:: |
Autor |
Poruka |
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Respekt. 8) Stigla si i ti.
12000, slovima dvanaest hiljada!
Auuuuuuuuuu, tako visoko već.
Draga koleginice ***Srna***,
zar to ide tako brzo? Ja se sve nešto nadam i za sebe sa tim tolikom spratovima. Ali ne ide nešto.
Dana 01. X 2006 ti odleteeeeeeeeeee. Oko, hmmmm, 20 casova to beše.
Čestitam ti od srca na istrajnosti, na zalaganju, na uspehu, ....
Da ne dužim priču.
Sve najblje povodom ovako "malog" jubileja.
Od srca srcu.
kumche :120:
________________________________________________________________________________________
Ovo služi kao dokaz
________________________________________________________________________________________
Sada mali prigodni poklončić
Da i ti znaš gde žive patuljci
I cvetići
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Lipa moja, primi iskrene čestitke od Vile i Lopova. Od srca sve najbolje.
|
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Auuuuuuu pa ko nam je to stigao vec na 12 sprat???Znam da ti nije bilo lako,pogotovo sto si isla peske,bez lifta... Moja draaaaaaaga kumica se popela tako visoko...zaista ti zelim srecan 8.mart i sve ostalo ...a ne izvini nije ovo cestitka za 8.mart...srecna nova godinaaaaaaaaa !!!!!!!Cek...nesto mi ova slavlja ne idu od ruke,znam da je neki veliki praznik...a da setih se...srecan rodjendan!!!! :new-bday: Stvarno...zelim ti puno srec...staaa??Nije ni rodjendan??A pa slavimo tvoj 12.spratic :cheers: da jos duuuugo budes ovde uz nas i ostanes najbolja,nezamenljiva i neponovljiva...i da me stalno zasmejavas kao do sad,da ostanes najbolja kolegenica,kuma&komsinica!!!!!
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Puno cestitke i od mene kolegenica samo tako nastavi
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
... najljepše čestitke i od pomodrjelog duha... svaki kat više - ko bronhi - lakše se diše
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Cestitke koleginice i od mene za osvojeni 12. sprat, zelim ti jos mnogo postova i predjenih spratova, sto manje posla oko gresaka u tvojim sobicama i da se jos dugo druzimo i saradjujemo na domacem sve najbolje i samo napred
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
\/ Kumche, dragi kolega, hvala na lepoj čestitci. Znam da si se potrudio.Od srca srcu,hvala srećo. I na cveću hvala.
\/ Vilenjakinjo,hvala.
\/ Miškopiško,kume moj,hvala ti što si toliko lud..ustvari nisi lud, mi smo skroz ,,normalni,,jel da? Hvala što si uspeo na kraju da shvatiš da je u pitanju 12.sprat! Težak je to posao bio .Hvala ti kume,komšija.Ostaću ovakva kakva jesam.
\/ Boky,Saša i mistik, hvala vam momci
\/ Škorpijice, e hvala ti na iskrenoj čestitci i željama i ja se nadam istome tome..Hvala ti puno!.
A sad jedno veliko *Hvala*!
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Loodice moja, koleginice, sve čestitke, draga moja , osmeh na lice, glavu gore, u visine, međ oblake, iznad svih briga da smo :zagrljaj: :zagrljaj: :zagrljaj:
Za tebe
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Cestitam...samo napred malena...kiss
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
\/ Annabel_Lee, bweso j..., sve sam usvojila,primljeno k znanju :salute: ! Idem dalje!
\/ Hvala,nastasenjka.Kiss
|
|
|
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
Pa da ti je čestitam gazdarice i jedna velika pusa iz srema
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|