:: |
Autor |
Poruka |
^^NESA^^ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 31 Mar 2005 Poruke: 160 Mesto: PROKUPLjE

|
|
Poz narode! ! !
Evo i ja spadoh na to da zatrazim opet neku pesmu Sad me muci jedna sto sam je cuo na radiu skoro. Ide ovako otprilike:
Hiljadu sam puta reko
u kafanu vise necu...
Ne mogu sad da se setim kako TACNO ide dalje, ali ste je verovatno culi. Znam da peva muskarac. E ako neko zna KO JE PEVA, ili KAKO SE ZOVE, neka mi javi, a jos bolje bi bilo da mi je pusti na mail:nesic_milanche@yahoo.com ako je ima.
POZ I HVALA UNAPRED
|
|
|
|
|
 |
magla 68 ~Sremački bećarac~

|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ

|
|
Nešo rado bi ti pomogao ali sad kad sam uzeo cd od Slavka Banjca neće u opšte da mi očita nešto se desilo a i prilično je stari cd inače tu pesmu peva Slavko Banjac hteo sam ti poslati ali
|
|
|
|
|
 |
S*A*S*A Alll rights reserved

|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija

|
|
@NESA
Zamolio bih te da citas pravila foruma da ne bi otvarao teme kao ovu " TRAZIM" . Da si ta ista citao znao bi da se odve samo traze pesme kad se zna naziv pesme i ime pevaca ili pevacice!!!!
Ovaj put cu ti ja editovati temu , drugi put za ovako nesto dobijas upozorenje!
|
|
 |

|

|
|
E hvala ti za ime pevaca maglovski i hvala sto si me obavestio, a sto se tice ovoga sto je rek'o S*A*S*A pravilnik sam citao i uvek citam kad izmenite, ali se ne mogu uvek setiti svakog detalja, jer slozices se sa mnom da je pravilnik opsiran, tako da nemoj odma da zameris. U svakom slucaju hvala na obavestenju.
POZ OBOJICI
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Ma nije strasno ja sam tu da vas sve podsetim
|
|
 |
vozd87 Banovan! Odomaćeni član

|
Datum registracije: 16 Maj 2005 Poruke: 1135

|
|
Pesmu ne peva Slavko Banjac nego Zika Antic.
|
_________________ CIGANIN SAM TO NE MENJA STVARI CIGANIN JE BIO I MOJ STARI |
|
|
|
 |

|

|
|
Bingo druže našao sam sad ću ti poslati u pravu je vožd a ko će od toliko dobrih starih pesama setiti se
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Poz narode. Nije prob za pesmu, evo upravo je downloadujem. Hvala ti maglovski. E danas mi nesto koleginica spomenula neku pesmu od Zdravka Colica. Zove se Negde na dnu srca. Iskreno, ja je nisam cuo, ali posto ne mogu vise da je slusam kako mi prica o toj pesmi, resio sam da vidim da je nadjem, tako da ako je imate evo vam mail nesic_milanche@yahoo.com
A da, hteo sam da pitam gde mogu da pitam kako se koja pesma zove, znate ono kad napisem reci, ili znam samo ko je peva? Jel treba da se majem po ostalim temama ili mogu isto ovde, posto znam da je S*A*S*A nesto spominjao.
PoZzZzzz
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
^^NESA^^ je napisao/la sledeće: |
A da, hteo sam da pitam gde mogu da pitam kako se koja pesma zove, znate ono kad napisem reci, ili znam samo ko je peva? Jel treba da se majem po ostalim temama ili mogu isto ovde, posto znam da je S*A*S*A nesto spominjao.
PoZzZzzz |
Evo teme za tako nesto Trazim naziv pesme ilii izvodjaca
|
|
 |

|

|
|
Nema jeda jda ti pošaljem i Čolinu pesmu
evo stiže ti
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Sta da kazem sem... HVALA OPET
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
E narode da vas pitam - jel se mogu ovde i strane pesme traziti ili ne? Jel kolko se secam nesto je bila frka oko stranih pesama ranije pa reko daj da vas pitam.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|