www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Polne bolesti???
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 12, 2006 1:05 am    Naslov poruke: Polne bolesti??? Na vrh strane Na dno strane

Koje su polne bolesti najopasnije osim vec svima nama dobro poznate Side???
Da li ste imali neka iskustva sa njima???
Sta koja bolest najcesce prouzrokuje???

The Realist
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 41

Datum registracije: 11 Sep 2006
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 12, 2006 1:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sifilis, hepatitis C od poznatih!!

Lane25
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 05 Jul 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 17, 2006 2:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala bogu nisam imao iskustva a ima mnogo teskih osim side...cak sam cuo da postoji bolest poljupca-to joj je naziv

majadim
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 37

Datum registracije: 16 Sep 2006
Mesto: nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 17, 2006 4:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam kondilome koji nastaju uticajem HPV virusa i javljaju se kao bradavice.Trenutno sam u fazi psihicke pripreme jer treba da se javi doktoru radi otklanjanje radioterapijom

anabela
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 39

Datum registracije: 04 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 04, 2006 12:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lane25 je napisao/la sledeće:
hvala bogu nisam imao iskustva a ima mnogo teskih osim side...cak sam cuo da postoji bolest poljupca-to joj je naziv

bolest poljupca je mononukleoza i nije spolna bolest

genius25
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 44

Datum registracije: 28 Sep 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 20, 2006 11:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Br 1 hpv ili humanipapiloni virus još ga zovu tihi ubojica jer nema simptoma a izaziva rak na grlicu maternicu Ja sam ga lijecila 3 godine i uspjela Izaziva promjene na grlicu maternice ako se ne lijeci rak imas sve o tome na internetu
Br2 klamidija takoder moze biti bez simptoma i kao br 1 iskljucivo spolno se prenosi ako se ne lijeci izaziva neplodnost
Br3 imas razne bakterijske upale tipa gljivice i sl sto nije opasno lako se lijeci i vraca se samo od sebe kao posljedica stresa i pada imuniteta
Glavno pravilo je redovito ici ginekologu na papa test i siguran sex isklj s kondomima Povjerenje ostavi za neke druge stvari i trazi nek ti donese bris na spolne bolesti U zivotu sam se nahodala po ginekolozima i vjeruj mi vidjela sam cure tvojih godina koje su vec tad imale CIN3 a to su ti promjene na grlicu predstadij raka Savjet bolje da ostanes bez decka koji nece bris napraviti nego da se moras lijeciti ili da nikad u zivotu nemas djecu zbog gluposti

blue037
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 15, 2006 1:01 am    Naslov poruke: ..... Na vrh strane Na dno strane

bogu hvala sa tim nemam veze........niti cu imati nadam se.!

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 15, 2006 12:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

genius25 je napisao/la sledeće:
Br 1 hpv ili humanipapiloni virus još ga zovu tihi ubojica jer nema simptoma a izaziva rak na grlicu maternicu Ja sam ga lijecila 3 godine i uspjela Izaziva promjene na grlicu maternice ako se ne lijeci rak imas sve o tome na internetu
Br2 klamidija takoder moze biti bez simptoma i kao br 1 iskljucivo spolno se prenosi ako se ne lijeci izaziva neplodnost
Br3 imas razne bakterijske upale tipa gljivice i sl sto nije opasno lako se lijeci i vraca se samo od sebe kao posljedica stresa i pada imuniteta
Glavno pravilo je redovito ici ginekologu na papa test i siguran sex isklj s kondomima Povjerenje ostavi za neke druge stvari i trazi nek ti donese bris na spolne bolesti U zivotu sam se nahodala po ginekolozima i vjeruj mi vidjela sam cure tvojih godina koje su vec tad imale CIN3 a to su ti promjene na grlicu predstadij raka Savjet bolje da ostanes bez decka koji nece bris napraviti nego da se moras lijeciti ili da nikad u zivotu nemas djecu zbog gluposti

Najgore bolesti gotovo uopće nemaju simptoma! Jezivo Shocked
Je li istina da se hpv otkriva isključivo papa testom? Meni je dosada svaki bio u redu, a obavljam ga svakih 6 mjeseci.
Radila sam bris i bila pozitivna na streptokok beta i ureaplasmu, popila par kutija antibiotika, uradila novi bris koji je bio negativan. Da nisam radila bris ne bi ni znala da imam te bakterije Shocked

genius25
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 44

Datum registracije: 28 Sep 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 15, 2006 6:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Crno i zlatno je napisao/la sledeće:

Najgore bolesti gotovo uopće nemaju simptoma! Jezivo Shocked
Je li istina da se hpv otkriva isključivo papa testom? Meni je dosada svaki bio u redu, a obavljam ga svakih 6 mjeseci.
Radila sam bris i bila pozitivna na streptokok beta i ureaplasmu, popila par kutija antibiotika, uradila novi bris koji je bio negativan. Da nisam radila bris ne bi ni znala da imam te bakterije Shocked

Je ja sam ga papom i otkrila i počelo je kao cin2 Nakon sto sam svaka 3mj hoidala ginekologu na papu dobila sam 3 inekcije interferona to ti dobivaju ljudi koji boluju od leukemije dobiva se vaginalno (inekcija) ne boli nista ali interferon izaziva simptome gripe Neboli grlo niti curi nosd ali počnes se uzasno osjecati boli kicma bole misici sav se preznojavas malaksao si groznica trese vjeruj nije ti do zivota Nakon toga ti ide biopsija mene je prvi put bolilo tako da sam se plakala na stolu i kad sam zavrsila jos u cekaonici ali to je nuzno jer se struze taj dio da bi se tocno utvrdilo u kojoj je fazi Ovo govorim svima koji se vole igrati sa svojim zdravljem i ne prakticiraju siguran sex tako da znaju sta ih ceka Znam i cure koje su isle na konizaciju to je odstrnjivanje tog bolesnog djela nemozes znati da ista imas ako nejdes redovito ginicu ja idem muskom i nakon tolike muke i toliko puta nema mjesta sramu Dobro je da ides bolje sprijeciti nego lijeciti Ja sam bila u stalnoj vezi pa sam to dobila ali sad sam ok sva sreca

PlavaRuzica
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 39

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava

canada.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 18, 2006 4:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da kucnem u drvo, nisam ni ja imala problema sa tim, ali posto ima nacina da se izbegne...onda cu da pokusam da izbegnem...

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 18, 2006 4:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

HPV (papilomi i kondilomi ) se ne prenose iskljucivo polnim putem mada to jako malo ljudi zna.HPV se moze dobiti i padom imuniteta velikom kolicinom stresa,prljavim uloscima....i cime sve ne.....I ne moraju biti prenosni.Samo je 20-ak od preko 100 HPV virusa polno prenosivo i opasno medju koje spadaju i kondilomi....Papilomi ne izazivaju rak mada uslovljavaju kondilome koji mogu izazvati rak...
Nazalost danas je cak i veliki broj medicinskih radnika upoznat samo s cinjenicom da se kondilomi dobijaju samo polnim putem al kao sto sam reko to nije tacno.HPV virus je isti virus koji uslovljava i bradavice bilo gde drugde po telu i moze usled nervoze ili pada imuniteta da se manifestuje u polnom delu sto se naziva papilomi ili kondilomi a imaju ga svi ljudi u sebi samo je pitanje dal ce mutirati i postati aktivan i dal ce se,kada i gde manifestovati....
Cak sta vise ginekolosko udruzenje srbije je otkrilo da su devojke dobijale kondilome usled koriscenja odredjenih serija Allways ulozaka...

Nazalost o ostalim uzorcima kondiloma se jako malo zna i retko gde covek moze da sazna vise o njima jer je cak i medicinsko osoblje jako slabo upoznato s njihovom pojavom i uzrocnicima...Al definitivno su jedna od novijih zastupljenihih i sve visee rasprostranjenijih polnih bolesti savremenog coveka...

....tvoj i u dobru i u zlu....

Babily
Veciti optimista
Veciti optimista

Datum registracije: 28 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 07, 2007 5:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ni ja nikada nisam imala problema i bas zato me zanima cega treba da se cuvam...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Polne bolesti??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon