:: |
Autor |
Poruka |
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Instruktor vožnje u Berlinu, koji je više od 1.000 ljudi naučio da voze, priznao je da nema vozačku dozvolu jer je bio previše nervozan da ponovo polaže ispit - otkad je prvi put pao, pre 43 godine. "Pao sam jer sam vozio prebrzo na zaobilaznici i jer nisam uspeo da se zaustavim na znaku stop", ispričao je instruktor Volf-Diter R. listu "Berliner cajtung". "Bio sam isuviše uplašen da ponovo pokušam", dodao je. Policija ga je nedavno uhvatila pošto je počinio manji prekršaj dok je vozio kamion. Tada je priznao da nikada nije dobio dozvolu. Volf-Diter je takođe kazao da mu je to bio prvi incident za više od četiri decenije tokom kojih je vozio automobile, kamione, traktore, pa čak i tenkove, kao vojnik nekadašnje istočnonemačke armije. (RTS)
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|