:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
Dali vam ikad dođe trenutak da vam dosadi postojati,pomislite li ikada da vam je život nepotrebno prezakompliciran, milijon je jednostavnih načina da zehebate i uprskate stvari,a tako je teško napraviti nešto kako treba, tj. onako kako ste si i zacrtali i zamislili. Kad nešto postignete, npr. legnete na kraju dana (navečer ili ujutro ,kako ko) u krevet znajući da ste obavili sve što ste danas trebali napraviti i onda osjetite zadovoljstvo zbog sebe , i onda poslije sam osjećaj zadovoljstva vam više nije dovoljan.
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Da mislim da je zivot kompikovan,pogotovo jos ovaj moderni zivot gde je sve u komplikacijama i gde u trenu mozete unistiti sebi karijeru,zivot,sveal o tome malo nas razmislja zbog brzine u kojoj zivimo sve ide u nekom speed-u.Zato i umiremo mladi i umiracemo sve mladji jer jednostavno puno je komplikacija i zebnji usled cega organizam trpi stres koji moze biti poguban....Tako da Zivot je komplikovan i bice jos vise ako nastavimo da jurimo ovim tempom ka nekom satro boljem sutra(zasto satro-pa zato jer kako smo krenuli unisticemo planetu a onda necemo imati gde da zivimo tako da nam se za sada crno pisse....)
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
slatka_sanerka je napisao/la sledeće: | Dali vam ikad dođe trenutak da vam dosadi postojati,pomislite li ikada da vam je život nepotrebno prezakompliciran, milijon je jednostavnih načina da zehebate i uprskate stvari,a tako je teško napraviti nešto kako treba, tj. onako kako ste si i zacrtali i zamislili. Kad nešto postignete, npr. legnete na kraju dana (navečer ili ujutro ,kako ko) u krevet znajući da ste obavili sve što ste danas trebali napraviti i onda osjetite zadovoljstvo zbog sebe , i onda poslije sam osjećaj zadovoljstva vam više nije dovoljan. |
DA! Stalno razmišljam o takvim stvarima, a onda shvatim da se bez potrebe nerviram jer puno stvari ne mogu promijeniti i ne mogu utjecati na njih...
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
A i sami si ga jos vise i nepotrebno kompliciramo. Takozvana "rat race" (utrka stakora u english business slengu), veliku vecinu drzi u tome.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
upravo tako..cak sta vise...
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Ne. Zivot je onakav kakav ga mi stvorimo.
Imamo sposobnost upravljanja svojim zivotima, samo je pitanje kojim cemo putem krenuti.
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
Amerigo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 202
|
|
za slatku sanerku:
da, zivot je zaista komplikovan. ali sta ces. ne vrijedi nista zaliti i jadati se. samo naprijed. nekada ne valja ni previse mozgati o nekim stvarima, stvari su takve kakve jesu, draga sanerka;-)
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Da je prejednostavan zalili bi se da je prejednostavan...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
ma komplikovan je a i treba da bude tako!! mada nekad se i sam zbunim kad pomislim koliko stvari moze da se uradi u zivotu
|
_________________ hami lolic je jedno stvorenje koje zivi u prasumi i napada bubasvabe koje jede da bi preziveo i... ma lazem to je samo covek od krvi i mesa isto kao i vi i doso je ovde da se zeza
:l: : :l: :i: :c: |
|
|
|
|
vmirko Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Zivot je jednostavna stvar u kojoj postoji samo jedan cilj: ostati ziv i igrati se jos malo. Ali su ljudi ucinili da zivot postane neverovatno ogromna, i komplikovana igra u kojoj smo zaboravili koji je cilj u stvari, i tu igru igramo jer je i drugi igraju.
|
|
|
|
|
|
Pados63 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Jul 2006 Poruke: 16
|
|
Mislim da je zivot veliki lavirint ili velika avantura koja je puna rizika, i samo dobri igraci uz srecu uspeju. ostalo je krparenje
|
_________________ Pomoz bog junaci |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Zivot je jedna izuzetno komplikovana stvar sastavljena od gomile prostih sitnica. Nauciti uzivati u zivotu velika je nauka.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|