www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

***Kafana Domaći.de***
Strana 1, 2, 3 ... 93, 94, 95  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
***Srna***
Chilly
Chilly

Datum registracije: 09 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 2:47 pm    Naslov poruke: ***Kafana Domaći.de*** Na vrh strane Na dno strane

Evo otvorih ponovo vratanca naše kafane! Morala se malo renovirati! Ali, sve ostaje isto - šta god želite da popijete, gricnete ili se ispričate - slobodno dođite ovde!

Sada Vam želim dobrodošlicu!Osecajte se kao kod kuce!Malo i da Vas ugostim za pocetak

pa malo i pecenja
i jos mesa

malo koktela

i jos

Uživajte!!

slatka_breskvica
*samo tvoja...*
*samo tvoja...*

Godine: 25

Datum registracije: 08 Jun 2006
Mesto: USA

california.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 2:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala gazdarice...

a jel moze za breskvicu martini jedan?

***Srna***
Chilly
Chilly

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 2:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Još jednom -

Dobrodošli, želim nam dobru zabavu ovde :
Ovo su neke od prostorija kafane:

Uvalite se gde god poželite i uživajte, izvoli breskvice!

Poslednja prepravka: ***Srna*** datum Pon Sep 25, 2006 2:53 pm; ukupno izmenjena 1 put

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 2:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo i ja da se pridruzim drustvanjcetu!!!!!Za sada cu uzeti nesto sa jelovnika posto umirem gladna, ove mi jabuke isprase zeludac, a za kasnije...videcemo dok se napuni kafance, ne ide da pijem sama Wink Mr. Green

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

***Srna***
Chilly
Chilly

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 2:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hoćeš možda nešto drugo i da gricneš, pinkie, nešto lakše ili da udarimo po ovom mesu? Very Happy

slatka_breskvica
*samo tvoja...*
*samo tvoja...*

Godine: 25

Datum registracije: 08 Jun 2006
Mesto: USA

california.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 3:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Srno na martiniju...

Mogu samo reci da je kafana bolja nego ikada do sada.... Svaka cast na trudu i vremenu koliko si potrosila da bi je renovirala... Laughing Laughing

Pa ziveli i neka kafana radi dugo , dugo i neka bude uvek puno gostiju

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 3:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma sta god vazno je drustvo, a ostalo manje vise, ionako moram da vodim racuna o liniji Laughing Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

mila55
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 12 Sep 2006
Mesto: london

uk.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 3:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

konjanik sta pijes ja castim za sve one poljubce

***Srna***
Chilly
Chilly

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 3:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo onda još malo da se gricne!
Nema na čemu, ja ću se truditi da budem tu za Vas podjednako
Uživajte, ja moram sada dalje!

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 3:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

iju toliko sam toga pojela da sam mirna narednih par dana..odoh sada da svarim Mr. Green ma salim se odoh kuci jos malo, za danas je i vise nego dovoljno od mene Wink

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 3:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

daj ti meni, najdraza moj srno, neku cokoladu...bas mi se jede nesto slatko

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Konjanik
Ludi Bosanac
<b>Ludi Bosanac</b>

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Na žalost, Velenje

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 25, 2006 3:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mila55 je napisao/la sledeće:
konjanik sta pijes ja castim za sve one poljubce

srečo moja, tek te sad uđo u kafanu, pa pipio bi jednu rakiju (i više) u tvoje ime!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> ***Kafana Domaći.de*** Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 93, 94, 95  sledeća
Strana 1 od 95

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon