto je svi toliko hvale,cak su i neki stranci bili u Beogradu,pa su svratili u studio gde se snimala serija,i prosto su bili odusevljeni ,cime,to samo oni znaju.Mozda se nadalje ipak pokaze dobro,videcemo,jer kazu da traje dugo
|
|
|
|
|
 |
banelazic Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 02 Mar 2005 Poruke: 167 Mesto: Belgrade

|
|
još jedan neuspeh RTV PINK-a da napravi ozbiljni seriju, ali su uspeli da zbune narod i da se zapitaju o čemu se radi u seriji...
|
_________________ mislim, dakle postojim |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
a jel to ona serija sto su je ukinuli posle samo par epizoda?
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|