www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

gubitak kućnog ljubimca
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
anabela
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 28, 2006 9:10 pm    Naslov poruke: gubitak kućnog ljubimca Na vrh strane Na dno strane

Kako se osjećate kad vam ugine kućni ljubimac? Nabavite li odmah novog ili tugujete za starim? Meni je prije mjesec dana auto pregazilo mačka kraj kuće i još ga nisam prebolila Sad imam novu macu, ali to nije to Crying or Very sad

mate0906
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 31

Datum registracije: 28 Sep 2006

gabon.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 28, 2006 9:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zamisli da je to ona stara

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 29, 2006 5:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mogu te razumeti kako se osecas...ja sam imala jednu lesiku pa mi je umrla pa posle mesec dana smo kupili zlatnog retrievera mada smo imali jos jedan stariji pticar...i kada je i on nazalost umro u junu,posle odmora smo kupili ovaj cavalier k charles...nekako i za onoga da ima drustvo a i zbog nas da ne osetimo prazninu a i zato sto volimo pse,jeste nece ti nikad zameniti one starije...meni prvi pas ostace u secanju i uvek u srcu ali sta da radis zivot ide dalje...Budi hrabra...Bice sve u redu...

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 30, 2006 10:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da boli kad izgubiš svog kučnog ljubimca., to je grozan osičaj, jednostavno ti fali. Ja san izgubila svog perziskog mačka ima 2 godine, još ga ne mogu prežalit a drugog si nisan tila.

tomislavjancic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 24 Jul 2005
Mesto: Pod sjajem ruzicastih zvezda...

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 30, 2006 11:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da boli, ne znam meni kada je ugunuo kucni ljubimac nikada nisam pozeleo da imam drugog...

tasevska
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 22 Jul 2006
Mesto: Bitola

macadonia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 1:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

puno boli isto je custvo kao da si izgubio clan porodice.

jovanica1711
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 11:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam izgubila psa, razboleo se i nista nisu mogli da urade da mu pomognu. A ziveo je sa nama dve godine. I jako smo tesko svi to podneli. Sad Sad

Zaboravila sam da napomenem da smo novog kucnog ljubimca nabavili tek posle 3 godine

alexandra_calmic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 42

Datum registracije: 15 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 7:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jako tesko mi pada kada se desi nasto mom kucnom ljubimcu jer sam jako vezana za njega...

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 16, 2006 11:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

moj pas je morao biti uspavan pre par dana.....
imala sam je 13 godina i nikom ne ih pozelela ono sto sam prezivela, bol zbog njene patnje, vise to nije bio samo pas vec clan porodice........i uzasno sam prazna sad.......

o drugom ljubimcu ni ne razmisljam.........

" I know the way to fuck them all...."

jovanica1711
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 18, 2006 1:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dameski, jako mi je zao Sad Sad

MISS_J
ELeCTRiC_ChiCK
ELeCTRiC_ChiCK

Datum registracije: 16 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 12:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam chuvala staforda 13 godina...Bukvalno je bio sa mnom od mog i njegovog rodjenja...
Uginuo je od starosti...To je bilo pre par godina,ali meni i dan danas nedostaje i plachem kad god vidim njegove slike.Nazalost,nijedna zivotinja koju sam chuvala posle nije mogla da ga zameni ni da me uteshi... Crying or Very sad Toliko sam volela tog psa.Bio je kao chlan porodice.Kad sam,kao mala,imala problema,razgovarala bih s njim i on bi,ako mi verujete,plakao zajedno sa mnom!

A pre 2-3 godine mi je uginuo papagaj kog sam chuvala 7 godina...Svaki put kad udjem u sobu ochekujem njegovo veselo pevkanje...

Oboje mi puuuno nedostaju!!! Crying or Very sad

Dameski,potpuno te razumem!!! Sad

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 19, 2006 5:26 pm    Naslov poruke: Re: gubitak kućnog ljubimca Na vrh strane Na dno strane

brza111 je napisao/la sledeće:
Kako se osjećate kad vam ugine kućni ljubimac? Nabavite li odmah novog ili tugujete za starim? Meni je prije mjesec dana auto pregazilo mačka kraj kuće i još ga nisam prebolila Sad imam novu macu, ali to nije to Crying or Very sad

Ja sam imala macu 14 godina i umrla je od starosti. Bila je lijepa, neobičnih boja i okotila bi po pet mačića. Krasna je to maca bila. Još mi suze dolaze na oči dok ovo pišem...strašno je kako se čovjek može naučiti na životinju i zavoliti je. A kad je izgubi osjeća neopisivu tugu...kao da je izgubio člana obitelji. Nakon nje nisam imala hrabrosti uzeti novu macu jer me svaka podsjećala na nju i stvarala još više tuge. Bilo mi je teško kad bi pogledala košaru u kojoj je ona spavala, tanjurić iz kojeg je ona jela...ali znala sam da će umrijeti. bila je jako stara, već je počela gubiti vid i sluh i nije mogla jesti. A onda je jednog dana samo sklopila oči...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> gubitak kućnog ljubimca Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon