www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

***Srna*** je dotakla vec XII sprat :)
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 01, 2006 9:56 pm    Naslov poruke: ***Srna*** je dotakla vec XII sprat :) Na vrh strane Na dno strane

Respekt. 8) Stigla si i ti.
12000, slovima dvanaest hiljada!
Auuuuuuuuuu, tako visoko već.
Draga koleginice ***Srna***,
zar to ide tako brzo? Ja se sve nešto nadam i za sebe sa tim tolikom spratovima. Laughing Ali ne ide nešto. Razz
Dana 01. X 2006 ti odleteeeeeeeeeee. Very Happy Oko, hmmmm, 20 casova to beše.
Čestitam ti od srca na istrajnosti, na zalaganju, na uspehu, ....
Da ne dužim priču. Laughing
Sve najblje povodom ovako "malog" jubileja.
Od srca srcu.
kumche :120:

________________________________________________________________________________________

Ovo služi kao dokaz

________________________________________________________________________________________

Sada mali prigodni poklončić

Da i ti znaš gde žive patuljci Razz

I cvetići Very Happy

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 01, 2006 10:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lipa moja, primi iskrene čestitke od Vile i Lopova. Od srca sve najbolje.

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 38

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 02, 2006 12:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Auuuuuuu pa ko nam je to stigao vec na 12 sprat???Znam da ti nije bilo lako,pogotovo sto si isla peske,bez lifta... Very Happy Moja draaaaaaaga kumica se popela tako visoko...zaista ti zelim srecan 8.mart i sve ostalo Very Happy ...a ne izvini nije ovo cestitka za 8.mart...srecna nova godinaaaaaaaaa Very Happy Very Happy !!!!!!!Cek...nesto mi ova slavlja ne idu od ruke,znam da je neki veliki praznik...a da setih se...srecan rodjendan!!!! :new-bday: Stvarno...zelim ti puno srec...staaa??Nije ni rodjendan??A pa slavimo tvoj 12.spratic Very Happy :cheers: da jos duuuugo budes ovde uz nas i ostanes najbolja,nezamenljiva i neponovljiva...i da me stalno zasmejavas kao do sad,da ostanes najbolja kolegenica,kuma&komsinica!!!!!

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 02, 2006 5:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srna .. cestitam .. sve najbolje u daljem radu i druzenju na ovom forumu

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 51

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 02, 2006 7:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Puno cestitke i od mene kolegenica samo tako nastavi Wink

mistik29
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 47

Datum registracije: 30 Sep 2005
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 02, 2006 8:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

... najljepše čestitke i od pomodrjelog duha... svaki kat više - ko bronhi - lakše se diše Smile

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 02, 2006 11:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitke koleginice i od mene za osvojeni 12. sprat, zelim ti jos mnogo postova i predjenih spratova, sto manje posla oko gresaka u tvojim sobicama Mr. Green i da se jos dugo druzimo i saradjujemo na domacem Very Happy sve najbolje i samo napred Smile

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

***Srna***
Chilly
Chilly

Datum registracije: 09 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 02, 2006 11:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

\Very Happy/ Kumche, dragi kolega, hvala na lepoj čestitci. Znam da si se potrudio.Od srca srcu,hvala srećo. Embarassed I na cveću hvala.
\Very Happy/ Vilenjakinjo,hvala.
\Very Happy/ Miškopiško,kume moj,hvala ti što si toliko lud..ustvari nisi lud, mi smo skroz ,,normalni,,jel da? Hvala što si uspeo na kraju da shvatiš da je u pitanju 12.sprat! Težak je to posao bio Laughing Laughing Laughing .Hvala ti kume,komšija.Ostaću ovakva kakva jesam.
\Very Happy/ Boky,Saša i mistik, hvala vam momci
\Very Happy/ Škorpijice, e hvala ti na iskrenoj čestitci i željama i ja se nadam istome tome..Hvala ti puno!.

A sad jedno veliko *Hvala*!

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 02, 2006 11:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Loodice moja, koleginice, sve čestitke, draga moja , osmeh na lice, glavu gore, u visine, međ oblake, iznad svih briga da smo :zagrljaj: :zagrljaj: :zagrljaj:

Za tebe

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 02, 2006 12:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam...samo napred malena...kiss

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

***Srna***
Chilly
Chilly

Datum registracije: 09 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 02, 2006 4:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

\Very Happy/ Annabel_Lee, bweso j..., sve sam usvojila,primljeno k znanju :salute: ! Idem dalje!
\Very Happy/ Hvala,nastasenjka.Kiss

magla 68
~Sremački bećarac~
~Sremački bećarac~

Datum registracije: 26 Nov 2005
Mesto: Sremački BIRCUZ

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 02, 2006 7:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa da ti je čestitam gazdarice Laughing i jedna velika pusa iz srema Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> ***Srna*** je dotakla vec XII sprat :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon