:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
najljepsa, najfinija, najpametnija, idealna djevojka na domacem po vama je ili moze da bude, lepo bi bilo cuti vase komentare
|
|
|
|
|
 |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin

|
Godine: 57
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt

|
|
Rado bih bio clan komisije, samo mi nisu jasni kriterijumi po kojima se razvija izbor? Kako da se proceni ko je najlepsa kad ne znamo kako izgledate
Ova druga dva kriterijuma ili tri cak pa ajd i nekako bi moglo da se proceni, ali ovaj prvi kriterijum.... ne znam.... nebih imao ideju kako da to procenim a kad vec biramo onda biramo sve naravno tako da bi sad trebale da prilozite sve cure sa domaceg kolekciju vasih slika.... zna se ono.... lezerno, svecano, bikini, kombinezoni, brushalteri, tange itd itd pa tek onda da prvo clanovi biraju pa onda zakljucno resenje da donese komisija koja se sastoji iz moje malenkosti na celu uz kolegu Nenada sa nasim sagovornicima muskih clanova uprave ovog sajta
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
 |
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
mozes da budes clan komisije, a kriteriji su takvi kakavi jesu, jedino da uvedemo to da one cure koje hoce da ucestvuju da se prijave sa slikama i ostalim stvarima,a mozemo i ovako po vama koja je to djevojka od onih koje ste vidjeli, ne moramo ici iz krajnosti u krajnost, i toliku privatnost
|
|
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Pa, neka kandidatkinje posalju slike [anfas], pa da postavimo negde slike [poseban folder u odeljku "album"] i napravimo anketu. Jedino je vazno da clanovi ne vide kako napreduje koja kandidatkinja.
Recimo, neka to bude mis za 2006. pa da prijave traju do decembra, 1. XII napravimo slike i tu anketu, a pocetkom januara da objavimo rezultate.
Komisija [ziri] treba jedino da pokrene anketu i da objavi rezultate. To je to.
|
|
 |
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma

|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska

|
|
Ja sam za slike mada i do sada koliko znam neke cure ovde mogu da predložim.
Coka cmoka, Kristina NS, ...Srna,
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
 |

|

|
|
kada cemo cure da vas cujemo,daj javite se vi malo da prokomentarisete
|
Poslednja prepravka: slatka_sanerka datum Pon Okt 02, 2006 5:56 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
*OpasnaMackica* Banovan! djavolce domaci.de

|
Godine: 70
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 2171 Mesto: novi sad

|
|
ja cu se rado kanditovati....zanima me cisto tako sta mislite o mom izgledu....
|
ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice
Poslednja prepravka: *OpasnaMackica* on Ned Dec 10, 2006 9:00 pm; ukupno izmenjena 6 puta |
|
|
|
 |
*OpasnaMackica* Banovan! djavolce domaci.de

|
Godine: 70
Datum registracije: 22 Apr 2006 Poruke: 2171 Mesto: novi sad

|
|
nesto i o meni:
Zovem se Lara.Imam nepunih 17..hehe...
Rodjena sam u Svajcarskoj mada sam 2 godine zivela kao mala u Novom Sadu jer sam poreklom odatle, idem u pravnu skolu i imam dobre ocene i to jako dobre cim sam dotle dogurala ako se neki pitaju kako sam uspela jer sam mlada to je ovde normalno za moje godine ali jako tesko pogotovo rimsko pravo.Imam dve sestre ja sam najmladja.Znam nekoliko jezika: Nemacki,Francuski(veoma malo), Spanski i Svajcarski dialekt.Idem na casove Break dance zbog kojeg sam bila i na takmicenjima i jako sam ponosna jer sam sa mojom grupom bila 2 od 20 grupa iz cele Svajcarske.Pored Break Dance od jos jednog sporta se bavim Tenisom. Kad nemam skolu rado provodim svoje vreme na trenizima break dance ili tenisa ali takodje volim da sednem pored reke Rajne i crtam...Ovde sam stavila slike jer mislim da sam lepa kao i druge devojke ali nevidim sebe nimalo lepsim od njih.
|
ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice
Poslednja prepravka: *OpasnaMackica* on Sub Dec 02, 2006 2:59 pm; ukupno izmenjena 7 puta |
|
|
|
 |
MPS-Zarko Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Sep 2006 Poruke: 72 Mesto: ...

|
|
partyvodkagirl, kad cemo spasavati srbe?
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
svaka cast za prvu kandidatkinju, veoma hrabro hvala ti velika
|
|
|
|
|
 |
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK

|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261

|
|
Ajmo josh neko...
|
|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
MISS_J je napisao/la sledeće: | Ajmo josh neko...  |
Heh, tebe vec ima.
Samo moraju da te potrazhe.
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|