:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Celine Dion je mojoj supruzi nesto najbolje na svijetu a meni je malo dosadna.
Sto vi mislite - tko je u pravu? Ja ili moja bolja 1/2?
Je li Celine Dion super pjevacica ili je smor?
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Uh, Celine Dion je skoro kao ustanova. Poznata je, izvikana, kazu da je najgore obucena.
Sada moje licno misljenje je da mogu bez nje. Ne znam ni sam kada sam poslednji put cuo nesto od nje. Mislim tim na pesmu. Nije mi nikada palo na pamet da pustim za sebe neku njenu pesmu da mi se vrti na Playlist-i. Za mene je smor. Kada vec imamo samo dve mogucnosti da se odlucimo.
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | Celine Dion je mojoj supruzi nesto najbolje na svijetu a meni je malo dosadna.
Sto vi mislite - tko je u pravu? Ja ili moja bolja 1/2?
Je li Celine Dion super pjevacica ili je smor? |
kao prvo htela bih da ti cestitam na tome sto si ozenio zenu sa jako dobrim ukusom... ....kao drugo, nije C.D. dosadna vec je super "performer".......gledala sam njen show u vegasu i zena je fenomen.......dva sata nije prestala da plese i peva........show je fenomenalan a ona prava zabavljacica.......moze joj se osporiti ukus u oblacenju, malo je eklekticna, ali talenat joj niko ne moze osporiti........ .....jos da dodam, uzivo peva jos bolje nego sto zvuci na cd-u.........
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
ThGamEr Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Sep 2006 Poruke: 685 Mesto: Svuda po malo
|
|
Najbolja je
|
_________________ I am a professional killer, I kill for money,
but you are my friend, I kill you for nothing.
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
ja je jako puno volim,mislim da ima super tj. fenomenalan glas i zaista volim da je slusam...ima par jako lepih baladica,mada ni ostale pesmice nisu lose...po mom misljenju,nije ni najmanje smor...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Dobro moram priznati da ona meni nije tako jako grozna, ima par dobrih pjesama i naravno odlican (skolovan) glas. Jedino sto ja nisam bas pristalica te vrste muzike.
Slazem se da je njen koncert odlican "show". Vidio sam ga jednom (u pratnji supruge, eto sta se sve radi za ljubav ).
Onako - ne ludim bas za njom, ako cujem - cujem. Mada kako netko rece necu je sam stavit na play listu...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
cica20 Upućeni član
|
Datum registracije: 01 Mar 2006 Poruke: 265
|
|
meni je smor.Tako d si ti u pravu!Jeeee!
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Pa malo u izgledu mi izgleda bezveze kao i njen naglasak ali jeste da ima dobre pesme i lepo peva,moji favoriti su pesma od titanika i Pour que tu m aimes encore...
|
|
|
|
|
|
ThGamEr Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 06 Sep 2006 Poruke: 685 Mesto: Svuda po malo
|
|
Najljepsi glas svijeta 2004
|
_________________ I am a professional killer, I kill for money,
but you are my friend, I kill you for nothing.
|
|
|
|
|
Malaaa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 154
|
|
ma meni je ona super pevacica ... ima super glas
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
celine Dion ima predivne pesme i divan glas...
Dosta hitova, zena je iskrena, prijatna i pametna, ne znam kako bih mogla biti smor
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
ona je fenomenalna pjevačica, a ima i fenomenalne pjesme i tekstove i zaista ju je divno slušati.
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|