:: |
Autor |
Poruka |
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
Eh,beše divan dan kad smo se upoznale.. od tad, kad sam upoznala to malo veselo stvorenje, moje srce postalo je još veće..
Čestitam ti i na ovom pređenom spratu i da obavezno ostaneš takva kakva jesi sad!
Bravo, gagice moja, uživajmo i dalje!
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Sekice moja, svaka ti cast ! Super ! Zelim da se jos dugo druzimo ovde i uzivo !
Puno te volim ! Sjajna si nema sta ! Ostani kakva si ! Veliki cmokic za tebe od tvoje Ike
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Iskrene čestitke od Vile i Lopova. Bravo lipa.
|
|
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
Gago sve cestitke i od mene... Samo tako nastavi i da se druzimo jos dugo, dugo...
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Drugarice,zaista je divno poznavati te...zaista sam srecna sto sam te upoznala... i nadam se da cemo se jos dugo druziti... cestitam ti na ovom predjenom spraticu...sve najbolje i samo napred...:relips:
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
@***Srna*** Jao malena bas sime obradovala za cestitku srce moje malo i meni je srce postalo vece od kada sam tebe upoznala jer si super drugarica i pravi prijatelj drago mije sto te poznajem nadam se dacemo se dugo druziti
@Ivankamaza Moja malena sekice ma tisi moj maleni andjeo moj melem za dusu sta drugo da ti kazem samo da te lolim puuunooo
@vilenjakinja Hvala puno
@slatka_breskvica Nadam se dacemo se druziti jos dugo i jako pozitivna osoba si zadovoljstvo mije da se druzim sa tobom ovde na forumu
@PiNkLaDy drugarice moja hvala ti puno i meni je zadovoljstvo sto sam te upoznala jer si super drugarica i dobar prijatelj i jako pozitivna i vesela osoba:P
Dragomije sto se druzim sa vama jer ste najbolji :redlips2: :redlips2:
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Svaka čast malenaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
@crnibiser drugarice moja hvati puno
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Dragana,
Sve najbolje u daljem druzenju na ovome sajtu i jos mnostvo hiljada poruka ti zeli tvoj drug Bojan iz Kanade.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Dani prolaze..a gagica vec stize do 11.sprata...drugarice neka ti je srecan ovaj 11 sprat i da ga sto pre predjes i dodjes na sledeci.. Druzenje se podrazumeva...veliki poljubac od Miska :redlips:
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
čestitamo gaga, samo tako nastavi
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
|
|
|
@Boky druze hvalati puno druzicemo se jos dugo na ovom sajtu
@miskopisko jao druze moj hvalati puno naravno druzenje podrazumeva druzicemo se jos dugo dugo
@boban11 Druze hvala ti puno
Veliki poljubac sa sve najboljiste :zagrljaj: :redlips2:
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|