:: |
Autor |
Poruka |
2wild4u Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 31 Okt 2008 Poruke: 12

|
|
pisite u skladu sa temom: vasa iskustva , iskustva drugih koje poznajete , kako bi licno odreagovali.
Ljudi treba mi pomoc i sama bi htjela decku prici ali ne znam kako ce reagovati.
|
_________________ cemu cekanje? ajde skontamo se  |
|
|
|
 |
coco_bill Zli carobnjak-lingvista

|
Godine: 45
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad

|
|
Pročitao sam tvoju prethodnu temu i slažem se sa tim da je prvi korak - upoznavanje. Dalje sve ide svojim prirodnim tokom.
Što se tiče prve reakcije - to već zavisi od osobe do osobe. No, u startu smatraj da će biti pozitivna da bi podigla sebi samopouzdanje. Vidim da ti to nedostaje.
Dakle, upoznaj se, pusti da stvari idu prirodnim tokom i nemoj planirati šta dalje (nisi vidovita, je l' da...)
|
|
 |
2wild4u Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 31 Okt 2008 Poruke: 12

|
|
ma problem je sto su uglavnom meni prilazili a ne ja ali za sve postoji prvi put tako da se nadam pozitivnom bice valjda nesto od svega toga
|
_________________ cemu cekanje? ajde skontamo se  |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|