:: |
Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Ljubav u Barseloni
Žanr: Romantična komedija
Režija: Woody Allen
Uloge: Scarlett Johansson, Penelope Cruz, Rebecca Hall, Javier Bardem, Chris Messina, Patricia Clarkson, Kevin Dunn
Start: 20. novembar
U najnovijem filmu Vudija Alena "Ljubav u Barseloni" priča se odvija u jednom od najlepših gradova Evrope i sveta, Barseloni, u koji odlaze dve prijateljice Viki (Rebeca Hill) i Kristina (Scarlett Johanson) tokom leta na odmor.
Narator (Christopher Evan Welch) u filmu uvodi nas u priču koja predstavlja odnos između dve drugarice. Viki je veoma osetljiva, tradicionalna devojka koja bi uskoro trebalo da se uda, dok je Kristina emocionalno i seksualno avanturistički raspoložena.
Zaplet filma počinje kada one upoznaju harizmatičnog slikara Huan Antonia (Javier Bardem), kojim obe devojke bivaju opčinjene, svaka na svoj način, naravno.
Ono što obe devojke ne znaju, to je da slikar i dalje ima odnose sa svojom ćudljivom i temperamentom bivšom suprugom Marijom Elenom (Penelope Cruz).
U nameri da devojke uživaju u moru, suncu, vinu i flertu bivaju uvučene u neverovatan emotivno-seksualni kovitlac koji će ih naterati da preispitaju sopstvenu seksualnost, dalje ciljeve i planove u životu.
Viki pristaje na tajnu romansu sa Huanom, mučena osećajem krivice kako prema svom vereniku, tako i prema svojoj prijateljici.
Za razliku od nje, Kristina neopterećena stereotipnim međuljudskim odnosima, upoznaje sebe i svoju seksualnost kroz ekstremno jak seksualni trougao sa Huanom i Marijom Elenom.
Izvor: B92-Kultura
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
carmen90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 09 Maj 2007 Poruke: 368 Mesto: ***3 metra iznad neba***
|
|
Ja bas juce odgledala ovaj film i stvarno je super! Jako dobri glumci, pre svega mislim na Havijera i Penelopu, a jako je interesantna i prica, super muzika i lepe lokacije.......Sve u svemu, nesto potpuno sveze i drugacije! Posle dosta dosadnih prica i (po meni) lose odradjenih filmova u poslednje vreme
P.S. Havijer Bardem je takva smekercina! aaaaaaaaaaaa
|
_________________ ***I do believe in fairy-tales*** |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
carmen90 je napisao/la sledeće: |
P.S. Havijer Bardem je takva smekercina! aaaaaaaaaaaa |
amin!
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ja sam ocekivala mnogo vise od filma
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|