:: |
Autor |
Poruka |
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Grupa Energija sprema novi album sa oko desetak pesama medju kojim ce se najverovatnije naci i modernizovana verzija pesme "Ugasi svetla" iz 90-ih....
|
|
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Bas super,oni su dobra grupa i nisu se culi odavno...ja sam volela pesmu malo sutra i kisa...
|
|
|
|
|
|
cica20 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 265
|
|
Bas me zanima kako ce to da bude.Mogu jako dobro da ga urade samo se nadam da ce poslusati zelje danasnje publike pre mixovanja starih stvari
|
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Ovu informaciju da spremaju novi album nisam znao, ja sam bio ubedjen da su se raspali odavno. Grupa je u svojoj karijeri imala i jedan fenomenalan album "U Pesku Vremena" i to dok je pevala Ana Kokic sa njima. Vecina pesame sa njega su bas dobre (Nisam Kriva, U Pesku Vremena), dok ostali albumi i nazovi hotovi i nisu bili bas po mom ukusu, klasicni densici koji su trajali po mesec dana. Videcemo sta ce da urade sa ovim novim albumom i kako ce to zvucati.
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ComiX je napisao/la sledeće: | Ovu informaciju da spremaju novi album nisam znao, ja sam bio ubedjen da su se raspali odavno. Grupa je u svojoj karijeri imala i jedan fenomenalan album "U Pesku Vremena" i to dok je pevala Ana Kokic sa njima. Vecina pesame sa njega su bas dobre (Nisam Kriva, U Pesku Vremena), dok ostali albumi i nazovi hotovi i nisu bili bas po mom ukusu, klasicni densici koji su trajali po mesec dana. Videcemo sta ce da urade sa ovim novim albumom i kako ce to zvucati. | Po meni to im nije najbolji album,najbolji albumi su im prva 2.To gde su ti "densici",a nije tano da su se ti "densici" zaboravljalji posle mesec dana.Npr s drugog ili treceg albuma pesma "snage mi ponestaje" i "ugasi svetla" se i dan danas vrte po svim diskotekama i svi ih znaju...
A samo za tvoju informaciju provereno znam da ono sto je Ana pevala,tj njen glas uopste nije bio njen vec joj je pozajmljen...A najbolja pevacica koja je stvarno pevala i imala glas je ona prva crna s dugom kosom al nazalost zbog nekih innternih sukoba u grupi je otisla...
A grupa se nije raspala,ali Ana vise nije u grupi....
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
Jao meni vec nekoliko dana ne izlazi iz glave pesma "ugasi svetla i pusti muziku tako zelim da si kraj mene tu da te volim necu prestati tako se bojim da ces nestati" ma totalna gotiva hehe...cujem bice remix te pesme ;)jeeeeee
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
super, jedva čekam da poslušam nešto novo
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
O grupi necu da pricam, sta da reci osim samo sjana grupa, ni ja se ne bi slozio da su klasicni densici, a narocito da su zaboravljeni. Za sve koji nisu bas upuceni, preslusajte pesme npr. Hocu vise, Zasluzi me, Bas me briga... Mislim da ce taj novi album biti ocaj, kao sto je i novi album od energije, k2... Nikad se nisam uzdao u nove albume grupa koje su harale pre 10 god, pa ih nije bilo i sad kao nesto novo. Jedino sto me bas zanima je novi Dr. Iggy-jev album koji izlazi sledeceg meseca
|
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
Beat_93 je napisao/la sledeće: | O grupi necu da pricam, sta da reci osim samo sjana grupa, ni ja se ne bi slozio da su klasicni densici, a narocito da su zaboravljeni. Za sve koji nisu bas upuceni, preslusajte pesme npr. Hocu vise, Zasluzi me, Bas me briga... Mislim da ce taj novi album biti ocaj, kao sto je i novi album od energije, k2... Nikad se nisam uzdao u nove albume grupa koje su harale pre 10 god, pa ih nije bilo i sad kao nesto novo. Jedino sto me bas zanima je novi Dr. Iggy-jev album koji izlazi sledeceg meseca | Opa nisam znala da nam Dr.Iggy sprema novi album...lepa vest...i ja jedva cekam da vidim da li ce zasijati onako kako je znao...nadam se da oce...samo ko mu je sada zenski vokal???ona stara il neka nova???u ime starrih dana slusam sada "voli me"
lepo bogami,uskoro i nova Energija i novi Iggy-jos ako ponove uspeh izgledace kao time back hehe...ko pre 10 i kusur godina...
|
|
|
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
Zivele 90 !!!!!!!!!!
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Nisam znala za dr iggy,bas super da ce i oni imati novi album...ali osecam da nece biti kao pre,da nece imati toliki uspeh...za obe grupe...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|