:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Toni Kukoč je na 38. rođendan odlučio da je bilo dosta. U jednoj veličanstvenoj karijeri triput je bio klupski prvak Europe s Jugoplastikom, triput je osvajao NBA prstenje s Chicago Bullsima, bio je europski i svjetski prvak s Jugoslavijom, ima i dvije olimpijske medalje.
Jednu je osvojio s reprezentacijom bivše države, a srebra u Barceloni domogao se igrajući u hrvatskom dresu. U NBA ligi proveo je 13 sezona, odigrao 846 utakmica i zabio 9810 poena. Rekordi su mu - 34 koša, 14 skokova i 13 asista.
Zvjezdane trenutke proveo je u Chicagu, gdje je 1996. proglašen za najboljeg šestog igrača lige, a igrao je još i u Philadelphiji te Atlanti. Posljednje četiri sezone proveo je u Milwaukeeju. Na Starom kontinentu, osim Jugoplastikinih, branio je i 'Ujedinjene boje' Benettona.
"Košarka mi je dala mi je sve što sam mogao poželjeti, no došlo je vrijeme da se maknem. Još uvijek mogu igrati 10, 15 ili 20 minuta, ali košarka više nije najpoželjnija stvar za mene. Sad ću radije igrati golf, najbolju igra ikad smišljenu", izjavio je Kukoč za Milwaukee Journal Sentinel, a prenosi Jutarnji...
Net.hr
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
kixy Upozorenja: 1 od 3 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 346 Mesto: Zagreb
|
|
A mora jednom kaj sad, bolje i tako da sam kaže kad ce odustati nego da mu se dogodi ko Petroviću.
|
|
|
|
|
|
držte lopova Banovan! Zna tudju muku
|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city
|
|
Šteta, igrač sa nevidjenim osećajem za improvizaciju, talenat nad talentima.
Već sam napisao u temi " naj košarkaš sa ovih prostora" da je on moj favorit.
Igrač sa velikim "I". Legenda, car, šmeker...
|
|
|
RistoMKD Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Okt 2006 Poruke: 22
|
|
|
|
|
labusinjo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jul 2006 Poruke: 39
|
|
Pa i vreme mu je za penziju ipak ima 38 godina...valjda...
bio je dobar igrac i ima par nba prstenova, tako da opusteno moze da ode u penziju
|
|
|
|
|
|
Sillmarill Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Maj 2006 Poruke: 76
|
|
vrijeme mu je da prestane, sto ce se vuci kao krpa, igrati po 5-6 minuta da odmori neke zvijezde u momcadi,
mislim da to njemu, s onakvim kosarkaskim rezimeom i proslosti to nije potrebno, odnosno da mu je to mrlja u karijeri.
Treba se povuci, odigrati oprostajnu utakmicu i ici na ribolov po jadranu kao jedan od najvecih kosarkasa s ovih prostora.
Inace najbolji svih vremena su mi
pokojni drazen, dejan bodiroga, dino radja, pedja stojakovic i stojko vrankovic.
|
_________________ when he went down south across the border, left the chaos and disorder |
|
|
|
|
Gagi_84 Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Mar 2006 Poruke: 328 Mesto: Beograd
|
|
Veliki igrac,ali mislim da je bilo vreme da ode,ipak je njegova generacija vec zavrsila svoj posao u kosarci!
|
|
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
|
|
|
sisoje1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 87 Mesto: ~~
|
|
|
|
|
djokili Dobro upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac
|
|
Neka mu je srecna penzija!!! I vreme mu je bilo, pa nece valjda da muci sebe u 40 godina!!! Trebao je i ranije!
|
|
|
|
|
|
Vlada Z Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Dec 2006 Poruke: 153
|
|
jedan od najboljih igraca bivse juge
|
|
|
|
|
|
felipe007 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Dec 2006 Poruke: 207
|
|
sta mislite o kukocu i njegovoj karijeri?????????
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|