:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
dragi moj kolega, drago mi je da si napravio oooogromni korak, sada si jos blize nama....ajd pa uskoro i da slavimo jos vece jubileje
sve cestitke, a za pokloncic...paaaa, pretpostavljas, jedno mesto koje cemo zajedno obici uskoro, nadam se
veeeeliki :zagrljaj:
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
E pa dragi kolega cestitam ti na ovom jubileju, zelim ti jos mnogo zanimljivih postova, da nas jos dugo zabavljas u svim kafanicama na ovoj sajtu da i dalje uhodis nocne spamere i da i dalje budes tako dobar kolega koji je uvek spreman da pomogne (nisam zaboravila da si jednom prilikom pomagao oko igrica kada sam ja mislila da cu poludeti od posla ) Sve najbolje i samo napred ka novom spratu i novom jubileju
a za poklon..... pa naravno cockta 8)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
E sad sam preduhitrena! U svakom slucaju, kumche,kolega,sreco,pod No.1 džentlmenu, srećan ti prelazak i ovog spratića! Molim te ostani tako nedodirljiv a dobar, lud a pošten i sve čestitke primi od srca i da nastavimo sa druženjem! Kisss i tvoje omiljene cigare
|
Poslednja prepravka: ***Srna*** datum Uto Sep 12, 2006 10:29 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
E preduhitrise me...jbg nisam stig'o na vreme...jel mi verujes da ne znam sta da ti napisem u ovoj poruci...da ti napisem da si najveci car koga sam ikad upoznao-uobrazices se ,da napisem da si jedan od najiskrenijih,najludjih i najboljih ljudi koje znam 8) pomislices-ovaj lupeta,ako kazem da bi ovaj forum bez tebe bio prazan pomislices-ovaj mora da je lud nacisto,a ako bih rekao da si jedna od retkih osoba koja me uvek ali bas uvek zasmeje,samo bi se nasmejao kao-idi leci se...posto ne znam sta da ti napisem,evo onda barem poklon:
p.s cestitke od srca...
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Sve pohvale na novi sprat našem dragom Kumchetu i samo tako nastavi. Iskrene čestitke od Vile i Lopova. Sad Kumche, dalje raspali punom brzinom.
|
|
|
|
|
|
Savior Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 06 Okt 2004 Poruke: 3316
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Ooooooooooooo,sve cestitke,kumche... da predjes jos bezbroj spratica i da i dalje budes takav,lud i dzentlmen...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
smokvica84 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Feb 2006 Poruke: 3951
|
|
Čestitam, samo tako nastavi!!!
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
čestitke od Bobana
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Dragi kolega, sve čestitke , budi nam i dalje tako ljubEzan, originalan i vredan U to ime, za narednih 5 spratića
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Druze cestitam i ja sve najbolje ti zelim i da bude jos mnogo postica i da se dugo druzimo na ovom sajtu
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
e pa dragi moj kolega, posto ja kao i uvek kasnim, najlepse poklone si vec dobio :405: pa meni ostaje samo das ti od srca cestitam ovaj spratic i da ti pozelim jos puuuuno puno postova..i jos daleko vise vremena provedenog ovde sa nama....srdacan poljubac :redlips2:
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|