www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Stariji muškarci su bolji u krevetu!
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
The Realist
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 11 Sep 2006
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 17, 2006 2:45 am    Naslov poruke: Stariji muškarci su bolji u krevetu! Na vrh strane Na dno strane

Stariji muškarci su bolji u krevetu!

Ako netko može nešto reći o seksu sa starijim muškarcima, onda je to Anna Nicole Smith koja je bila u braku s 90 godina starim 'vragolanom'

Stariji muškarci su bolji ljubavnici i imaju manje problema s potencijom nego njihovi mlađi konkurenti, a 'muška menopauza' je mit koji je nametnula farmaceutska industrija kako bi prodavala svoje proizvode.

Do tih su zaključaka došli britanski psiholozi, a na konferenciji Britanskog društva psihologa iznijela ih je dr. Lorraine Boule sa Sveučilišta u Sheffieldu.

Prema njoj, što je muškarac stariji, to je vještiji u seksu.

"Stariji muškarci duže zadržavaju erekciju, duže im treba da dožive orgazam pa tako mogu bolje zadovoljiti ženu. Seksualna aktivnost zaista slabi s godinama, ali kvaliteta bi trebala rasti", citirali su je u Daily Mailu.

Do tih zaključaka došla je na osnovu promatranja 185 oženjenih i zaposlenih muškaraca starih od 30 do 60 godina.

Dok je 22 posto muškaraca mlađih od 46 godina imalo problema s erekcijom, samo je 16 posto starijih od 46 godina imalo takve probleme.

Kao "glupu" je odbacila ideju prema kojoj muškarci trebaju uzimati testosterone kao hormonalnu terapiju po uzoru na terapiju estrogena koja se prepisuje ženama kako bi ublažile posljedice menopauze.

Muška menopauza je mit koji su proširile farmaceutske kompanije kako bi ugrabile više milijuna dolara vrijedno tržište koje potrebuje liječenje impotencije, kazala je, dodavši kako bi mnogim muškarcima iznad 40. život tek trebao početi.

18.03.2002.

Izvor: http://www.klik.hr/naslovnica/ljubav_i_sex/200203180002002.html

Šta kažete na ovo, izgleda da smo u opasnosti SmileSmile!!??

Lane25
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 05 Jul 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 17, 2006 2:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne mora da znaci,ima i mladjih 'talenata'....

The Realist
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 11 Sep 2006
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 17, 2006 4:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmm, ma nema tu talenat, ili si spreman da učiš i iskustvo skupljaš, ili te nema nigdje Smile!! Mada, kada se uzme da i mi starimo, nije da smo u opasnosti , nego bolje reći, da naše vrijeme tek dolazi Very Happy

metrocop
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 10 Maj 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 17, 2006 6:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam siguran u tu prichu...al swakako da sa iskustvom swe dolazi......

Malo si se zeznuo u vezi godina......dechak anne nikol smit...90 god stariji si rekao....to bi znachilo da kad je ona imala 20 on je imao 110...hm...nesto tu ne stima....malo si se zabrojao

venom
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 24 Avg 2005
Mesto: City of Heroes!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 17, 2006 6:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ana nikol se udala za nekog bokataša kome nije mogao ni da se digne. a već 10 godina se sudi zbog nasledne imovine od istog. ma gde su matorci bolji od mladića...

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 18, 2006 10:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neka hvala..ja ipak biram mladog "nesposobnjakovica"..naucicu ga ja nekim stvarima nije problem Wink Laughing

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

mila55
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 44

Datum registracije: 12 Sep 2006
Mesto: london

uk.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 18, 2006 10:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja totalno verujem u to sto su stariji to su bolji, ali to vazi i za zene.
Jer to je cinjenica, nepostoji stara izreka bez veze, "stariji-iskusniji".
Ali isto tako ,mislim, da i muskarci i zene, preko 50godina nisu vise toliko aktivni, pa nisu izmislili vijagru samo zato da se nesto izmisli. lover

shanjer
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Okt 2005
Mesto: NOVI SAD

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 18, 2006 4:44 pm    Naslov poruke: Re: Stariji muškarci su bolji u krevetu! Na vrh strane Na dno strane

[quote="The Realist"]Stariji muškarci su bolji u krevetu!

Stariji muškarci su bolji ljubavnici i imaju manje problema s potencijom nego njihovi mlađi konkurenti, a 'muška menopauza' je mit koji je nametnula farmaceutska industrija kako bi prodavala svoje proizvode.

Prema njoj, što je muškarac stariji, to je vještiji u seksu.

"Stariji muškarci duže zadržavaju erekciju, duže im treba da dožive orgazam pa tako mogu bolje zadovoljiti ženu. Seksualna aktivnost zaista slabi s godinama, ali kvaliteta bi trebala rasti", citirali su je u Daily Mailu.

Slazem se !

Žena je kao imenica a ljubavnica zamenica

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 19, 2006 11:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne slazem se jer sta onda reci za kazanovu mislim da to nema veze s godinama vec s talentom da obrati muskarac paznju i na zenine potrebe a ne samo da ga turi i izvadi i zavrsio je............to je jednostavno stvar talenta od rodjenja i vaspitanja od kuce..........

....tvoj i u dobru i u zlu....

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Datum registracije: 20 Jun 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 20, 2006 2:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pinkie je napisao/la sledeće:
neka hvala..ja ipak biram mladog "nesposobnjakovica"..naucicu ga ja nekim stvarima nije problem Wink Laughing

Slazem se...ovako ga "ucis" u mladosti a (ako su ispitivanja tacna) ubiras plodove u starosti..hehehe Laughing ...ma nema to veze sa godinama il uzivas il ne uzivas...il se prepustas totalno il se ne prepustas...il se trudis da zadovoljis maximalno partnera il ne...sve je to stvar toga koliko ti je stalo do partnera bili vi mladi il u braku 25 godina...naravno godine donose odredjene fizicke promene bla bla al o tome cemo brinuti kad za to dodje vreme... Wink

....tvoja i u dobru i u zlu....

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 20, 2006 4:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

LaNa83 je napisao/la sledeće:
pinkie je napisao/la sledeće:

Slazem se...ovako ga "ucis" u mladosti a (ako su ispitivanja tacna) ubiras plodove u starosti..hehehe Laughing ...ma nema to veze sa godinama il uzivas il ne uzivas...il se prepustas totalno il se ne prepustas...il se trudis da zadovoljis maximalno partnera il ne...sve je to stvar toga koliko ti je stalo do partnera bili vi mladi il u braku 25 godina...naravno godine donose odredjene fizicke promene bla bla al o tome cemo brinuti kad za to dodje vreme... Wink
niko se nije naucen rodio a vodjenje ljubavi(razmnozavanje) je nagon koji imaju sva ziva bica i mislim da niko nikoga ne moze tome da nauci vec je to sve do prirode kako se rodite i koliko vam je priroda dala da kazem predznanja za taj cin....
naravno s godinama pocinje zrelost i pocinju da rade nagoni i muska alatka a takodje isto tako i prestaje da radi alatka i tu je kraj nema vise tako da je to sve do prirode i ja mislim cak i do samih hormona je onaj ko ima vise tostestterona u krvi manje ce da vodi paznju o potrebama devojke i obratno tako da mislim da tu silni uticaji igraju ulogu a najmanje godine...
naravno posto se devojke loze na starije i posto stariji imaju iskustvo i znaju kako da obrlate devojke zato se najverovatnije devojjkama vise svidjaju stariji i iskusniji al nisu oni iskusniji u krevetu vec u prilazenju a u krevetu neko moze da mu bude prvi put pa da bude 10x bolji od nekog matorca kome je to milioniti put tako da to nema veze s godinama.....

....tvoj i u dobru i u zlu....

Ivica 36
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 55

Datum registracije: 04 Jun 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 21, 2006 9:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja sam mislio da nema veze s godinama kad sam imao 19/20 god. i mislio sam da sam majstor u krevetu, a sad s 36 god vidim da onda nisam ništa znao

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Stariji muškarci su bolji u krevetu! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 1 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon