:: |
Autor |
Poruka |
milicik Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 3396
|
|
Malo,malo pa neki ploblem.U pitanju je kad ubacim prazan CD i pocnem da rezem bufer ide od 99 pa nize nize i stane.Tada se iskljuci crvena lampica i malo saceka i opet tako gore dole bufer.Ne moze da postigne veliku brzinu rezanja i sto mi je najveci problem kvalitet rezanja 0.Zna li neko o cemu je problem?
|
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Koji je rezac u pitanju, koliko je star, kad ti se to pocelo desavati ...
|
|
|
milicik Prijatelj foruma
|
|
|
MSI DR8-A2 DVD RW DUAL 8X+/8X-.Rezac je star 1,5 godinu.To je sve pocelo kada jedno 30 dana nisam nista rezao niti koristio DVD i onda kada sam ubacio cd da razem bufer je opadao.Primetio sam da u vreme rezanja preko Nera ili bilo kod drugog programa kompjuter spor,sto se pre nije desavalo .
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
vidi da mu apdejtujes bios na noviju verziju mozda je to problem ili nesto do registara u kommpu jer je i mene tako zezo moj dvd rezac kad mi se bio poje.o komp.....
|
|
|
|
|
|
A jesi siguran da ti je sve uredu sa Nerom ili Windowsom...? Da nemas mozda virus... probaj da instaliras najnoviji Nero...
|
|
|
milicik Prijatelj foruma
|
|
|
Virus nemam a nero sam izbriao pa opet instalirao i opet isto.U pocetku rezanja sve je dobro,a zatim kada predje 10 % kupjuter pocinje da bude veoma spor.Prvo opada used read buffer od 100 pa do 0 pa kako bi nastavilo rezanje opada buffer i onda opet pocinje da reze i u gornjem uglu pise unknown BurnPhase umesto kolika je brina rezanja i na kraju da je rezanje zavrseno.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jedino sto bi mogao da uradis, da bi proverio u cemu je problem je da odneses taj rezac kod nekog druga i probas kod njega da li se ista stvar desava. Ako se isto desava, nosi ga u servis.
|
|
|
milicik Prijatelj foruma
|
|
|
Posle slucajnog rezanja na memorex CD sve je ok.Svaki CD reze super.
|
|
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
koju si verziju nere koristio?
I sa nerom kad przis, ako imas problema, skini novi firmware proizvodjaca svog writera, to rijesi problem, jer to je najcesci problem, mada ima i drugih konflikta!
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|