:: |
Autor |
Poruka |
Icy_Girl Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Avg 2006 Poruke: 9
|
|
Moja mana je ta sto svoje prijatelje povredjujem nekim svojim postupcima...Kad se naljutim,i kad oni pokusavaju da mi se izvine,a im okrenem ledja i odlazim....Neki su krenuli zamnom,i oni su mi i dalje prijatelji,medjutim,neke sam tada izgubila...Ali ja se ne kajem...Drago mi je sto su neki ostali pored mene i pored mog okreta,jer su oni svesni da ja to ne radim namerno....Shvataju da ponekad moraju da krenu zamnom....Meni je zao sto imam tu manu,ali koliko god se ja trudila,ne mogu da promenim to...A trudila sam se,veruj te mi...
|
_________________ Icy Pozz From Icy_Girl |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Svi mi ponekad odemo...ja sam otisla jedan put...i taj jedan put me je boleo jako dugo. Cula sam ono sto nisam zelela da cujem i pozelela da odem.Tog trenutka. Da ne bih pocela da vristim, da ne bih jednostavno pukla. Okrenula sam se i rekla moram otici. Otisla sam i plakala danima nakon toga. I onaj od koga sam otisla znao je da sam morala da odem..znao je da nisam imala kud...kasnije smo pricali o tome... Dan danas me nekad zaboli nacin na koji sam se okrenula i otisla.Ostalo je toliko toga nedorecenog, ali nisam imala snage da ostanem. Ali to je neka druga situacija i neki drugi postupci.Ovako, u svakodnevnom zivotu ne odlazim. Nikada ne dozvolim sebi da se toliko naljutim da nemam strpljenja da saslusam obrazlozenje. Ne mora to biti izvinjenje.Moras biti svesna toga da nisi mozda bas uvek ti u pravu i ne moraju bas nekad ni da se izvinu, nekad treba samo da objasne i mozda u svemu tome vidis svoj udeo krivice...a ti nemas strpljenja da saslusas.zato ti prijatelji odu od tebe..ali ako su zaista pravi prijatelji nece odustati tek tako.
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
Kazes neke si izgubila ..a ja sad da te pitam jesi li se nekad zapitala kako su se oni osetili kad si im ti okrenula ledja dok su te oni fakticki vukli za rukav da ti objasne i da ti se izvine...zar ne mislis da su kao tvoji prijatelji zasluzili to da sacekas jos 5 minuta da ih saslusas pa ako ne ide ne ide...oni su se makar trudili..a koliko sam skontala ti nisi...ti si samo odustala i otisla..mislim da nije velika hrabrost okrenuti se i otici mnogo je veca hrabrost reci :izvini..a trcati za nekim ko te blago receno od.ebe na takav nacin to je vec ponizavanje... a ocekivati od nekog da trci za tobom kad mu okrenes ledja i ne dozovliti mu da se izvini to je vec umisljenost...a neki ljudi su ponosni i to sto nisu trcali za tobom ne znaci da ti ne bi bili veci prijatelji od ovih koji su trcali za tobom..samo su bili dovoljno ponosni...
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
LaNa83 je napisao/la sledeće: | Kazes neke si izgubila ..a ja sad da te pitam jesi li se nekad zapitala kako su se oni osetili kad si im ti okrenula ledja dok su te oni fakticki vukli za rukav da ti objasne i da ti se izvine...zar ne mislis da su kao tvoji prijatelji zasluzili to da sacekas jos 5 minuta da ih saslusas pa ako ne ide ne ide...oni su se makar trudili..a koliko sam skontala ti nisi...ti si samo odustala i otisla..mislim da nije velika hrabrost okrenuti se i otici mnogo je veca hrabrost reci :izvini..a trcati za nekim ko te blago receno od.ebe na takav nacin to je vec ponizavanje... a ocekivati od nekog da trci za tobom kad mu okrenes ledja i ne dozovliti mu da se izvini to je vec umisljenost...a neki ljudi su ponosni i to sto nisu trcali za tobom ne znaci da ti ne bi bili veci prijatelji od ovih koji su trcali za tobom..samo su bili dovoljno ponosni... | apsolutno tacan post jer mozda su bas oni ljudi koji su ostali a ne trcali za tobom mnogo bolji ljudi no ovi sto su ostali al to je sada nebitno bitno je to da ti nisi pravi prijatelj cim mozes tako da se okreness i ostavis prijatelje i da te vise nikad ne interesuju i da si veoma umisljena i puna sebe a to ce mozda 1 dana da ti se odbije o glavu....
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
cini mi se da bi trebalo da dopustis tom ledu sto si stvorila oko sebe da se malo otopi, icy-girl...... ........ja cvrsto verujem da familiju nemozes birati ali prijatelje mozes.....i zato puno vise ocekujem od prijatelja........ali isto zato prave prijatelje puno cenim i cuvam prava prijateljstva.........a da bi covek ocuvao nesto sto je dobro i vredno onda nekad moras da dopustis toj osobi da napravi neki pogresan korak, ali u isto vreme trebas im se naci pri ruci da im pomognes da se vrate na pravi put......a ako su ti pravi prijatelji znace to da cene i opravdace tvoje poverenje.......zato pazi kad se okreces i hladno gledas ispred sebe jer ti se moze desiti da tamo nikog ne vidis, a da iza sebe nikog ne ostavis....... .......to ti je samo moj skroman savet......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
Boki_89 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653
|
|
mislim da je to sto radis lose, i da ces tako izgubiti nekog jako vrednog prijatelja, a ako ti se to desi grisce te savest...
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
thorn je napisao/la sledeće: | .......zato pazi kad se okreces i hladno gledas ispred sebe jer ti se moze desiti da tamo nikog ne vidis, a da iza sebe nikog ne ostavis....... |
to je mozda poenta svega...negde iza sebe ostavices ljude koji vrede jer su bili isuvise ponosni da ucine i taj korak (da trce za tobom) nakon sto su vec skupili hrabrosti da ti kazu IZVINI...polako svi oni koje ostavljas iza sebe nestaju i kad pozelis mozda jednog dana da im se vratis kad shvatis da je u necemu bila tvoja greska mozda ce biti kasno i kad se okrenes iza sebe neces imati vise nikog...vreme nazalost cini svoje...i ljudi nastavljaju svojim putem gde za tebe tada mozda nece biti vise mesta...
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
verovatno da ces se bar jednom u zivotu mnogo pokajati za to svoje ponasanje jer ces stvarno izgubiti nekog mnogo vrednog ali ce tad biti kasno zato je bolje da to svoje ponasanje na vreme korigujes i ne ocekujes da neko trci za tobom
|
|
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Uradila sam to samo jednoj drugarici koja je zasluzila i nikad se nisam pokajala zbog toga.
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
yeki je napisao/la sledeće: | Uradila sam to samo jednoj drugarici koja je zasluzila i nikad se nisam pokajala zbog toga. |
i ja! I sad mi je drago jer sam stvarno imala razloga i ona me nakon toga zvala i vidila da je pogriješila ali se ja nisam dala zbuniti. Nekoliko sam joj puta okrećala leđa i uvijek bi se vratila kad bi mi 'obećala' da će se promijeniti. Jednom mi je puknuo film i jednostavno joj digla pozdrav. Prošlo je otada 5 godina, sada se kulturno pozdravimo na putu, ali ništa više od toga.
loše prijateljstvo nikome ne treba, ali vrijedi oprostiti jednom, ne se odmah okrećati i ne javiti se više jer svatko može pogriješiti. Naravno, ovisi kolika je greška.
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
mislim da nije fer kad neko zeli da ti pomogne da mu okrenes ledja :okice:
|
|
|
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
Ne znam meni je to nezamislivo ne mogu se samo tako okrenuti i otici,ako te je netko i povrijedio treba mu dati priliku da se iskupi.
Meni ako je do nekoga stalo ne mogu se okrenuti jer za sve uvijek postoji rjesenje i lijepo je kad se stvari rijese.Nije uvijek ni sve crno kako nama izgleda na prvi pogled...
|
|
|
|