www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Vecno prijateljstvo???
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Alekssandra
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 31 Jul 2006
Mesto: Havaji

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 18, 2006 9:09 pm    Naslov poruke: Vecno prijateljstvo??? Na vrh strane Na dno strane

Zanima me jel verujete u vecno prijateljstvo?
Jel to moguce?Odrzati prijateljstvo toliko dugo?
Vecina nas je imala neprijatnih dogadjaja u vezi prijatelja...
Kakva ste vi iskustva imali?

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Godine: 41

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 20, 2006 5:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Do pre par godina verovala sam u vecno prijateljstvo al ubrzo nakon toga zivot me je naucio da je sve prolazno i da su posebno osecanja u koja verujete da postoje kod drugih ljudi i te kako varljiva...imala sam najbolju drugaricu u srednjoj ,znaci tada bih joj zivot dala samo da je to trazila od mene...na pridike sa strane tipa izvisices i od svega toga nema nista kad vas daljina bude razdvojila durila sam se i govorila kako je nase prijateljstvo nesvakidasnje i kako nas niko i nista nece razdvojiti-medjutim razdvojili smo se upravo nas dve same...ne ja-ja sam pokusavala do pre par meseci da ocuvam onu iskru plamena prijateljstva al jednostavno pomirila sam se s tim da to vise nije to...i da sam verovala u pogresnu osobu...mozda i dan danas verujem u pogresne ljude al to ce vreme pokazati zar ne.... Confused

....tvoja i u dobru i u zlu....

Gravedigger_girl_4ever
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 22, 2006 11:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Verujem u prijatelje, ali isto tako verujem i u to da nista nije vecno i da mi ne treba da se ponasamo kao da smo vecni.
Nikad coveka ne mozes dovoljno da upoznas da bi ti znao da li je tvoj vecan prijatelj ili ne.... U dugogodisnje prijatelje verujem. Ali u vecne....
Kad bih nasla osobu koja bi mi u svemu odgovarala i obrnuto... Verujem da bih ja nekome mogla da budem prijatelj do groba jer sam jako vezana za prijatelje... Ali bez obzira na to, imam granicu i svesna sam sebe i to mi je dosta pomoglo da izbegnem ono ste je moglo da mi se desi....

yeki
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 30, 2006 11:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^I ja verujem u dugogodisnja prijateljstva. Ali to zasad mogu tvrditi za par prijatelje, a bojim se da ce taj broj vremenom opadati...

And break the rule

anabela
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 02, 2006 2:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ne vjerujem u vječno prijateljstvo zato što je malo ljudi oko mene iskreno i ne mogu za nikoga reći da mi je najbolji prijatelj. Imam dobrih prijatelja ali nikome ne vjerujem u potpunosti i nikome ne govorim sve. Uvijek sam na nekoj distanci

milenaaaa_bg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 18 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 02, 2006 6:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prijateljstvo istog pola moze se dugo odrzati ali ne vecno dok prijateljstvo suprotnog pola nema sanse dugo da se odrzi ili se posvadjaju oko gluposti ili se na kraju smuvaju

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 04, 2006 2:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Verujem..Imam jednu prijateljicu jos iz osnovne skole...To je neverovatno koliko sam vezana za nju, a i ona za mene. retko se vidjamo i daleko smo jedna od druge, ali svaki nas susret se nadovezuje na svo ono propusteno vreme kao da ga nikada nije ni bilo...i ne umem da objasnim na pravi nacin..ALi verujem u to da ce trajati zauvek...Jednostavno jedna je od retkih osoba(koje na prste mogu da nabrojim) da je godinama ostala ista...da se niej promenila, da se nije iskvarila, da je nije povuklo drustvo, novac, momci ili bilo sta drugo..
I postoji jos jedna osoba koju sam ne tako davno upoznala...za koju sam se strahovito vezala i koja je bila tu za mene u nekim strasno teskim trenutcima...teskim, kazem jer mi je trebao neko sa strane sa kim mogu realno, nepristrasno da popricam, da se posavetujem..ona je uvek bila tu...i nekad mi je zaista zao sto ja vrlo cesto ne budem tu kada njoj zatrebam, ali znam da zna i zasto..i da me prihvata takvu kakva jesam...to je jedna od stvari koja me je jos vise vezala za nju....i nekako mi se cini da bi i to moglo vecno da traje....mozda su nas spojile te neke suprotnosti koje su se vrlo brzo nekako izdefinisale i izgledale nekako potpuno drugacije..opet razlicite a na istoj talasnoj duzini....i nekako mi se cini da je za jedno snazno prijateljstvo upravo tako nesto sasvim dovoljno...

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 04, 2006 3:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Verujem. Ja imam samo jednog pravog prijatelja sa kojim sam se u 18. godini pobratimio i to je dečko koga moji roditelji smtraju kao svoga sina. Imam mali milion poznanika i drugova, ali on mi je jedini pravi prijatelj za koga bh stavio ruku u vatru. On za mene takodje.
Nas dvoje smo prosli sve stadijume koji dele obično drugarstvo do vernog prijateljstva.
Poveravali smo jedan drugome one dečije tajne, delili sve što imamo, bili ledja uz ledja u prvim uličnim tučama... Ma, uvek kad je meni bilo teško bio je tu da mi pomogne.
Kako beše ona poslovica o prijateljstvu?

Prijatelj ti je neko tek kad sa njim pojedeš zajedno džak soli.

Nas dvoje smo prošli mnogo više od toga.

Ela85
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 29 Okt 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 06, 2006 1:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Verujem...nisam imala prilike da imam vecnog prijatelja jer su me uglavnom prijatelji uglavnom izdali na kraju...mada kad se tako gleda to i nisu bili pravi prijatelji....ali opet verujem....

jelena90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 06 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 07, 2006 11:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja verujem u vecno prijateljstvo...moja najbolja drugarica i ja smo se zaklele da cemo uvek biti prijateljice...cak i sada nakon sto se preselila...i dalje odrzavamo kontakt i cujemo se...ne tako cesto...ali kade se vidimo uvek pokusamo da nadoknadimo vreme koje smo provele odvojene jedna od druge...

Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!!

-*-Diva-*-
~mali djavolak~
~mali djavolak~

Godine: 33

Datum registracije: 10 Okt 2006
Mesto: *~najlepse na svetu~*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 13, 2006 4:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa verovatno je moguce ako se vidjas sa tom osobom cesce.. ali ako sa tom osobom nisi u kontaktu po godinu ili dve.. onda je vrlo tesko obnoviti prijateljstvo jer ste se oboje promenili...

emmi
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 37

Datum registracije: 28 Okt 2006

italy.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 30, 2006 3:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neverujem u vecno prijateljstvo,svako se menja pa tako i prijateljtvo posle nekog vremena nije vise isto kao sto je bilo

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Vecno prijateljstvo??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon