:: |
Autor |
Poruka |
Alexxc5 Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 128 Mesto: Sabac
|
|
Ja sam se vozio samo jednom u VW Pheaton-u i to je ispalo slucajno!!!Nemam reci,auto je perverzija!!Za mene!!Ne moze da se poredi sa BMW 7 ili Mercedes-Benz s500 ili slicno!!!VW ga je uradio tako da ma koliko i pod kojim uglom an uletao u krivine kabina ce se potresti samo nekoliko posto jel je uradjena posebno od skoljke auta!!Sve vam kaze samo masa auta koja iznosi 3t!!!!Unapred HVALA NA ODGOVORIMA!!!
|
_________________ Alexandar |
|
|
|
|
Shaq Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 152
|
|
Phaeton je super auto i to stoji, ali ne postoji shansa da on bude bolji od A8,S-klase i sedmice.Sve shto napravi vw a koshta preko 40K eura,nema shanse da prodje na trzistu(ako se izuzme Tuareg).Nije da su kola losha,vec jednostavno nemaju "pedigre",odnosno,jednostavno nijesu prestizni kao kola iz Big three...
|
_________________ "It's not how hard you push along the way,it's having something in you to finish"-His Airness,Michael Jordan |
|
|
|
|
peca1989 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 26 Jan 2005 Poruke: 199 Mesto: ***SRBIJA***
|
|
tachno i ja mislim da nemoze da savlada mercedesovu s klasu i bmw sedmicu,a za audia to neznam...ali auto je stvarno perverzija i nemam rechi!!!
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
VW je najprodavaniji auto na svetu samo da te obavestim.
Sto se tice Pheaton-a ovaj auto moze da se nosi sa S kalsom, BMW-om pa cak i sa Audi-jevom A8 ili S8 klasom.
Edit by Jugovic:
Bez izazivanja.
|
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Znaci ova kola su vrh!! VW Phaeton moze lagano da se nosi sa Mercedesovom S-klasom a i mnogo mi lepse izgleda nego A8 od Audi.
@rile_master:
Tvoja informacija je potvrdjena. VW jeste najprodavaniji auto na svetu, ali ja mislim da su za to ipak najvise Golf i Polo zasluzni. Sami su nedavno izjavili da imaju problemu u klasi za limozine, jer su tu Mercedes, BMW i Audi vec zakon.
Ko zeli vise slike da vidi, neka klikne ovde
A za informacije o motoru, koliko trosi, itd. idite na ovaj link i uzivajte jer su ova kola zaista extra
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
Tako je Jugi!Kad sam rekao da je najprodavaniji upravo sam mislio na Golf-a i Polo-a mada ni Passat ne zaostaje puno.
Sto se tice limuzina, ponavljam da Pheaton moze da konkurise Audi-ju, Mecki i BMW-u samo treba napraviti par pametnih poteza.Videcemo sta ce biti od svega ovoga.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
mimo Upućeni član
|
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 251
|
|
Hi ja mislim da je VW Phaeton veoma podcjenjen,
to se isto desilo i kad je audi A8 izasao na trziste, dok je po mom misljelju mercedes veoma precjenjen. Samo ove godine su imali oko 1,3 Milijona poziva u radionu.
"Greske u Produkciji"
VW Phaeton je "Boli glava" samo kad bih se imalo love za tako nesto
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
U prvo vreme nisam mogao da verujem u to da VW ima automobil koji moze da parira Audi-u, Mercedesu i BMW-u!
Medjutim, nakon malo trazenja po netu uvideo sam da je ovaj automobil uzasno dobar.A tek kad sam nasao specifikaciju...jao majko moja...ne mogu da verujem.
Extra auto!!!
Evo jos malo slika za ljubitelje ovog automobila:
http://www.autowp.ru/volkswagen/phaeton/
|
|
|
|
|
|
i_d_i_o_t Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Dec 2005 Poruke: 88
|
|
unutrasnjost mi se svidja ali je vanjski izgled katastrofa,kao da je auto neke nize klase
|
_________________ znam da nista ne znam |
|
|
|
|
halis Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Jul 2005 Poruke: 178
|
|
avto je dobar, ali PUNO preskup (trenutno taj avto stvara VW najvise gubitka - slabo se prodaja zbog visoke cijene)
|
|
|
|
|
|
gool Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Dec 2005 Poruke: 28
|
|
Ma auto je ludnica. Nedavno su napravili limuzinu od njega, tj produzili su ga jos, e to je stvarno bolesno.
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
i_d_i_o_t je napisao/la sledeće: | unutrasnjost mi se svidja ali je vanjski izgled katastrofa,kao da je auto neke nize klase |
Unutrasnjost i sva unutrasnja oprema su vrh vrhova.Spoljasnji izgled je takodje super i tu se ne slazem sa tobom da je katastrofa.Cim ovaj auto moze da konkurise Meckinoj S klasi i Audi-ju A8 to znaci da je auto visoke klase (ili barem srednje) a ne nize kao sto si ti rekao.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|