:: |
Autor |
Poruka |
gucci_novosadjanka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Nov 2006 Poruke: 158
|
|
Jel volite, visoke ili niske?
Koja visina je po vama idealna za devojku?
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Po meni idealna visina ne postoji,jer kad se dodje do horizontale sve "tacke" su tamo gde treba da budu....
E sada posto sam ja vislji normalnije je da sam s malo visljom devojkom.Mada to ne mora da bude presudno jer ako mi se neka devojka svidi visina mi je najmanji problem...
|
|
|
grgam LooDjak
|
Datum registracije: 26 Avg 2006 Poruke: 1591 Mesto: tu u blizini
|
|
visina mi nije bitna al volim da mi je djevojka u ravnini ociju da je vidim bolje
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Kao sto rekose, visina nije toliko bitna. Ja ipak vise volim nize devojke, nekako su mi sladje, a i lakse ih je obrtati, okretati, podizati, bacati... u odnosu na one visoke, onako krakate, pa se sav upetljam u one njihove krake k'o pile u kucine!
|
|
|
|
|
|
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever
|
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Jes',vala,jerotije,pravo veliš!
Ja volim da je devojka približno moje visine,mada nisam od onih koji misle da su ove bolje od onih drugih.Nije bitna toliko visina koliko je bitna gradja devojke.I visoke i niske devojke imaju svojih čari.
P.S.:Uh,te žene...Obožavam ih!
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
gucci_novosadjanka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Nov 2006 Poruke: 158
|
|
niko nije konkretno odgovorio!
koja je idealna visina po vama idealna uopshte?
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.
|
|
Pa nema idealne visine kada su devojke u pitanju.Sve je to relativno.
|
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Bas tako. Dzabe mi ako je devojka moje visine [na primer] ako se sa njom ni malo ne slazem.
|
|
|
jerotije rank
|
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
gucci_novosadjanka je napisao/la sledeće: | niko nije konkretno odgovorio!
koja je idealna visina po vama idealna uopshte? |
Naravno da nije niko naveo odredjenu visinu. Mi muskarci ne cepidlacimo kao vi zene! Gledam onu vasu temu, svaka je navela tacno u centimetar! Pa gde je tu tolerancija, majku mu???
Znam ja da su vama centimetri bitni, ali se grdno varate ako mislite da su proporcionalni onim drugim, vama najbitnijim, merama!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
E,jerotije,opet si 100% u pravu.One gledaju svaki santimetar.A i,bre,lažu oko toga da im je visina bitna.Malo po malo vidim super ribu sa tipom,koji,'ajde,što je dvaput stariji,nego,bre i deset santimetara niži.Doduše,takvi naglo porastu kad se popnu na novčanik.
|
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
|
zile442 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 105 Mesto: Sombor
|
|
Pa za mene su bolje niske devojke, vise volim kad je devojka niska. Ja sam oko 180cm a volim one koje su 160-165cm
|
_________________ ZILE |
|
|
|
|
dime89 ***Srpski zavodnik***
|
Datum registracije: 07 Dec 2006 Poruke: 2069 Mesto: *$*u paukovoj mrezi *$*
|
|
pa ovako posto sam ja bas visok meni bio odgovarale sve do 1.8m ali ja volim nize jer su mi one sladje!!!!
|
_________________ Dok stara zvona zvone
nama dobro je i dizem casu gore
za sve ove godine!!!!
Od sumraka do zore,
znas ko cepa vufere!!!!!
D I M E
#26 |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|