www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Moram da odem.
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 18, 2006 7:59 am    Naslov poruke: Moram da odem. Na vrh strane Na dno strane

dobro jutro svima.i onima koji su andjeli,a i djavolima ( znam da ce i oni chitati )

ja sam na ovom, super sjatu vec dve godine.doshao sam preporukom dobre drugarice , a i posle njenog odlaska ostao jer...jer sam ovde nashao nekoliko divnoh ljudi i sa vecinom na jedan sjajan nachin zabavljao.trebalo mi je to , ipak smo mi ovde u tudjini chesto usamljeni..prechesto
hvala svima onima koji ga vode jer to rade na zaista super nachin, drugachije da je nebi nam ovde bilo tako dobro i na kraju lepo.josh jednom HVALA adminima kao i moderatorima.znam da treba veliki trud , vreme i novac da bi sve ovo opstalo i masi ljudi chinilo zadovoljstvo.
u toku svih ovih dana deshavale su mi se i lepe i ruzne stvrai, jbg kao i u zivotu..tako treba i tako ce uvek biti. i ja sam chesto pravio greshke ( nisam nepogreshiv ) i mozda tu i tamo nekoga povredio ili bilo shta loshe rekao i ovim putem se zaista najiskrenije izvinjavam.zao mi je

i onda..pre nekih dva i vishe meseca kontaktirame zena...zena uhhh..kako sam je zavoleo.ona je najlepsha.ona je najbolja.ona je najneznija.ona je ono za chim svaki od nas negde potajno zudi..ne kazem da je za sve , ali za mene je sve to i vishe.mi smo se posle kratkog vremena ( ona je chak zelela da mi plati put do beograda jer trenutno sam u velikoj krizi ) videli i proveli nezaboravnu nedelju.nedelju koju cu pamtiti najduze od svih nedelja koje sam doziveo.ja jednostavno ne zelim da je zaboravim.

i tada...malo posle pocheo je horor.ljudi ili djavoli koji su bili protiv nas na sve moguce nachine su pokushavali da nas razbiju ili onemoguce nashu ljubav.njoj su pisali ( chak je jednom pomislila da sam ja dupli nick ..uh kako me je to zabolelo) meni su pisali neke chudne zene i omalovazavale je na jako prljav nachin..izborili smo se nekako..jesmo.jer..mi se zaista volimo, ali...

chudno primecujem da su moje online faze intezivne i kada nisam na rachunaru...pokushao sam da udjem u trag, ali..bez uspeha.pitao sam poznanika on je veca faca od mene za rachunare i kaze mi da je jednini nachin da te kanale ako su kod mene otvoreni , a on ima sumnju kao i ja da jesu, mogu izbeci brisanjem profila i kljucheva i novom instalacijom xp_a..to cu uraditi.moram

...da zena koju obozavam odlazi na more..nema je. jako mi nedostaje.usamljen sam strashno.kako je ja volim jebote..dobijam od neke devojke koje posle toga nema vishe na sajtu poruku ..otprilike : macane, zenica ti moderira na drugom sajtu, a ti je chekash ovde"..kiss
i to sve u vreme kada sam ja povredjen ( imao sam nezgodu na poslu, a sa mojom ljubavi se jako retko chujem ( preskupi telefoni u crnoj gori )..postajem nervozan, ali.smirujem se. ne odgovaram na poruku.odlazim na njen profil , ne postoji vishe.ok

posle tri dana ponovo od jednog navodno mushkarca : shmekeru, gde ti je mala ? na moru ili na onom drugom sajtu i juri frajere "?..uzaasss..pa zashto nas bre ne puste na miru. zashto ? ...u to vreme se ona i ja ne chijemo gotovo nikako jer ja joj pishem , a ona nema vishe kredita..kako mi je bilo zajebano, ali..izdrzao sam da dodje.

ona se razboli i nema je. lechi se nije joj dobro.ja dobijam email !!!! ne znam odakle joj ili njemu, bez poshaljioca..ima trik tako kazu da moze, ja ga ne znam. neki tip " je li smekeru. zenica ti zudi za drugim *ebachima a ti i dalje chekash, ha ha ha ha " napishe mi gde da vidim"...vec pochinje da me iritira..BiiiiP. ljut sam u p m..odgovaram mu neshto drsko.on mi shalje posle toga izvod sa jedne teme na drugom sajtu ( print scrn. ) i ja prochitam hteo ili ne..zaboli me..strashno. ne verujem. odem tamo i vidim da je ona zaista on-line. da ima svoje ime isto kao i ovde samo u zelenoj boji bash kao na print scrn. . temu nisam prochitao jer je bilo ne moguce ali se vidi sa maila koji mi je taj poslao da je istina...

ja pravim greshku ili ne .. ne znam vishe i shaljem joj sve to na pp sa mojim dodatkom . ochajan..povredjen..ostavljen..mozda nisam trebao , ali ja ne mogu sa zenom koju tako volim da zivim a da ne znam..

ona mi drsko odgovara da je taj tip za kojim ona zudi kluni ( to u postu ne stoji, ali joj verujem jer znam da ga voli )i josh par stvari..da je razocharana da joj ne verujem i da je proveravam..pokushavam da joj objasnim ali bez uspeha....

mi nismo vishe zajedno..i pored ovoga

ona mi je jednom rekla :"ljubavi sve ce uraditi oni koji nas mrze, a njih je puno da ne budemo zajedno ! ljubomorni su i zlobni na nas".....ipak su uspeli.mi smo slabiji

svima vama koji ste ovde dobre volje i koji se zavolite znajte da moze ovo da vam se desi i da na najodvratniji nachin vasha ljubav bude isechena kao machem, a da pri tome zelite jedno dugom samo najbolje.ja zelim koliko god da mi ovo zadaje bol da vam kazem da se chuvate i ne dozvolite djavolima kojih i ovde ima unishte kao nju i mene..

voli vas vash @budidobar

ja sada odlazim

Poslednja prepravka: budidobar on Pon Sep 18, 2006 8:44 am; ukupno izmenjena 3 puta

Ceka te
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 01 Feb 2006

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 18, 2006 8:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Shocked :405: ...tebi I NJOJ sve najbolje... ovo me cini tuzem i neznam sta da kazem... nadam se da cete nac neki put da ipak zacuvate vasu ljubav...i da vam trenutno sve cini jako crno....

...bas...bas....neznam sta da kazem Rolling Eyes

Sad

Ako ikada doživiš poraz, ne dozvoli da u tvome oku zablistaju suze, jer ljudi su zlobni i na ruševinama tvoje sreće, sagradiće spomenik svojoj pobedi! ***

budidobar

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 18, 2006 8:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Ako ikada doživiš poraz, ne dozvoli da u tvome oku zablistaju suze, jer ljudi su zlobni i na ruševinama tvoje sreće, sagradiće spomenik svojoj pobedi"

hvala ti kitty na ovim rechima....

MARINA-NS
Shukran La Kul Shi
Shukran La Kul Shi

Godine: 38

Datum registracije: 02 Okt 2005
Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 18, 2006 4:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stasno na sta su sve ljudi spremni!!!

Moj savet ti je da se boris i dalje za nju, a neprijateljima oprosti to je upravo ono sto ih najvise ljuti...

Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa!

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 18, 2006 5:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jako me je rastužila ne samo tvoja priča, već i način na koji si je napisao, vrvi od emocija... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Niko ne može da zna kako je tebi...mogu samo da ti kažem da se boriš, jer je ljubav uvek vredna toga...Nađi je makar da je na kraj sveta, nađi je i zagrli, pa nek kaže posle da li joj veruješ ili ne...I reci joj da potvrdi delima to što je rekla, neka i ona bude iznad svega...vas dvoje ste vredni toga, zar ne? Nadam se da ovo nije tvoj konačan pozdrav od nas...od domaceg.de...nadam se da ćeš se vratiti nama, a ljubav vama... Wink

ksantipa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 19, 2006 12:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikolaaaa, pobogu sta je ovo ??????

Komentar: NEMAM KOMENTARA (ako pocnem da pisem nemogu da stanem)

Iskreno mi je zao zbog svega ovoga sto sam procitala. No NEZALIM te jer se zale slabaci, ti to nisi, za mene si bio i ostaces "HEROJ NASE ULICE"..... Drzim ti fige da se sto brze vratis u formi i budes onaj stari nas dobri DOBRICA....

PS. Savet ti nedajem jer znam da ti uvek cinis prave stvari....tako ces i sada

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 39

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 19, 2006 2:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ovo je zaista strasno...neverovatno je na sta su sve ljudi spremni...zaista neverovatno...ali,u svemu ovome,mogu samo da ti kazem,NE DAJTE SE,ni ti ni ona...pokusaj na sve nacine da joj pokazes da je volis,da je vasa ljubav iznad svega...volite se i to je najvaznije,borite se za vas,za to divno osecanje koje imate...svako od nas gresi,ali isto tako na greskama se uci...pokazi joj da joj verujes,nemojte da dozvolite zlobnim ljudima da vam uniste sva ta divna osecanja koja medju vama postoje...ne dajte se...sigurna sam da ce na kraju vasa ljubav ipak nadjacati sve to...sve najbolje....od srca...Wink Srecno....Wink

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 19, 2006 9:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uh bre Nikola....vec danima citam njene postove i vidim i sama koliko je i njoj tesko...a sada vidim i kroz sta ti prolazis...nemoj dozvoliti da to tek tako ode..nemoj dozvoliti da sve padne u vodu..ako ste se vec zaista toliko voleli to ne moze tek tako da prodje..ne sme da prodje..zelim vam ipak jako puno ljubavi i mnogo vise srece ma gde bili..da li na domacem ili na nekom drugom sajtu...ili u stvarnom zivotu....zelim vam da uspete, jer ma koliko vas ljudi mrzeli, vas dvoje mozete biti jaci od toga..samo ako oboje to zelite... Crying or Very sad

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

Datum registracije: 27 Maj 2004
Mesto: Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 19, 2006 10:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve je ovo tuzno i zalostno . Uvek ce imati ljudi koji ti zele zlo.
Necu nikome nista da savetim ali ipak mislim ako je te volela kao sto kazes onda ce se on kod tebe javiti.
Sto se tice koriscenja tvoga nick i passworda na sajtu ( a nisi ti bio ) mislim da se to moze nekako resiti. Zato bih morao da se javis ili NenadS ili Car Dusan Silni. Ovako nesto je samo moguce ako ti je aktivirana funkcija u Xp Remote Assistance. Nikad to ne koristi jel vise skodi nego sto ima vahde od te funkcije. Dobar Firewall i to je to.
Ima svakakih ludaka na svetu i njih treba ignorisati.
No zivot ide dalje ........glavu uvis i samo napred gledaj iako se ovako osecas Crying or Very sad

budidobar

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 19, 2006 11:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala.hvala.ne znam shta da kazem

nije bilo ovako zamishljeno.nisam mislio da ovako ide , ali tako ste me pogodili i zaduzili ovim pisanjem da ja moram da odgovorim.tema je bila namenjena svima onima koji se zavole ovde.shta sve moze da ih ochekuje. ne mora, ali moze.mozda sada vec prelazi u drugu temu, no..o tome neka odluche moderatori.u svakom sluchaju mislim da od ovoga moze za mnoge izaci jedno dobro iskustvo.

@ksanipa, je zena koja me poznaje i zato ovako reaguje.ja mislim da sam i sebe upoznao u onom skrivenom delu.ja sam chovek za koga je vazilo da je u pokazivanju emocija hladan. ja jesam to bio.sada znam.voleo sam da budem voljen i mazen, ali nekako sam uvek bio rezervisan u tome.dok....dok se katarina nije pojavila i nauchila me da je volim bez rezerve.ja sam je tako zavoleo.trazila je od mene zashtitu,sigurnost,mishkarca,ljubavnika,da je volim najvishe i sve drugo vec znate kako to ide. ja sam to bukvalno uradio sa najvecim zarom.sa takvim motivom kakvog u sebi nisam prepoznavao.ja nisam znao da znam shta znachi voleti zenu na ovaj nachin.ja sam pocheo da gledam na njene mane ( ah..ima ih i ona ) sa ljubavlju..jebote..i napravio greshku.ja sam to uradio prebrzo,previshe ona se oseti u svemu tome zatvorenom,stegnutom,zarobljenom.verujem joj.ja sam jednostavno, jer nismo jedno pored drugog, pokushavao da budem uvek tu pored nje.da joj prisustvom dam do znanja da bilo shta se desi ima mene iza sebe, bar na ovaj nachin. chesto sam verovatno to radio pogreshno.jbg..ja sam 1300 km. od nje. mislio sam da to tako treba..jer znam da je sama.uplashila se..uplashila se da sam ja kako da kazem npr."tiranin" ili"neki posesivan chovek","ljubomorno bolestan"..ja sam tako shvatio..boze kako je to loshe procenila, ali za to sam joj ja svojom brigom i porukama i svadjama i grdnjama kada je bolesna i ne pazi se, dao do znanja..jesam.ona je uplashena od mene.to je , vi dame moje najbolje znate, jako loshe.u ljubavi takvog straha ne sme da bude..to je virush koji jede zdravo tkivo..uzas

boricu se. hvala vam , posebno zenama na takvim rechima.vi to znate sigurno bolje od mene.vi ste zene. hvala.

vama jedan mali savet : mi mushkarci koliko god da znamo da vas poznajemo, greshimo chesto, ali verujte mi mi znamo *ebeneo jako, puno i iskreno da volimo.ne samo ja, svi mi. kada ja mogu to ovako, onda moze svako ako vi to zelite.sada znam. hvala joj na tome.to je velichanstven osecaj.kada volish i ne razmishljash da li ce i kako biti uzvraceno.wow...

poklonila mi je josh neshto.poklonila mi je meni "mushkarcini"machou""shvaleru" i kako me josh nazivaju..hahaha..neka, saznanje da pred svima , javno, najjavnije pokazem svoju slabost.da stanem iza nje. da se ne stidim.da trpim i ruzne i loshe poglede kada volim.

eli..ja sam tek sada to shto ti kazesh..tek kada mozesh da pokazesh svima i tvoju bol..i brige..i slabost onda si heroj...ja to nisam bio.sada sam spreman da to budem.

ljudi..pa vi ste bre deo moje porodice.jeste.hvala vam . divni ste

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 19, 2006 11:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bezi bre tamo, jel znas?Gde me nadje ovih dana kad me dusa boli Crying or Very sad Slusaj me ovamo ti svalercino, nazovi se kako god hoces..nemoj dozvoliti da to sve tek tako propadne jesi cuo?Jesam zena i znam i kako je voleti i znam sta znaci kada boli...i znam sta znaci laz i prevara i ljubav i strah..i strah od samoce i strah od neizvesnost..i strah od pogresnog tumacenja...ali ovo sto si pokazao nije slabost...a ona, ako te i malo voli shvatice jacinu tvojih reci....ti si uradio daleko vise nego sto bi 90% muskaraca ne samo ovde uradili..ti si priznao ono sto osecas, bez srama bez stida..i to te cini dovoljno velikim...a ona to verujem zna...Zene se plase tog posesivizma, vecina muskaraca to zna..zene se plase kandzi iz kojih nece moci da pobegnu ako jednoga dana to pozele..makar vec sada znale da nece nikada ni pokusati da pobegnu...zene se plase cak i vise nego muskarci da onda kada je najpotrebnije budu jake...ne zameri joj na tome vec je svim snagama zadrzi uz sebe..verujem da jos nije kasno...

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

Godine: 43

Datum registracije: 10 Maj 2005
Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 19, 2006 2:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikola zaomi je zbog vas dvoje nemogu jos da verujem sta sam procitala da toliko ima zlobnih i zavidnih ljudi da su spremni na sve i svasta da urade da bi dosli do zeljenog cilja da rasture jednu lepu ljubav i jedan lep par.Pokusaj na sve nacine da joj pokazes da je volis,da je vasa ljubav iznad svega i da niko i nista nemoze da je unisti
Zelim vam svu srecu i da se brzo pomirite da zaboravite sve ruzno i da ostavite sve to iznad vas sto je bilo i da dalje idete zajedno i srecno kroz zivot

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Moram da odem. Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon