:: |
Autor |
Poruka |
kika_sd Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 554 Mesto: ni tamo ni ovamo
|
|
Da li je neko citao Melem za dusu koju su priredili Dzek Kenfild i Mark Viktor Hensen.Pored Melema za dusu postoji i Melem za tinejdzersku dusu,Melem za majcinu dusu,Melem za zaljubljenu dusu...
Ne zna se koja je lepsa knjiga! 101 prica koje otvoraju srce i krepe dusu.
Svi koji su je procitali pozeleli su da imaju svoju knjigu da bi je citali uvek kad osete potrebu,a to je vrlo cesto.Nije bitno kako se osecate,da li ste srecni,tuzni,zaljubljeni,zbunjeni,u svakoj prici mozete naci nesto sto ce vas gurati dalje ili vas nasmejati i utesiti.Necu vise nista da kazem,procitajte pa se javite!
|
_________________ "Ja jos kradem dane Bogu,ja jos umem,ja jos mogu da sam sebi stvorim neki mir.Jos sam sretan sto postojim,pisem pesme,zvezde brojim,jos sam onaj isti vetropir..." |
|
|
|
|
dake85 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Mar 2007 Poruke: 2
|
|
Ja sam slucajno sad naleteo na ovu temu jer upravo sad citam knjigu i stvarno je neverovatna... Nasao sam nesto i da su izasla valjda jos tri nastavka ali ne mogu nista da nadjem.. Da li je mozda neko upucen u to i gde bi mogao da ih nabavim?
|
|
|
|
|
|
k.i.z.a Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 2
|
|
pozdrav vam svima
Moze li mi neko reci gde se mogu kupiti knjige melem za dusu? Nasao sam da su izasla 4 izdanja. Moze li se recimo citati drugi deo ako se nije procitao prvi? Resio sam pokloniti, a i kasnije sam procitati. Ko je citao, jel dobra za pokloniti? Hvala puno vam na odgovori.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|